Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
érdemes gold packot venni?vagy még várjak esetleg a platinum/ultimate packig? (bár már 6.szezonban vagyok így már közelebb vannak az ellenfelek)

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
még 10 meccs van a pro league-ből. a Saintset milyen csapattal lehet megverni?Laki
Bármilyennel csak akkor sok game changer kell, de 95+ ha jól emlékszem

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 020 — je suis poloska
Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀tenorx
Nekem a 78as Cassel jött.
Ő a legjobb játékosom. 😀
Még 70esem sem volt....

A Gold Packban sokkal jobb játékosok vannak mint a Silverben?Bazzani
70+osak vannak egytől egyik. de ha mákod van jön ki platinum is, ami 80+os...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
még 10 meccs van a pro league-ből. a Saintset milyen csapattal lehet megverni?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀tenorx
Nekem a 78as Cassel jött.
Ő a legjobb játékosom. 😀
Még 70esem sem volt....

A Gold Packban sokkal jobb játékosok vannak mint a Silverben?

több mint 15 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
De messze vagyok én még attol hogy ultit vehessek... ma vettem meg az első goldomat 😊
De ahogy olvasgatom nem is olyan rossz a csapatom még így sem.
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én se kaptam még 70 fölötti játékost bónusznak. Ultimattel meg én is kivárok még, lassan összejön a 300k, úgyhogy itt lenne egy jóféle akció ideje 😀

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 020 — je suis poloska
ezaz!
3 ultimate is volt a packben! mind az 5 játékosom upgrade!
jared Gaither 86 OL
John Carlson 84 TE
Jeff Saturday 92 OL
Desean Jackson 91 WR
Tony Romo 90 QB
:cool:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Én a 69-es Josh Bullocksot kaptam 5 nap után,egyértelmű upgrade 😀
Még 10 szint kell az ultimate packhez 😕

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀visi_b
+1, nekem is meglett már a pénzem, de még kivárokJJ Tiller
Tutira lesz. Egy Brett Favre elpusztíthatatlan kártya jól jönne 😀
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀visi_b
+1, nekem is meglett már a pénzem, de még kivárok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én sikeresen elköltöttem a moneyból egy keveset, de még így is van egy ultimate packra való, de nem tudom h vegyek-e most vagy várjak még. Pedig nagyon bizsereg az ujjam h rányomjak 😀Farky
Nekem is fog 😀 De csak lesz valami jó 😀 Mondjuk 2-3 garantált ultimate játékos/pack 😀

több mint 15 éve
Én sikeresen elköltöttem a moneyból egy keveset, de még így is van egy ultimate packra való, de nem tudom h vegyek-e most vagy várjak még. Pedig nagyon bizsereg az ujjam h rányomjak 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀

több mint 15 éve
Stadium 1
összegyűjtöttem mindent, minden bonus item-et de nem hajlandó átlépni a 2. stadionba. teendő? ötletek?
v majd csak a SB megnyerése után?Laki
SB megnyerés utána csak.Farky
ittis köszi 😀Laki
itt is nm 😀

több mint 15 éve
Stadium 1
összegyűjtöttem mindent, minden bonus item-et de nem hajlandó átlépni a 2. stadionba. teendő? ötletek?
SB megnyerés utána csak.Farky
ittis köszi 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Stadium 1
SB megnyerés utána csak.

több mint 15 éve
Stadium 1
v majd csak a SB megnyerése után?

több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
három fordulóból háromszor sikerült 75%-os arányban tippelnem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a 96 pontom meglett... sajnos a "minneapolis"-miracle sem jött be.. 😐

több mint 15 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Köszi srácok a jelöléseket 😊
Igy mindjárt jobb.

Ha tanács kell akkor kérdezek, mert látom azért vannak itt bőven akik előttem járnak 😊
több mint 15 éve
nem hiszem el - 89-es a csapatom és a 19. ligában egy ....... 80-ast nem tudok megverni :mad:

GB meccsen úszott el a 80%osom amúgy 😀

több mint 15 éve
ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.Farky
még csak most leszek 49-es 😕. de ha te még alacsonyabb szinten vagy, szólj egy pár nap múlva, és megmondom 😀Szobi22
még 15ezer XP kell a 49es szinthez nekem is 😀

több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.Farky
még csak most leszek 49-es 😕. de ha te még alacsonyabb szinten vagy, szólj egy pár nap múlva, és megmondom 😀