Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Köszönöm alakul.
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.Bazzani
akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Köszönöm alakul.
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.

több mint 13 éve
Tudtok segíteni abban,hogyan lehet az edzettséget leggyorsabban feltornázni?
Hiába állítok be bármilyen edzést,nem megy feljebb.
Pedig meccseket sem játszok direkt.
:oBazzani
akkor kapod meg a +pontokat,ha új edzést is kezdesz a lejárt edzés utánNewman
és annyi időd van új edzést kezdeni a lejárat után, amennyi ideig tartott az edzésed (tehát 5 perces után 5 perc stb). tök mindegy, utána milyen edzést indítasz el, annak a pontszámát kapod, amilyet előtte csináltál

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
:oBazzani
akkor kapod meg a +pontokat,ha új edzést is kezdesz a lejárt edzés után

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
:o

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
többet nem várok 5 naposra... megint egy szutyok 67-es CB, ráadásul aki már megvan 😀 még collectionbe se jó 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Már a 4. napnál tartok ami 2500 pénzt adna. Az 5. napi random kártyába általába mi szokott lenni? Egy játékos? Játéktickett?Ventura
Egy játékoshabib
és nem általában, hanem mindig. valószínűleg ezért van egy játékos kártya képe ott. másrészt a játékban csak a játékos a kártya

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Már a 4. napnál tartok ami 2500 pénzt adna. Az 5. napi random kártyába általába mi szokott lenni? Egy játékos? Játéktickett?Ventura
Egy játékos

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Már a 4. napnál tartok ami 2500 pénzt adna. Az 5. napi random kártyába általába mi szokott lenni? Egy játékos? Játéktickett?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
egyik sem ultimate kártya?😀gamerkr
nincs ebben semmi hiba, már kétszer volt nekem ilyen 😊kobalu91
nem hiba, de undorító, hogy a 150K-s ultimate csomagba jó esetbe van 3 ultimate kártya..Stez
Hát... ja. Akkor használjuk a mindenki által elfogadott nevet: SZOPÁS.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
nincs ebben semmi hiba, már kétszer volt nekem ilyen 😊kobalu91
nem hiba, de undorító, hogy a 150K-s ultimate csomagba jó esetbe van 3 ultimate kártya..

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
nincs ebben semmi hiba, már kétszer volt nekem ilyen 😊
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
egyik sem ultimate kártya?😀

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
én ezt kaptam ma
kitalálja meg a hibát a képen
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
nekem meg kitörlik a seggem egy fossal 😀Stez
Hát ez valami gyönyörű 😂

több mint 13 éve
Miller ultimate 😀
Amúgy most nézem, hogy Steznek a sima Polamalu jött, nem az elit kártya +2 csapatbónusszal.tenorx
jaja, csak 97-es a köcsögje, néztem is miért, amikor Polamalu elit kártyát hirdetnek itt napok óta, nekem emg kitörlik a seggem egy fossal 😀

több mint 13 éve
az csak hétvégi akció volt amúgyJJ Tiller
Látom, de elvileg egy hétig tart, és szerintem még lehet.tenorx
még van az akció, legalábbis ott van "What's new"-nál. Nekem amúgy ma gyűlt össze ultimatere, de megvárom sztem, míg lesz vmi akció megint.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Miller ultimate 😀
Amúgy most nézem, hogy Steznek a sima Polamalu jött, nem az elit kártya +2 csapatbónusszal.tenorx
az csak hétvégi akció volt amúgyJJ Tiller
Látom, de elvileg egy hétig tart, és szerintem még lehet.
több mint 13 éve
Miller ultimate 😀
tenorx
De hülye vagyok, tényleg 😀
Akkor a kívánságaim fele kilőve 😀

Viszont akkor Cooley helyett jöhetett volna az OL-ba valaki, vagy egy DT, ez a kettő nagyon vékony még.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Miller ultimate 😀
az csak hétvégi akció volt amúgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Miller ultimate 😀
Amúgy most nézem, hogy Steznek a sima Polamalu jött, nem az elit kártya +2 csapatbónusszal.
több mint 13 éve
Na megvolt az első ultimate-nyitásom:

DE és TE nagyon jól jött (mondjuk azok lehettek volna ultimate-ek is...), CB-ből már megvoltam eddig is...na mindegy, lehetett volna rosszabb is 😊

több mint 13 éve
Ultimate pakkra megvolt a zsé, gyorsan vettem is egyet, hát jó fos azért..
Alapból 2 ultimate kártya, abból az egyik a 95-ös Moss, aki befér kezdőnek, de az eddig meglévő 90-91-es Vincy-Ocho pároshoz képest nem egy nagy upgrade..
Jött Polamalu, na az viszont király! Jött a 89-es Akers, a 85-ös Max Starks, illetve a 89-es Elisha, hát kurva jó, előtte végülis a 88-as Schaub volt a kezdő, hatalmas upgradet jelentett ez nekem. 😊
OL-em, DL-em és korrekt LB sorom továbbra sincs.Stez
Bazzeg Polamalu, bekaphatod.... +2 a csapatnak, meg 99es, nagyon durva.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Alapból 2 ultimate kártya, abból az egyik a 95-ös Moss, aki befér kezdőnek, de az eddig meglévő 90-91-es Vincy-Ocho pároshoz képest nem egy nagy upgrade..
Jött Polamalu, na az viszont király! Jött a 89-es Akers, a 85-ös Max Starks, illetve a 89-es Elisha, hát kurva jó, előtte végülis a 88-as Schaub volt a kezdő, hatalmas upgradet jelentett ez nekem. 😊
OL-em, DL-em és korrekt LB sorom továbbra sincs.Stez
nekem olyan ultimate pack jött ki hogy senki nem fért be a kezdőbe 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
OL-em, DL-em és korrekt LB sorom továbbra sincs.