Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Van valami különleges módja a game ticket szerzésnek? Mert eléggé csehül állok ezügyben.Sebii
2óránként kapsz egyet ez az alap. ha játszol scrimmage meccset a haverokkal akkor is kaphatsz de max 3at. ill ajándékba tudnak küldeni a haverjaid (mistery gift, v konkrétan ticket)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok, én elbújhatok mögöttetek a LVL 13-al ... 😕adyno12
Nyugi, én is még csak 10-es vagyok 😀
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Van valami különleges módja a game ticket szerzésnek? Mert eléggé csehül állok ezügyben.
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
harmadik platinum, mindenki befér a kezdőbe, mellé bónusz onside recovery 😛

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
73as DE jött 5naposnak
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Kinek hogy áll a collection?silent7939
133 db van bennFarky
de levagyok maradva 😊silent7939
hamar be lehet hozni, ha sok bronze meg silver packot veszel 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
133 db van bennFarky
de levagyok maradva 😊
több mint 15 éve
133 db van benn

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀gamerkr
az mi... 25 karesz után kapsz?
vagy csapatonként 25 után?silent7939
nem csapatonként, ha beraksz 25 kártyát bármilyen eloszlásban, kapsz, de majd 50nél is, és 100nál is 😀

több mint 15 éve
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀gamerkr
az mi... 25 karesz után kapsz?
vagy csapatonként 25 után?
több mint 15 éve
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀

több mint 15 éve
Farky: a Colts-pack 200kSzobi22
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. KösziFarky
50-es szinttel ráadásul kapsz 75k-t, úgyhogy könnyen lehet 😛Szobi22
tényleg, mert van rá achievment 😀

több mint 15 éve
Kinek hogy áll a collection?
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. KösziFarky
50-es szinttel ráadásul kapsz 75k-t, úgyhogy könnyen lehet 😛

több mint 15 éve
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. Köszi

több mint 15 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Hát srácok, én elbújhatok mögöttetek a LVL 13-al ... 😕

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 15 éve
Hát nem volt szerencsém. Chargers packot nyitottam, bízva abban, hogy lesz benn egy Rivers. De nem jött össze. 10 játékosból mindössze egy fért be a csapatomba, az is egy offense linemen volt. Gondoltam majd kárpótol, hogy összejön az 50 játékos a collectionben. De nem, mert Hardwickot 3.szor kapom meg ezért 49en maradtam 😕 Nem az én napom.visi_b
rakj be valakit, aztán vedd ki 😊

Farky: a Colts-pack 200k

több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Hát nem volt szerencsém. Chargers packot nyitottam, bízva abban, hogy lesz benn egy Rivers. De nem jött össze. 10 játékosból mindössze egy fért be a csapatomba, az is egy offense linemen volt. Gondoltam majd kárpótol, hogy összejön az 50 játékos a collectionben. De nem, mert Hardwickot 3.szor kapom meg ezért 49en maradtam 😕 Nem az én napom.

több mint 15 éve
Tomi: egész hétre érvényes.

Én Chargers-pakkot vettem, mert tőlük volt a legtöbb olyan playa, aki befért hozzám, jött is 2 játékos, akik befértek, Merriman és McNeill, Mcneill mondjuk kétszer, helyette jöhetett volna pl a köcsög😕. Aztán bontottam még egy Ultimatet, már nem tudtam kivárni az akciót, és ugyan ott 3 ultimate volt, de ebből 2 fért be, Hampton és Faneca. Ráadásul benne volt Janikowski, aki meg már megvolt 😕.

és akkor én is megmutatom a csapatom, elférne pár RB meg LB, meg egy TE is

több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én most gondolkozom, hogy Steelers vagy Chargers pack legyen, vagy gyűjtsek kicsit és legyen egy Saints pack.

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.visi_b
ez a hétvégére érvényes csak? 😊 mert akkor nem biztos h összejön a pénz

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.visi_b
én vettem egy Lions packot 100ezerért, így kaptam 10 detroiti játékost, amiből 4 platinum és 8 high card volt, szóval nem jártam rosszul (és ugye meglett így az achievement) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Az biztos hogy én se mutatom meg, még nagyon ratymasz csapatom van 😀

több mint 15 éve
Egyébként csak én hiányolom, hogy néha megsérüljön egy-egy játékos a csapatokból?

Amúgy én csapatot nem mutatok, mert a kezdeti lelkesedés után abbahagytam pár hónapra, és 1 hete vagyok újra rendesen játékban. (Amikor abbahagytam Farky még talán 18-20as szint felé járt)deny79
az nem tegnap volt 😀, de remélem is h nem lesz sérülés, mert ha ezt a fantasztikus TE-t vagy az egy szem normális QB-m is elveszteném, nagyon ideges lennék 😀

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként csak én hiányolom, hogy néha megsérüljön egy-egy játékos a csapatokból?

Amúgy én csapatot nem mutatok, mert a kezdeti lelkesedés után abbahagytam pár hónapra, és 1 hete vagyok újra rendesen játékban. (Amikor abbahagytam Farky még talán 18-20as szint felé járt)