Hírek - 03/03

Írta: Fucu — 2016. március 3., 20:07

Az elbocsátások játszották a főszerepet az elmúlt 24 órában.

Brice McCain (CB) két hete lett elküldve a Dophins által, de már új csapatra is talált. A Titans szerződtette le a 29 éves védőt két évre 4,4 millió dollárért. A tavalyi szezonban 11 mérkőzésen játszott és a slot corner pozícióért lesz harcban Miamiben.

 

A tavalyi szezon közben érkezett Shaun Draughn további egy évre aláírt a 49ers-hez és minden bizonnyal Carlos Hyde cseréje lesz 2016-ban.

 

A Falcons elbocsátotta Roddie White-ot a franchise eddigi legjobb elkapóját, aki 11 évet töltött Atlantában. A 34 éves elkapó az utóbbi években egyre többet küzdött sérüléssel és már nem volt olyan produktív, mint korábban.

A Patriots elküldte Brandon LaFell-t (WR) és Scott Chandlert (TE) ezzel 4,85 millió dollárt szabadítanak fel a salary cap alatt.

 

Kirk Cousins nem tétlenkedett és egy nappal azután, hogy megkapta a franchise tag-et alá is írta az egy éves „szerződést”. Ezzel a majdnem 20 millió dolláros bére teljesen garantálttá vált. A franchise tag-gel ellátott játékosok hosszú távú szerződtetésének határideje július 15-e, de lehet a Washington előbb megbizonyosodnak, hogy Cousins 2015-ös produkció nem a véletlen műve volt.

 

A Panthers elküldte két védekező falemberét. A nagyobb név Charles Johnson, akinek elbocsátásával 11 millió dollár szabadul fel, de 4 millió dead money keletkezik. A továbbiakban Kony Ealy lesz a Carolina első számú siettetője. Távozni kényszerül Dwan Edwards is, aki a DT rotációnak volt a tagja az elmúlt szezonban.

 

A Texans is két játékostól vált meg. Ariann Foster (RB) az elmúlt három évben 23 mérkőzést hagyott ki sérülés miatt és Achilles-ín szakadásából épül fel. Remek futójátékos, ha egészséges, de erre mostanában nem volt példa. Garrett Graham is távozik, ami nem meglepő, mivel csupán harmadik számú TE lett belőle. Ezzel a két döntéssel több mint 9 millió dollár cap space-t csinált a Houston-i csapat.

 

Daryl Smith (ILB) az elmúlt három évben a Ravens csapatának volt a kezdő linebackere, de a mai napon elbocsátották amivel 2,6 milliót spórolnak Baltimore-ban.

Chris Canty is távozik a csapattól, mivel a csapat nem élt opciós jogával, így a 33 éves DE szabadon igazolhatóvá vált.

 

A Lions egy évre 1,6 millió dollárért újraszerződtette a védekező falember Tyrunn Walker-t, aki tavaly csupán négy mérkőzése lépett pályára sérülés miatt.

 


Hozzászólások

több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 20 — Titans fan
A McCainről szóló részben van egy hiba. Nem Miamiban, hanem Nashvilleben lesz harcban a slot corner posztért.

Ez meg furcsa fogalmazás, hogy "lett elküldve a Dolphins által". Szerintem így hangzik helyesen: "küldte el a Dolphins".

Music City Miracle