Hírek - 03/07

Írta: Fucu — 2016. március 7., 19:49

A legutóbbi hírcsokor óta sok minden történt ezek olvashatók most.

 

Nem sokkal az előző cikk megjelenése után a Texans elbocsátotta Rahim Moore, safety-t, akivel tavaly márciusban három éves 12 millió dolláros szerződést kötöttek, de nagyon rossz teljesítményt nyújtott és csupán hét mérkőzésen kapott szerepet a legutóbbi idényben.

 

A Chargers is elkezdte a nagytakarítást Donald Butler (ILB), Donald Brown (RB) és Kavell Conner (ILB) elküldésével. A három játékos távozásával majdnem 14 millió dollár szabadult fel a salary cap alatt, de Butler kirúgása több mint 18 milliós dead money-t eredményezett.

 

Az eddig is a legnagyobb cap space-szel rendelkező Jaguars további 9,5 millió dollárt szabadított fel a guard Zane Beadles és a defensive end Chris Clemons elküldésével. Kis túlzással egy komplett csapatot vehetnek az idei free agency alatt.

 

Egy év után véget ért Andre Johnson Indianapolis-i pályafutása, mivel a Colts elbocsátotta a 34 éves elkapót, amivel 5 milliót szabadítottal fel a salary cap alatt.

 

A Saints egy évre leszerződtette Josh Scobee-t, akit az edzőtábor alatt cserélt el a Jaguars a Steelersbe, de ott pocsékul rúgott október végén elküldték. Most New Orleansban próbálja megszerezni a kezdő posztot,

 

A Bills tovább igyekszik helyet csinálni a salary cap alatt. Ezúttal a korábbi első körös cornerback, Leodis McKelvin elküldésével csináltak 3,9 millió dollár helyet.

 

A Bengals egy évre újraszerződtette Brandon Tate-et, aki 2015-ben csupán kilenc játékban volt fent a pályán a támadóknál és csak a special teamben szerepelt.

 

A Patriots a special teamben szereplő Darius Fleming munkáját köszönte meg.

 

A Vikings négy éves 16 millió dolláros szerződést kötött a safety Andrew Sendejoval, aki így nem válik szabadon igazolhatóvá. Ezzel a lépéssel biztosították a másik safety posztot Harrison Smith mellett. Továbbá egy évre a csere DT Kenrick Ellis is Minnesotában marad.

 

A Dolphins elbocsátotta Greg Jenings elkapót és átstruktúrálták Ndamukong Suh szerződését. Ezzel a két lépéssel kb. 19 millió dollárt csonáltak a salary cap alatt, amire nagy szükségük volt.

 

Tre Mason a Rams futója Floridában került bajba miután letartóztatták, mert marihuánát találtak nála igazoltatásnál és nem működött együtt a rendőrökkel, akik kénytelenek voltak sokkolót használni a játékos ellen.

 

A Saints két éves 4 millió dolláros szerződést kötött Senio Kelemete támadófal emberrel, aki tavaly négy mérkőzésen volt kezdő, de nem nyújtott jó teljesítményt.

 

A mai napon jelenti be hivatalosan Peyton Manning, hogy visszavonul.

Logan Mankins sem játszik többet az NFL-ben, mivel 11 év után Ő is szögre akasztja stoplist.

 

A Texans igazolásokkal is jelen van a hírcsokorban, mivel Shane Lechler (P) és Nick Novak (K) is a csapatnál maradnak egy évig.

 

A Redskins meglépte amire régóta vártunk és elbocsátotta Robert Griffin III-t. A nagy kérdés, hogy melyik csapat lát benne még fantáziát. RG3 mellett Jason Hatcher (DE) is távozni kényszerül a fővárosi csapattól.

 

A tampering időszak megindult a csapatok már beszélhetnek a szabadon igazolható játékosokkal. Ugyanakkor hivatalosan szerződést aláírni szerdától lehet.

A legfrissebb híreket igyekszünk a twitter csatornánkon ( @Bowlhu ) közzé tenni. Ezen kívül lesz free agent tracker is.

 


Hozzászólások

több mint 5 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 16 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Andre Johnon nem 34 éves ? 😛