Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem gauntlet, mert amíg nem unlockolsz minden csapatot akkor 3 győzelmenként unlockolódik egy, és kapsz flipping ticketet.tenorx
Erre gondoltam én is 😉
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem gauntlet, mert amíg nem unlockolsz minden csapatot akkor 3 győzelmenként unlockolódik egy, és kapsz flipping ticketet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Melyiket érdemesebb tolni ha flipinget akarok gyűjteni?Gauntlet vagy sima szezon?Szezonmeccsekért 5060 pénzt kapok és 1500körüli xp-t, viszont gauntletben minimum a duplája az xp.Gauntletre szavaznék..
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ez kemény 😀

Farky
lollll, ez mekkora lenne 😀 nyitod ultiból és viszi az összes pénzed meg játékosod 😀

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ha beregeltek a játék fórumába, 1 perc nagyjából, van egy Freebies kategória. azon belül van egy free 500 flipping card topik és van benne egy link. Tényleg kaptam 500 flipping kártyát ingyen. hátha vkinek jól jön 😊Habi
ó, így már egész közel a 2500-as acsi, köszi szépen! 😊
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Ez kemény 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nekem is sikerült,csak volt egy fuvarom közben. 😉

több mint 13 éve
Hehe, ez tényleg jó megint van 1000 kártyám így, ráadásul regelni sem kell, mert elég ha összekötöd az FB accoddal
Köszi 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nem mert nem találom ezt a Freebies-t vagy mit egyelőre.Bazzani
Madden NFL Superstars Freebies a topik neve
http://forum.playfish.com/forumdisplay.php?f=435
itt a topik, ezen belül a 500 free flip cards

JT Daniels fan
több mint 13 éve
1+1=? a választ kell írni 😛Habi
Közben sikerült kitalálnom. 😀Bazzani
😀
Sikerült megkapni?Habi
Nem mert nem találom ezt a Freebies-t vagy mit egyelőre.

több mint 13 éve
Köszi.

Feltesz egy ilyen kérdést,mit válaszoljak rá?
what does 1 plus 1 equal
valami random kérdés
(faszomért németet tanultam anno :mad: )Bazzani
Közben sikerült kitalálnom. 😀Bazzani
😀
Sikerült megkapni?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://forum.playfish.com/forumdisplay.php?f=339Habi
Köszi.

what does 1 plus 1 equal
valami random kérdés
Közben sikerült kitalálnom. 😀

több mint 13 éve
Hol van ez a fórum?Bazzani
Köszi.

what does 1 plus 1 equal
valami random kérdés
1+1=? a választ kell írni 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ha beregeltek a játék fórumába, 1 perc nagyjából, van egy Freebies kategória. azon belül van egy free 500 flipping card topik és van benne egy link. Tényleg kaptam 500 flipping kártyát ingyen. hátha vkinek jól jön 😊Habi
Köszi.

what does 1 plus 1 equal
valami random kérdés
(faszomért németet tanultam anno :mad: )

több mint 13 éve
http://forum.playfish.com/forumdisplay.php?f=339

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hol van ez a fórum?

több mint 13 éve
ha beregeltek a játék fórumába, 1 perc nagyjából, van egy Freebies kategória. azon belül van egy free 500 flipping card topik és van benne egy link. Tényleg kaptam 500 flipping kártyát ingyen. hátha vkinek jól jön 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
akkor nem értem, lehet később frissített a játék, vagy van valami nagyon tuti bug amiről nem tudok 😀Farky
Hát én ticket buggal léptem 30+ szinten két nap alatt, más bugról nem tudok 😀
De most szeptemberig pause 😀
több mint 13 éve
akkor nem értem, lehet később frissített a játék, vagy van valami nagyon tuti bug amiről nem tudok 😀

több mint 13 éve
Esküszöm nem értem h tud valaki 2 nap alatt 30 szintet lépni, ennyi xp-t ad a gauntlet a végén?Farky
Nem ad kb. semmit, csak a Brees kártyát meg talán 1 millát.
több mint 13 éve
Esküszöm nem értem h tud valaki 2 nap alatt 30 szintet lépni, ennyi xp-t ad a gauntlet a végén?

több mint 13 éve
te állat, látom már sikerült 😀😀😀😀kobalu91
Nem, még mindig nincs meg 😕
Sanders, Suht meg LTt az istenért nem akarja kidobni mégegyszer, bezzeg Calvin Johnson meg Brian Westbrook LE milliomodjára is jön, na mindegy, nem kell annyira az a +3as Woodson elite 😕tenorx
De így is meg tudtad csinálni a gauntletet? az all-star meccshez nem kellenek ezek e collectionök?kobalu91
Nem, ahhoz az achivement kell, hogy meglegyen minden LE. Az meg is van, csak éppen nem rakom be őket collectionba, mert a posztjukon a legjobbak, és kellenek a csapatomba.
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Na megvan minden collection kivéve a Limited Editiont, ott még várok, hogy jöjjön még egy Sanders, Suh meg LT, mert ezeket a csapatomban tartom.tenorx
Sanders, Suht meg LTt az istenért nem akarja kidobni mégegyszer, bezzeg Calvin Johnson meg Brian Westbrook LE milliomodjára is jön, na mindegy, nem kell annyira az a +3as Woodson elite 😕tenorx
De így is meg tudtad csinálni a gauntletet? az all-star meccshez nem kellenek ezek e collectionök?
több mint 13 éve
Na megvan minden collection kivéve a Limited Editiont, ott még várok, hogy jöjjön még egy Sanders, Suh meg LT, mert ezeket a csapatomban tartom.tenorx
Sanders, Suht meg LTt az istenért nem akarja kidobni mégegyszer, bezzeg Calvin Johnson meg Brian Westbrook LE milliomodjára is jön, na mindegy, nem kell annyira az a +3as Woodson elite 😕
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
te állat, látom már sikerült 😀😀😀😀