Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még csak 400K-nál járok,lassan jön össze ez a 1,5 millka,viszont addigra lesz vagy 300 tickettem legalább 😊JoeyPorterPénzre is van valamilyen okosság?
Amúgy nekem csak 125 ticketig engedi csak felmenni egy körben. Utána connection errort dob ki annál az acc-nál amivel kattintottam.
több mint 13 éve
nekem is megvan Hutch, a 96-os Sneet váltotta a majma
több mint 13 éve
Végtére is nekem is megvan Hutch ráadásul a Piece packból 3 platina befért a collectionbe. :cool: BTW Joey nem 104 a max. ticket? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Még csak 400K-nál járok,lassan jön össze ez a 1,5 millka,viszont addigra lesz vagy 300 tickettem legalább 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek mi a legcélravezetőbb technika a team collectionok feltöltésére? Gondolok itt arra hogy team vagy egyéb packok vétele?
több mint 13 éve
toltam egy ilyen 200K-s pakkot Hutchinsonhoz, már csak 4 piece kell, és jött a 99-es Revis is a pakkból, még szerencse, hogy nem volt rá elég flippingem előtte egy nappal
több mint 13 éve
én még azóta se játszok vele,nem tudok (vagy akarok) visszatérni,lenne már vagy 1000 giftem,ha menne 101 fölé a gift szám...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kösziSziasztok !collection-ra kattintva szépen rakoskasd be a nem kezdő kártyáidat a collection-ökbe, úgy hogy ki-ki a saját csapata kollekciójába kerüljön.eaglesmcnabb
Még kezdő játékos vagyok 15. szint és azt szeretném megtudni, hogyan lehet collekciokat gyűjteni.
Nekem még csak azt írja hogy owned x/43 collected 0/43Kittyom
több mint 13 éve
Na, a bug, aki nem akarja, az nem használja, de kb 40 PMet kaptam az utóbbi időben, és egyesével kell rá válaszolgatni (tényleg nem túlzok, 40 körül van a szám)"Két új account kell hozzá. Mindkettővel barát leszel, meg ők is egymással. Az egyikkel nem lépsz be maddenbe, de ennek a falára küldesz ilyen gauntletes promo cuccot. A másikkal belépsz először maddenbe, megcsinálod a tutorialt, aztán az "egyik" falán lévő promora kattingatsz, és minden kattintás 5 free ticket."
több mint 13 éve
Sziasztok !collection-ra kattintva szépen rakoskasd be a nem kezdő kártyáidat a collection-ökbe, úgy hogy ki-ki a saját csapata kollekciójába kerüljön.
Még kezdő játékos vagyok 15. szint és azt szeretném megtudni, hogyan lehet collekciokat gyűjteni.
Nekem még csak azt írja hogy owned x/43 collected 0/43Kittyom
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok !Még kezdő játékos vagyok 15. szint és azt szeretném megtudni, hogyan lehet collekciokat gyűjteni.
Nekem még csak azt írja hogy owned x/43 collected 0/43
több mint 13 éve
én is vettem egy 200as packot meglett belőle 3 acsi, meg a 100-as szint így mindjárt vehetek mégegy packot 😀 és még egy 95ös OL a kezdőbe is befért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
össz-vissz volt 4 kártyám. De szerencsére volt 3 milla megtakim, vettem 8 packot 200k-ért és meglett Hutch' 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
160k és meglesz Hutchinson. Elég laza, hogy össz-vissz hiányzott előle az elején 2 piece 😊Lakiszerintem most változtattak rajta, mert meglepően sok darabja volt szinte mindenkinek fórumon is. gondolom már nem csak magas értékelésű játékosok alatt voltak darabok, hanem tényleg random, és így a sok bronz-silver-gold collected playa miatt jöttek a piece-ek tengerszám 😊
több mint 13 éve
160k és meglesz Hutchinson. Elég laza, hogy össz-vissz hiányzott előle az elején 2 piece 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
jó hogy gyűjtögettem a másfél milliós acsira, így a 200k-s packokkal nekem is meglett Hutchinson, ő az első "Complete an Elite" játékosom 😊 4 packot kellett vennem, csapatba senki nem fért belőlük sajna.ja és az előbb elcsesztem egy hatszoros pénzt, mert beadta a triplát a leggyengébb csapatnál (+Tomlin aktív), én meg jóhiszeműen elskippeltem hogy egy 79-est azért csak legyőzök 100-as csapattal, de nem :rolleyes:
több mint 13 éve
nem csak duplapénzes opció van, van 3rd down, akkor meg háromszoros kesst kapsz a győzelemért..beadta nekem pont utolsó meccsen szezonnál, és kaptam is majdnem 60ezret 😊
több mint 13 éve
nekem még kell 4 db, de ma mindjárt csak 3.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
megvan Hutchinson, ami csak azért nagy szó, mert én a "hagyományos" módon játszom 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Collectorozás befejezve, Gauntlet over, 131es rating, 5 milla pénz, 205 contract 😊13.520 pénz go for two-val
1 szezon alatt 6x adta be, a 6.at az uccsónál 😀
több mint 13 éve
nah csak írnom kellett és már be is adta, ráadásul Tomlinnak hála 10k jött egy meccsért 😊
több mint 13 éve
hmm én még nem találkoztam vele de legalább már nem lepődök meg ha szembe jön egy ilyen 😀
több mint 13 éve
egy ilyet ad be, ha szerencséd van 😊Ez engem is érdekelne h miez?FarkyNahát, új opció, go for two.Nyomtam a szezon meccset erre bejött, dupla pénz a győzelemért 😊EmericoEzmiez?
Mert nekem nem adott semmire dupla pénzt.Bazzani
Gondolom random dobálja, de csak season meccseknél.
több mint 13 éve
Szerintem véletlenszerűen adja be szezon meccsek közben valamikor..Emericomeccs előtt néha kiírja, hogy Go for two, néha meg hogy 3rd down conversion. előbbinél dupla, utóbbinál tripla pénzt kapsz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem véletlenszerűen adja be szezon meccsek közben valamikor..