NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
A játékosaim meg sem próbálkoznak a gólszerzéssel.Kíváncsi vagyok,hogy lesz e góllövőm a téli szünetig...
több mint 13 éve
Azt hiszem eddigi legjobb döntésem volt Némethet csk-nak jelölni, kb egyedül hozott annyit a konyhára, mint eddig fordulónként a kezdőm.
több mint 13 éve
bezzed Gyánó most beállt és gólt is szerzett h rohadjon meg 😀Farkylátom neked van a legnagyobb örömöd ebben az időtöltésben 😀 😀
nálam Kamber goal, Kemenes és Novák shutout, Kabát és fél Vasas meg lófasz 😊 de majd holnap Ferenczi és Kuli oktat
több mint 13 éve
fetomy,mekkora trade volt már 😀JoeyPorterjaja büszke is vagyok rá nagyon 😀 Ez az egy mentsége van arra, hogy gólt mert lőni nekünk 😀
Ez a forduló amúgy meg szar lesz nekem, örülök, ha a 20 pontot túllépem, "nullázik" megint a fél csapat..
több mint 13 éve
bezzed Gyánó most beállt és gólt is szerzett h rohadjon meg 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Siófuck - Jövőre FC, már 2:0 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Abass meg leszophat...4-ből még csak 1 gólpassz se...persze balalajka meg rem kap 5-t...
|
több mint 13 éve
Legalább Danilo lőtt egy gólt a sárga lapja mellé.
több mint 13 éve
Kulcsár D.-vel nagyot húztam öngól majd sárgalapFarkyElbaszta a Vasas, Dajicsot el se vitték, jóhogy kikapnak...
több mint 13 éve
Kulcsár D.-vel nagyot húztam öngól majd sárgalap
több mint 13 éve
2. Nagyot húztam,hogy Sztevanovicsot raktam csk-nak. 😉BazzaniNe is mondd.. 1. fordulóban Szakályt akartam jelölni, de végül Dinjar lett, 2 pontot buktam. 2. fordulóban Stevanovicsot vagy Brachit akartam, Dinjar lett, meg sem tudom számolni hány pontot buktam. Nagyon ajánlom, hogy Nikolics zúzzon ma nagyon, mert a héten Kiss T.-n és Stevanovicson gondolkodtam, utóbbival megint nem jártam volna rosszul, de most Nikot választottam...
több mint 13 éve
1. Maróti idén még nem kapott sárgát. 😀2. Nagyot húztam,hogy Sztevanovicsot raktam csk-nak. 😉
több mint 13 éve
Hát ez tök rendben van, de a bajnoki címért nem jár pont, és a játszásért is max 2 😀De legalább játszik, és hiszek benne h bajnoki címre vezeti a vasast.... 😀 Na jó nem, de még mindig jobb mint Nagy G.Farky"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"Hát őt nem sok értelme volt behúznod. Sárgákat nem nagyon kap, de pontokat sem szerez. Ő igazi romboló kp, elfejeli a labdákat, elnyomja az embereket, ennyi 😊fetomy
Hát ez faxa én is jó embert igazoltam 😀Farky
Szerintem vannak még kint jobb fantasy potenciállal bíró kp-k 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az lehet, de itt a hangsúly a pontszerzésen van 😀FarkySipeki ugyanezt hozza, ráadásul ő még a focihoz se hülye, gól/gólpassz bármikor benne van (főleg a Paksban)
több mint 13 éve
De legalább játszik, és hiszek benne h bajnoki címre vezeti a vasast.... 😀 Na jó nem, de még mindig jobb mint Nagy G."Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"Hát őt nem sok értelme volt behúznod. Sárgákat nem nagyon kap, de pontokat sem szerez. Ő igazi romboló kp, elfejeli a labdákat, elnyomja az embereket, ennyi 😊fetomy
több mint 13 éve
"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"Hát őt nem sok értelme volt behúznod. Sárgákat nem nagyon kap, de pontokat sem szerez. Ő igazi romboló kp, elfejeli a labdákat, elnyomja az embereket, ennyi 😊
több mint 13 éve
Az lehet, de itt a hangsúly a pontszerzésen van 😀"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"amúgy mit akartál vele? jó meccsein nem kap sárgát, de kb ennyiben ki is merül a pontszerzési esélye 😀Höri
több mint 13 éve
azért még ígyis nagy az esélye, hogy több pontot szerez, mint Maróti 😀"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"amúgy mit akartál vele? jó meccsein nem kap sárgát, de kb ennyiben ki is merül a pontszerzési esélye 😀Höri
2 ember, 6 pont..
több mint 13 éve
"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"amúgy mit akartál vele? jó meccsein nem kap sárgát, de kb ennyiben ki is merül a pontszerzési esélye 😀
több mint 13 éve
"Vasas: Farkas Balázs megsérült, így nem játszhat a Honvéd ellen"Hát ez faxa én is jó embert igazoltam 😀
több mint 13 éve
Bocs Főnök! 😛Ilyen esetekben a rosterek végigbogarászása helyett érdemes a Ctrl+F (keresés) billentyűkombinációt használni. Admin topic első oldalát megnyitod, rákeresel a névre, nagyjából ennyi... Ha több mint 2 találat van akkor már esélyes hogy mindkét ligában van csapata a delikvensnek 😊
Hidd el átnéztem, és nem vettem észre. Jelentősége nincs, mert nem neveztem a héten. Akkor marad helyette Fodor. Legközelebb jobban figyelek. 😊Zolika
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Zolika
911
Zolika, Nikolov már ott van Schlecknél, mielőtt igazoltok valakit, nézzétek már meg, hogy ott van-e valakinél..HurkaBocs Főnök! 😛
Hidd el átnéztem, és nem vettem észre. Jelentősége nincs, mert nem neveztem a héten. Akkor marad helyette Fodor. Legközelebb jobban figyelek. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt aki nem adott le kezdőt?
több mint 13 éve
Zolika, Nikolov már ott van Schlecknél, mielőtt igazoltok valakit, nézzétek már meg, hogy ott van-e valakinél..