Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogyan működik a Pro League: Season 2? Szóval néztem neten hogy NFC, AFC -ra vannak bontva és mindegyiknél van egy olyan hogy timer: valamennyi. Ez mit jelent? Ennyi napom van az adott szakaszra? És ugye a bonus player a végén attol függ mennyi timer-t hagysz ki. Ez hogy van? És ha megvan az egyik szakasz, pl az NFC WEST, akkor automatikusan számol tovább az AFC WEST-re vagy van időm fejlődni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma eddig 506 ticket, 3.171.000 pénz, kell collectionhöz 😊
több mint 13 éve
lesz egy hetem összegyűjteni 400 kártyát, hiányposztra is fog jönni és még a showcase acsit sem lőttem ki. egyszóval perfecto.Ez amúgy komoly, hogy Aso 3 nappal ezelőtt volt "Ultimate" most meg "Showcase Card" a Flippingben? FAIL :mad:LakiTegnap előtt volt Aso, mert pont nem jött össze rá az 1400Farky
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ez amúgy komoly, hogy Aso 3 nappal ezelőtt volt "Ultimate" most meg "Showcase Card" a Flippingben? FAIL :mad:LakiTegnap előtt volt Aso, mert pont nem jött össze rá az 1400
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mindenkinél ugyanannál a játékosnál ad puzzle darabot a Viks meg Lions játékosoknál, vagy ez random megy?EmericoSzerintem Random.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Mindenkinél ugyanannál a játékosnál ad puzzle darabot a Viks meg Lions játékosoknál, vagy ez random megy?EmericoRandom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinél ugyanannál a játékosnál ad puzzle darabot a Viks meg Lions játékosoknál, vagy ez random megy?
több mint 13 éve
Ez amúgy komoly, hogy Aso 3 nappal ezelőtt volt "Ultimate" most meg "Showcase Card" a Flippingben? FAIL :mad:Lakitegnap meg Adrian Wilson volt, aki szintén volt pár hete
több mint 13 éve
Ez amúgy komoly, hogy Aso 3 nappal ezelőtt volt "Ultimate" most meg "Showcase Card" a Flippingben? FAIL :mad:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
8/12 vagyok Hutchinsonnal, de hiányzik 40 játékos a két csapatból együttvéve, úgyhogy felesleges lenne elkezdenem venni a team packokat kb :rolleyes: max azt remélhetem, hogy hátha lesz ilyen 200 ezerért 1 piece akció, mert a másfélmilliós gyűjtés miatt most lenne pénzem abból négyre.kaszoAz a baj, hogy nem hiszem. Playfish fórumon a felhasználóktól kérdezték, hogy honnan legyen a Complete an Elite szóval már hetek óta lehetett tudni, hogy Vikes és Lions playák fognak kelleni.
több mint 13 éve
én csak 2-re vagyok, remélem összejön... :rolleyes:
több mint 13 éve
8/12 vagyok Hutchinsonnal, de hiányzik 40 játékos a két csapatból együttvéve, úgyhogy felesleges lenne elkezdenem venni a team packokat kb :rolleyes: max azt remélhetem, hogy hátha lesz ilyen 200 ezerért 1 piece akció, mert a másfélmilliós gyűjtés miatt most lenne pénzem abból négyre.
több mint 13 éve
Harbaugh aktiválva van, jól is jön a lóvé. Vettem egy újabb ultit:-Bob Sanders S 95+2 LE, ez nagyon kellett
-Kellen Winslow TE 90, messze a leggyengébb poszt volt a TE a csapatomban, 79est vált
-Andre Gurode OL 92, 89est vált 95-95-92-95-94 az OL most már
-DRC RB 92 Potw másik 92es Fortet váltotta
-Mendenhall RB 86
+1 Jeff Fisher és 1 contract card
ez már fasza
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvan eddig a 3 elite meccs, az kemény volt.Nyomkodtam a 100%os 7pontosokat+1 db 14pontosat 😀 Ilyen eredmények lettek h 56-50 😀Kinyitottam minden csapatot Gauntletben, de rohadjanak meg a 110+os csapatok..EmericoLesz 120+ is 😀tenorx
Nem tom mit rontok el, de 1 éjszaka alatt csak 2 szintet emelkedtem.. 😕
több mint 13 éve
Kinyitottam minden csapatot Gauntletben, de rohadjanak meg a 110+os csapatok..EmericoLesz 120+ is 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kinyitottam minden csapatot Gauntletben, de rohadjanak meg a 110+os csapatok..
több mint 13 éve
nekem 6 db hiányzik, de team packokkal hamar meglesz, mert alig van játékosom
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Na így már három +1es falemberem van 😀
több mint 13 éve
97+1megvan az első értelmes complete an elite, hutchinsonnal 😀kobalu91hanyas játékos?Farky
és 3 db hiányzik, 13 nap alatt ez pite 😊
több mint 13 éve
megvan az első értelmes complete an elite, hutchinsonnal 😀kobalu91hanyas játékos?
több mint 13 éve
megvan az első értelmes complete an elite, hutchinsonnal 😀
több mint 13 éve
na látom el is vesztette a játék a maga varázsát, 2 nap alatt full collectionoket szereztek, az brutál 😀Hát nekem legalább 4 nap volt, de úgy, hogy napi 5-6 órát beletoltam (jó közbe sorozatokat néztem).
én egy hete a játék közelében sem voltam, csak vasárnap 2 percet, míg megvettem Woodsont flippingben 😊Stez
több mint 13 éve
én még csak 700 kártya körül járok collectionben így még van miért kűzdeni 😀
több mint 13 éve
na látom el is vesztette a játék a maga varázsát, 2 nap alatt full collectionoket szereztek, az brutál 😀én egy hete a játék közelében sem voltam, csak vasárnap 2 percet, míg megvettem Woodsont flippingben 😊
több mint 13 éve
1,500,000 acsi pipa (buzicsaló)