Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 15 éve
mindjárt ultimate nyitás 😀márcsak 70k

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/Amadeus91Hülye kérdés 😀
több mint 15 éve
83-asként gondoltam választok egy könnyebb ellenfelet,egy 68-ast,mert ezzel a W-nel lett volna meg a cash az ultimatere,hát nem kinyalok? :mad:
több mint 15 éve
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/
több mint 15 éve
sima W: 4590season kupa: 12300 😉

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Első ultimate nyitásom:hozzám Mathis, Ware és Ferguson beférne kezdőbe lazán, na ezzel a 3 playával azért jelentősen jobbá válna a csapatom
+Harbaugh ami jól is jönne most csak nincs contract cardom 😕
Azt mondanom se kell, hogy az OL és LB sor volt így is a legjobb a csapatomban, de nem panaszkodom Ware azért csak befér valahogy 😀 Viszont marad Rankin futónak 58-asan.Mev
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Első ultimate nyitásom:
+Harbaugh ami jól is jönne most csak nincs contract cardom 😕
Azt mondanom se kell, hogy az OL és LB sor volt így is a legjobb a csapatomban, de nem panaszkodom Ware azért csak befér valahogy 😀 Viszont marad Rankin futónak 58-asan.
több mint 15 éve
Na mostmár elegem van a játékból. Összejött a mai nap 90k vettem egy platinum packot és megint volt benne 2 CB 1 LB (egyik se fér be) miközbe a DL-om csupa silver kártyából áll...Egyedül RB-re jött update abból viszont 2 is és csak úgy fért be mind a kettő, hogy a 86-os Forte jobb, mint a 86-os Addai. 😛
Így 2 platinum pack nyitással fejlődött a ratingem 1-gyel... Van még 5 silver és 2 gold kártyám, de mostmár inkább gyűjtök ultimate-re...
több mint 15 éve
Na, a héten sikerült összespórolni 40 ticketet, úgyhogy reményeim szerint a hétvégén összejön ultimatere. Sajnos a legjobb edzőm Carroll, így legalább minden meccsen kapok egy FG GC-t.Az mondjuk érdekes, hogy a szezonok megnyeréséért mostanában 8500 körül kapok, duplán meg kaptam kb 12k-t..
szerk: JJ, az szezonról-szezonra változik, mennyit kapsz egy W-ért illetve a gyűrűért. Laki: sztem úgy biztos, hogy 3-szorost kapsz, mert 2*1,5
több mint 15 éve
Az a baj, hogy nekem a 96os Vernon Davis tight endem 😀 Egyébként ha jól emlékszem Miller volt az első ultimate kártyám, egy platinum packban 😊
több mint 15 éve
Itt az ultimate eredménye:áá, a Megatron, Miller, Feely hármas nem jönne rosszul... 😊
Sajnos Miller már megvolt, így collectione se jó, CJ a 88as Miles Austint szorítja ki. Emellé még kaptam Fishert + 2 ticketet. Jah és Feeley is megvan, úgyhogy csak collectionbe jó.tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Itt az ultimate eredménye:
Sajnos Miller már megvolt, így collectione se jó, CJ a 88as Miles Austint szorítja ki. Emellé még kaptam Fishert + 2 ticketet. Jah és Feeley is megvan, úgyhogy csak collectionbe jó.
több mint 15 éve
ha lett volna +1 contract cardom benyomtam volna Tomlint és most 6000 felett kapnék a W-ért, de így 50k-t nem fogok költeni rá.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
De am ha betolom Harbaught akkor 250%ot kapok a Wért?Laki4050-et kapsz a győzelemért, 10500-at a szezon megnyeréséért... fél nap alatt 70ezerről összejött egy ultimate packra való 😊 nem lett amúgy rossz, a védelemben és a támadófalban már nincs 85-ösnél rosszabb emberem, de a K, a WR és a TE poszt még mindig kínoz, az OL-be meg csak úgy áramlanak a játékosok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
De am ha betolom Harbaught akkor 250%ot kapok a Wért?

több mint 15 éve
pro league 1-nek hogy lesz vége? a Saints után lesz még vmi SB? aztán egyből kezdődik a kettő ami már időre megy?pontosan 😊 SB-ért még kapsz egy kis moneyt meg XP-t utána jön a 2.
am fasza ez a double coin weekend 😀kristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
pro league 1-nek hogy lesz vége? a Saints után lesz még vmi SB? aztán egyből kezdődik a kettő ami már időre megy?am fasza ez a double coin weekend 😀
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Hmm én még soha nem tettem félre ticketet, mindig elnyomom rögtön. Bár most okos dolog lett volna a double-coin weekendre.tenorxUgye, ugye? 😀 Ha beleveszem a hétvégén kapott 8 óránként 4 ticketet + 2 a bunuszból + a mostani 33 az összesen 59 jegy, amivel simán összejön egy platinum pack ára. 😀
Bár most félek nagyon, nehogy lenullázzák. 😀
több mint 15 éve
minden friendsemnek küldtem giftet is hátha azokból is jön vissza pár 😀
több mint 15 éve
Hmm én még soha nem tettem félre ticketet, mindig elnyomom rögtön. Bár most okos dolog lett volna a double-coin weekendre.
több mint 15 éve
én is félre tettem már 9 ticketet a hétvégére.
több mint 15 éve
jó tudni 😀mindig csak azt a négyet játszod le, amit kétóránként kapsz, ezt külön számolja a játékJJ Tillernekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyokDrabinAzt hogy lehet?adam8
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
mindig csak azt a négyet játszod le, amit kétóránként kapsz, ezt külön számolja a játékAzt hogy lehet?adam8Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀nekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyokDrabin
Egyébként a játék most másnál se indul el?
szerk.: Csak Opera alatt fagy le, FF-el működik... :/
szerk2.: Restart megoldotta a problémát.
Most pedig akkor nyitok egy platinumot. DL, OL, TE, WR, RB, QB, K posztokra szeretnék kártyákat kapni.
Ezaz! Ismét kaptam 2 CB-t (velük együtt már 5-en vannak a colectionbe), S-t.
Fasano jött TE akinek kereken 1-gyel nagyobb a ratingje, egyedül Palmerrel jártam jól ő 18-al erősebb mint Tebow...süti

---
több mint 15 éve
Azt hogy lehet?nekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyokDrabininkább az utóbbit javasolnám.Szobi22Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀
Most pedig akkor nyitok egy platinumot. DL, OL, TE, WR, RB, QB, K posztokra szeretnék kártyákat kapni.
Fasano jött TE akinek kereken 1-gyel nagyobb a ratingje, egyedül Palmerrel jártam jól ő 18-al erősebb mint Tebow...süti
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyokinkább az utóbbit javasolnám.Szobi22Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀