Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és ott mennyi a legerősebb csapat ratingje?
több mint 13 éve
a pro-league 3 az is időre megy, vagy az olyan mint az 1?hunterropidőre megy, 24 órád van mindig megverni egy csapatot.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a pro-league 3 az is időre megy, vagy az olyan mint az 1?
több mint 13 éve
Freebies-ben vol, de most nekem is hasonlót dobott, úgy látszik törölték, mert már a Freebiesbes sem találom :SItt van 100.000 pénz, hátha valakinek jól jön 😊 http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2458359FarkyHa rákattintok(bejelentkezek) akkor ezt írja ki:
Bazzani, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Add már meg lécci,hogy melyik fórumrészben találtad és mi a topik címe!
Ez is a Freebies között van?Bazzani
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Itt van 100.000 pénz, hátha valakinek jól jön 😊 http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2458359FarkyHa rákattintok(bejelentkezek) akkor ezt írja ki:
Bazzani, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Add már meg lécci,hogy melyik fórumrészben találtad és mi a topik címe!
Ez is a Freebies között van?
több mint 13 éve
Itt van 100.000 pénz, hátha valakinek jól jön 😊 http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2458359Farkynagy köszönet! 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Itt van 100.000 pénz, hátha valakinek jól jön 😊 http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2458359
több mint 13 éve
Nálam sem csinálja. Viszont ami idegesít, hogy pár perc után elképesztően belassul és elkezdi zabálni a memóriát. (win7, chrome). Ilyenkor böngésző bezár, és újra belépés után egy darabig megint jó. Másnál is?Báleszigen, nálam főleg akkor, ha a collectiont nézegetem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nálam sem csinálja. Viszont ami idegesít, hogy pár perc után elképesztően belassul és elkezdi zabálni a memóriát. (win7, chrome). Ilyenkor böngésző bezár, és újra belépés után egy darabig megint jó. Másnál is?
több mint 13 éve
Állandóan network erroros ez a kurva játék.én még nem találkoztam hasonlóval
Mindig meccs előtt/után.
Nálatok is van ilyen probléma vagy ez egyéni?Bazzani
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Állandóan network erroros ez a kurva játék.Mindig meccs előtt/után.
Nálatok is van ilyen probléma vagy ez egyéni?
több mint 13 éve
a heti trading postos cardok mikor szoktak változni?hunterropcsüt reggel
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a heti trading postos cardok mikor szoktak változni?
több mint 13 éve
lényegesen jobb tervnek hangzik1 piece hiányzik, szerintetek megvegyem S. Rice-t flippingből? 😀 Hátha...?gamerkr3 napod van összeszedni 200k-t és akkor megvan az utolsó piece is. Csak sikerül 😀Habi
több mint 13 éve
1 piece hiányzik, szerintetek megvegyem S. Rice-t flippingből? 😀 Hátha...?gamerkr3 napod van összeszedni 200k-t és akkor megvan az utolsó piece is. Csak sikerül 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
1 piece hiányzik, szerintetek megvegyem S. Rice-t flippingből? 😀 Hátha...?
több mint 13 éve
Másfél millás acsit én is bug nélkül csináltam, na az durva volt 😀Emericofelmentem 3 milkóra bug nélkül...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Pro-League 2höz kb mennyi pénz kell a végéig a stadion fejlesztéshez? És Ha 93-as csapattal tolom akkor sok game changert kell majd használnom?
több mint 13 éve
Vettem egy UltitSidney Rice 90 - > Collection (GOOD)
Joe Thomas 95 - > 94es Alan Faneca-t váltja (GOOD)
Jake Scott 85 - > Collection (GOOD)
David Harrris 91 - > Sell (FOS)
Jay Rattliff 91 - > Sell (FOS)
Összességében adok egy erős 6ost 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ha nehezen is, de csak meglett Hutchinson. A 95ös Grosst váltotta.
több mint 13 éve
Másfél millás acsit én is bug nélkül csináltam, na az durva volt 😀Emericomár nem lenne anélkül sem annyira durva.. a sok fejlesztés és pénzbéli segítség megkönnyíti az újak dolgát.. van, hogy egy gyózelemmel 65 ezret kerestem.. szezon utolsó meccse, beadta a 3rd downt és a háromszoros pénzt+Tomlin..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Másfél millás acsit én is bug nélkül csináltam, na az durva volt 😀
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én nem tudom,nem használok semmilyen bugot...Még csak 400K-nál járok,lassan jön össze ez a 1,5 millka,viszont addigra lesz vagy 300 tickettem legalább 😊JoeyPorterPénzre is van valamilyen okosság?
Amúgy nekem csak 125 ticketig engedi csak felmenni egy körben. Utána connection errort dob ki annál az acc-nál amivel kattintottam.betunyo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az már megvan 😊Persze: aktiválod Tomlint 😊BáleszMég csak 400K-nál járok,lassan jön össze ez a 1,5 millka,viszont addigra lesz vagy 300 tickettem legalább 😊JoeyPorterPénzre is van valamilyen okosság?
Amúgy nekem csak 125 ticketig engedi csak felmenni egy körben. Utána connection errort dob ki annál az acc-nál amivel kattintottam.betunyo
Azt hittem valami ajándékos dolog is van.
több mint 13 éve
Persze: aktiválod Tomlint 😊Még csak 400K-nál járok,lassan jön össze ez a 1,5 millka,viszont addigra lesz vagy 300 tickettem legalább 😊JoeyPorterPénzre is van valamilyen okosság?