Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez engem is érdekelne h miez?Nahát, új opció, go for two.Nyomtam a szezon meccset erre bejött, dupla pénz a győzelemért 😊EmericoEzmiez?
Mert nekem nem adott semmire dupla pénzt.Bazzani
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nahát, új opció, go for two.Nyomtam a szezon meccset erre bejött, dupla pénz a győzelemért 😊EmericoEzmiez?
Mert nekem nem adott semmire dupla pénzt.
több mint 13 éve
Jah jó, pont szezon utolsó meccsére dobta ki nekem, 35 ezret kaptam a győzelemért
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nahát, új opció, go for two.Nyomtam a szezon meccset erre bejött, dupla pénz a győzelemért 😊
több mint 13 éve
Okés. Thanks! mondjuk túl sok collectionben levő kártyám nincsen úgysem 😀én egy excel táblába írogatom már régóta, most ha veszel packot, akkor a bal felső sarkában ott van a 'new' felirat, szóval most csak ezeket írom be a táblába, többit eladom.behúztam Revist én is, meg lett a 1,5 millás acsi, vettem packokat, 29 silver kell még. Állandóan gold kártyákat ad, de már van 17 contract cardom 😛gamerkrki kell gyűjtögetnem, hogy ki van meg és ki nem vagy van erre valami más megoldás? 😀Habi
Más (gyors) megoldás nem hiszem, hogy létezik 😀gamerkr
JT Daniels fan
több mint 13 éve
én egy excel táblába írogatom már régóta, most ha veszel packot, akkor a bal felső sarkában ott van a 'new' felirat, szóval most csak ezeket írom be a táblába, többit eladom.behúztam Revist én is, meg lett a 1,5 millás acsi, vettem packokat, 29 silver kell még. Állandóan gold kártyákat ad, de már van 17 contract cardom 😛gamerkrki kell gyűjtögetnem, hogy ki van meg és ki nem vagy van erre valami más megoldás? 😀Habi
Más (gyors) megoldás nem hiszem, hogy létezik 😀
több mint 13 éve
behúztam Revist én is, meg lett a 1,5 millás acsi, vettem packokat, 29 silver kell még. Állandóan gold kártyákat ad, de már van 17 contract cardom 😛gamerkrki kell gyűjtögetnem, hogy ki van meg és ki nem vagy van erre valami más megoldás? 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
behúztam Revist én is, meg lett a 1,5 millás acsi, vettem packokat, 29 silver kell még. Állandóan gold kártyákat ad, de már van 17 contract cardom 😛
több mint 13 éve
Revis pipa, és még így is maradt 1,800 cardom 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
95 körüli csapattal és game changerekkel simán meg lehet csinálni. De 91-92-es csapat is elég csak akkor kell bőven game changer.SebiiA csapatom erejével nem lenne baj (max game changerezek) de ez a sok rohadt stadionépítés felemészti a pénzem teljesen.
És akkor a fanokról még nem is szóltam. Azt is vehetem zsákszámra...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még működik az a fórum, ahol 500 flipping cardot lehet kapni?
több mint 13 éve
Köszi.Contract card-hoz hogy lehet a legkönnyebben hozzájutni?Bazzanigold packNewman
Lenne mégegy kérdésem.
Egy haverom is játszik a játékkal,de még elég gyenguska.
Gift küldésen kívül tudok neki valamivel segíteni? Mondjuk venni neki valami packot vagy ilyesmi.
több mint 13 éve
Contract card-hoz hogy lehet a legkönnyebben hozzájutni?Bazzanigold pack
több mint 13 éve
Contract card-hoz hogy lehet a legkönnyebben hozzájutni?
több mint 13 éve
TenorxKét új account kell hozzá. Mindkettővel barát leszel, meg ők is egymással. Az egyikkel nem lépsz be maddenbe, de ennek a falára küldesz ilyen gauntletes promo cuccot. A másikkal belépsz először maddenbe, megcsinálod a tutorialt, aztán az "egyik" falán lévő promora kattingatsz, és minden kattintás 5 free ticket. 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki megtudja mondani hogyan működik az a ticket bug?
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Olyan szinten felkúrt most a játék, hogy az valami eszméletlen!!! Egyetlen egy darab flipping card kellett volna a kiszemelt playahoz. Elkezdem a flipping meccset és a gép az ÖSSZES kártyámat elnyerte!!! :mad: :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de lassan lesz meg ez a 1,5 millió coins... még 250k :/gamerkrMeglesz az 😉
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
de lassan lesz meg ez a 1,5 millió coins... még 250k :/gamerkrén most tartok 280k-nál,meg van 75 tickettem :/
több mint 13 éve
de lassan lesz meg ez a 1,5 millió coins... még 250k :/
több mint 13 éve
Sebii
3 536
95 körüli csapattal és game changerekkel simán meg lehet csinálni. De 91-92-es csapat is elég csak akkor kell bőven game changer.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És azt valaki tudja hogy a Pro League: Season 2-ben mennyi a legerősebb csapat ratingje? Azért hogy mikor kezdjem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Oki, köszönöm szépen
több mint 13 éve
Hogyan működik a Pro League: Season 2? Szóval néztem neten hogy NFC, AFC -ra vannak bontva és mindegyiknél van egy olyan hogy timer: valamennyi. Ez mit jelent? Ennyi napom van az adott szakaszra? És ugye a bonus player a végén attol függ mennyi timer-t hagysz ki. Ez hogy van? És ha megvan az egyik szakasz, pl az NFC WEST, akkor automatikusan számol tovább az AFC WEST-re vagy van időm fejlődni?hunterropigen, annyi időd van azt a csoportot befejezni, amennyit a timer mutat. ha mindennel időben végzel, egy 99-es játékost kapsz, ha egy csoportnál kicsúszol az időből, akkor már csak 95-öst, ha kettőnél, akkor csak 91-est és így tovább.
ha megnyerted a csoport utolsó meccsét, automatikusan átugrik a következő csoportra a visszaszámlálás, nem telik le az a plusz idő, amit meghagytál.