Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 15 éve
Na nyitottam az ultimate packot és csak egy platinum volt benne, +Kickoff return TD 😊Karlos Dansby LB 90 (85 helyett )
Haloti Ngata DE 96 (76 helyett, nagy need 😊)
Shawne Merriman LB 87 (65 helyett)
Philip Rivers QB 94 (65 Carr helyett nagyon jóóó 😀 )
Jason Hanson K 90 ( 60 helyett)
Nagyon jól jött most mindenki 😊
több mint 15 éve
3/4, nekem is a Pats-n ment el..... :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szintén zenész. Egyszer szurkolok nekik akkor is kikapnak :Sén is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀Farky3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
több mint 15 éve
Ez nem semmi pack, grat JJ!
több mint 15 éve
Megatron, Ocho, Bironas, Ruud és egy limited Westbrook (négyes achievement bezsákolva) + Del Riojó pack, már csak TE kell igazán 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
én is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀
több mint 15 éve
3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀
több mint 15 éve
Nyitottam még egy ultimatet, nem sok jó:Ratliff (94) - 91-es Hampton helyére, többi nem fért be..
Maualuga (84)
Jamaal Brown (91)
Olin Kreutz (86)
Finnegan (93)
több mint 15 éve
Na megvolt az első ultimate nyitásom, hát nem lett az igazi:Casey Hampton 91 DT
Kris Jenkins 94 DT
Shawne Merrimann 87 LB
Josh Brown 87 K (ő mondjuk nagy upgrade volt)
Bobbie Williams OL
több mint 15 éve
2/2 :cool:tenorxha papír meccsek lesznek meg lehet a 80% nekem is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
vicc h még mindig ilyen fos a csapatom pedig most nyitottam egy platinumot. a következő csomag tuti ultimate lesz már
több mint 15 éve
2/2 :cool:
több mint 15 éve
Platinum: Sellers 84 - 79-es Spiller helyére
Evans 82 - collection
Cutler 83 - 77-es Smith helyére
Sanchez 82 - collection
Olsen 84 - 80-as Fasano helyére
hát és én még azt hittem meg fog szopatni.... 😂
több mint 15 éve
hát, ez se volt nagyon király:Casey Hampton (megvan)
Babineux (plat)
Roddy White (kevés)
Sedrick Ellis(pla)
Heath Miller(kevés)
+Tomlin - persze most jön ki, amikor nincs rá pénzem, mire lesz, addigra meg már nem éri meg..
+contract
több mint 15 éve
Vicc hogy 94-es a védelmem, de nincs egy normális OL-em.jött Peppers (95), Beason(96) Rivers(94), ők befértek, többiek mentek collectionbe.
5-ös acsi+ 50 leveles acsi miatt, már csak 30k kell az újabb packért 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Nyitottam egy Ultimatet, jött edzők közül Haley, játékosok közül:Light OL 89-es (befért egy 88as helyéra)
Bowe WR 84-es (nem fért be)
Edwards WR 85 (nem fért be)
Hall CB 92 (befért egy 91es helyére)
Boldin WR 91 (befért de egy 91es helyére)
+1 contract card
hát kapja be 😡
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
NEEDEK: OL, DT, Shátha bejön vmi nagyon durva pack 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
ááájjj pedig át akartam rakni a Steelersre :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Na lassan ultimate nyitás, hiányposztok: WR,TE,RB,OL,DT,DE 😊Le'Ron McClain RB 90 - már meg van
Osi Umenyiora DE 85 😀
Kelly Gregg DT 84 😀
Bart Scott LB 90 (limited edition)
Brandon Marshall 94 😀
több mint 15 éve
peti46
124
Ultimate nyitás volt végre. Nagyon vártam, hogy jöjjenek D#-be is kártyák, erre kiadott 4 off és 1 def játékost. Természetesen senki se fért be, így ez egy rossz kör volt. :/ Egyetlen pozitívum, hogy megkaptam Fishert 😉 Ez a double coin + Harbaugh elég jól fizet, 5100-at meccsenként 😀 kár, hogy nem kezdtem el hamarabb ticketeket gyűjtögetni...

több mint 15 éve
van akinek bejött,van akinek nem,de megpróbálomezen posztokra akarok játékosokat az ultimateből (sorrendben):QB,LB,DE,S,TE (egyelőre ennyi elég 😛)

jó is,nem is
A két LB fasza,egy 58-ast és 61-est váltottak
Két kicker no comment,ráadásul nagy upgrade a 89-es Akershez képest.....
Karney pedig a 77-es Moran Norrist váltotta
+contract card
több mint 15 éve
na megvettem az ultimate-et, Fisher meg egy contract volt még benne ezeken kívül:90-es Rice a 84-es Harvin helyére
89-es Rice a 83-as McGahee helyére
90-es Dansby 86-os helyére
84-es Clement 82-es helyére
DE-jeim meg 96-osak, esélytelen oda a javulás kb
hát, nem rossz, de lehetett volna jobb is, ez a két 90-es ulti nem túl magas...
több mint 15 éve
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/Amadeus91na igen, nekem egész héten a Steelers-en volt, de tegnap átraktam Ravens-re 😀 nehéz választás.
egyébként én ~30 tickettel kezdtem bele, és az előbb megint hosszabbításos meccsem volt, 27-21 után az ellenfél csinált egy TD-t, de nem mutatott extrát, aztán OT-ben egy FG-vel nyertem (nem lehet gamechangert használni a rendes játékidő utolsó play-étől kezdve természetesen)
talán még egy ultimate-re való is összejön, mire az összes meccset lenyomom 😊