Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
én durván beégtem a héten a pontokat is szarul osztottam el azért remélem 500at össze tudok kaparni a végéigkristof
itt most van 84 pont, a macikon van 10, de már jóval 70% alatt vagyok így is :/ Ha nyer a Bears, meg van az 500 😊gamerkr
nekem 83 van eddig és nekem is 10 van a Bears-en, de ezeket a %-os szarokat már megcsináltam így csak a magasabb összpontszám ösztönöz. Eddig 1038-nál járok 😛Farky
Mi am ez a 500 nem értem most ezt 😀

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
eddig csak 9/15 és mégis 95 ponttal vezetem a hetet 😊Laki
én durván beégtem a héten a pontokat is szarul osztottam el azért remélem 500at össze tudok kaparni a végéigkristof
itt most van 84 pont, a macikon van 10, de már jóval 70% alatt vagyok így is :/ Ha nyer a Bears, meg van az 500 😊gamerkr
nekem 83 van eddig és nekem is 10 van a Bears-en, de ezeket a %-os szarokat már megcsináltam így csak a magasabb összpontszám ösztönöz. Eddig 1038-nál járok 😛

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
+35-ös 150k-s packok közül melyik a jó? Texansra gondoltam szerintetek?Laki
mondom, nézd meg collectionnél, hogy melyik csapatban milyen játékosok vannak, honnan mennyien férnének be hozzád, és döntsd el az alapján 😉Szobi22
1 Texans playám van 😀
márcsak pénz kéne 😀Laki
Ne csak azt nézd, h a Collectionbe mennyi kell, hanem h a kezdődbe mennyi fér be. 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
mondom, nézd meg collectionnél, hogy melyik csapatban milyen játékosok vannak, honnan mennyien férnének be hozzád, és döntsd el az alapján 😉Szobi22
1 Texans playám van 😀
márcsak pénz kéne 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
mondom, nézd meg collectionnél, hogy melyik csapatban milyen játékosok vannak, honnan mennyien férnének be hozzád, és döntsd el az alapján 😉

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
gamerkr mondanál egy nevet 😊 ?Laki
ööö Charles Woodson 😂. Már bejelöltelek 😀

több mint 15 éve
gamerkr mondanál egy nevet 😊 ?
ok 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
gamerkr mondanál egy nevet 😊

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
itt most van 84 pont, a macikon van 10, de már jóval 70% alatt vagyok így is :/ Ha nyer a Bears, meg van az 500 😊

több mint 15 éve
+35-ös 150k-s packok közül melyik a jó? Texansra gondoltam szerintetek?

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én durván beégtem a héten a pontokat is szarul osztottam el azért remélem 500at össze tudok kaparni a végéig
több mint 15 éve
eddig csak 9/15 és mégis 95 ponttal vezetem a hetet 😊

több mint 15 éve
Jól látom, hogy ma lehet ingyen team packot szerezni ha veszel egyet? Csak sajnos nincs elég magas szinten a csapatom.Sebii
a héten lehet.

több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Jól látom, hogy ma lehet ingyen team packot szerezni ha veszel egyet? Csak sajnos nincs elég magas szinten a csapatom.
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
Nyitottam egy Platinumot:

3 DE, ebből egy alapból csere, Ellis meg már megvolt. Legalább Eli-nak örülök 😊

több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
a köcsög játék nekem meg már két napja nem ad game ticketeket a scrimmage meccsekért...JJ Tiller
Én ma 3-at is kaptam 6 meccsen. 😊
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 027 — je suis poloska
már csak 12 ember kell és meglesz a 100-as öcsi 😀 hétvégére talán kigyűjtök egy platinára valót, hátha kicsit erősítem a csapatot minőségileg is 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
lassacskán újra lesz pénz ultimate-re, majd írok h mit sikeredett 😊

több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
a köcsög játék nekem meg már két napja nem ad game ticketeket a scrimmage meccsekért...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hát bizony dögöljenek meg a játék készítői. 6 Gold és 4 platinum kártya abból 2 egyforma és ráadásul meg is volt már. A goldból is bejött egy dupla 😡Farky
nekem legalább dupla nem volt, de volt cserébe silver, ultimate meg nem.. Jonathan Stewart jó egyedül, ő is csak egy limited edition cseréjének

több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na hát már érzem hogy nem lesz meg a 70% :S 😊

több mint 15 éve
Hát bizony dögöljenek meg a játék készítői. 6 Gold és 4 platinum kártya abból 2 egyforma és ráadásul meg is volt már. A goldból is bejött egy dupla 😡

több mint 15 éve
Hmm 😕 4 platina volt benne, abból 2 ugyanolyan, meg egy rakat gold 😕tenorx
na akkor kezdek félni :S

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hmm 😕 4 platina volt benne, abból 2 ugyanolyan, meg egy rakat gold 😕
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyetértek Szobival, én is a Pantherst néztem ki, még 4k kell, aztán veszem.