Hírek - 03/08

Írta: Fucu — 2016. március 8., 20:58

Még el sem indult a free agency, de eseményekben bővelkedő 24 óra áll mögöttünk.

 

A Redskins tovább szűkítette keretét két safety-vel. Jeron Johnson nagyrészt a special teamben szerepelt, viszont Dashon Goldson kezdő volt, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

Phil Loadholt, aki Achilles-ín szakadás miatt a teljes 2015-ös szezont kihagyta, belement, hogy 5,4 milliós fizetését 2 millióra csökkentsék (további 1,5 millió elérhető ösztönzők elérésével), így segítve a Vikings pénzügyi helyzetét.

 

Az Eagles elkezdte a Chip Kelly érában idehozott, de be nem váló játékosok kipucolását.

A Dolhpins-szal tető alá hozott cserében Kiko Alonso és Byron Maxwell kerülhetnek Miami -ba, míg DeMarco Murray a Titans csapatához kerülhet szintén csere útján. Mind a két esetben draft választások lennének a kompenzáció.

 

A Colts két szabadon igazolhatóvá váló tight endje közül a sokoldalúbbal tudott hosszabbítani még az örület megkezdése előtt. Dwayne Allen négy évre szóló 29,4 millió dollár értékű szerződés alá firkantotta oda a nevét.

 

A Chargers négy évre 22,2 millió dollárért szerződtette újra Joe Barksdale-t, aki az egyetlen olyan támadó falemberük volt, aki mind a 16 mérkőzésen játszott.

 

A Seahawks három éves 12 milliós szerződést adott Ahtyba Rubinnak, aki tavaly érkezett egy évre, de jó szolgálatot tett a futás ellen.

 

Az első „szerződéskötés” is megérkezett, mégpedig a Raiders-től, akik Kelechi Osemele-t (T/G) igazolják le 5 évre 60 millió dollárért, amint a piacnyitás megtörténik.

 

A Packers csere támadófal emberét, Lane Taylor-t szerződtette le két évre 4,15 millió dolárért.

 

A Saints 3 évre újra szerződtette Michael Hoomanawanui-t, akit tavaly csere keretében szereztek meg a Patriots-tól.

 

Wiliam Gay újraszerződött a Steelers-el, de ennél több hírt egyelőre nem tudunk.

 

A Broncos elbocsátotta Louis Vasquez-t, aki négy éves szerződésének utosó évébe lépett volna. Ezzel 5,5 milliót spórolnak Denverben. A támadó falember mellett a tapasztalt TE, Owen Daniels is elküldésre került, amivel további 4 millió hely keletkezett a salary cap alatt. A harmadik távozó a mai napon a long snapper Aaron Brewer volt, akivel tavaly márciusban kötöttek 4 éves szerződést.

 

A Chiefs három évre újraszerződtette Tamba Hali-t. A 32 éves passz siettető minden bizonnyal Kansas City-ben fejezi be a pályafutását.

 

A Jaguars is belekezdett szerződtetésekbe, mivel a holnapi piacnyitás után Malik Jackson egy 6 évre szóló a hírek szerint évente 15 millió dolláros szerződést ír majd alá.

 

A Giants egy évre igazolta újra Jason Pierre-Paul-t, aki a hírek szerint lemondott a több pénzről, hogy New Yorkban maradhasson.

A Bills három évre 15,75 millió dollárért újraszerződtette Richie Incognito-t, aki tavaly remekül játszott. 

A végére, de nem utolsó sorban a mai napra is maradt egy visszavonulás. Ahogy azt már sejteni lehetett, ma biztossá vált Calvin Johnson bejelentette visszavonulását. Megatron évek óta bokaproblémákkal küszködött igaz 2015-ben mérkőzést nem hagyott ki emiatt.