NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem nagyon játszott ő ott, emlékeim szerint. de amúgy iszom szavaid.gabtsidehogynem sebok vilivel kb egyutt mentek oda 1 ev alatt nyerni 1 magyar es 1 nemet bajnoki cimet 😀
'98 amikor az ute az eddigi utolso bajnokasagat megnyerte a 'lautern pedig asszem magathtal ujonckent 😀
több mint 13 éve
nem nagyon játszott ő ott, emlékeim szerint. de amúgy iszom szavaid.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerencsére eddig csak nímandokkal játszottak 😛hat ez mondjuk inkabb a mezonyt mintsem ot minositi 😀
btw, óriási faszszopó de az nb1 legjobb kapusa imho.gabtsi
neki kepessegei alapjan amugy siman inkabb kijart vna egy olyan palyafutas mint king gabornak
csak szegeny egy akkora fasz h ennyire futotta. minek kellett hazajonnie lauternbol meg mindig nem ertem.
de sztem o se 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jogos koszi a magyarazatotaz a helyzet, hogy mivel Lovrencsicset te csatárnak írtad, neki nem jár, mivel a csatárok nem kapnak shutoutotHurkaén sem látom értelmét szezon közben variálni, de ha megszavazzátok inkább +1 random playa legyengabtsi+1
hurka lovrencsics shutoutjat nekem nem szamoltad bele amugy kosz a szamlalast
ja igen aoner te meg elmehetnel kukutyinba nem hiszem el h a kibaszott judas eddig 2/2 shutoutot hozott neked 😛Fake
több mint 13 éve
szerencsére eddig csak nímandokkal játszottak 😛 btw, óriási faszszopó de az nb1 legjobb kapusa imho.
több mint 13 éve
az a helyzet, hogy mivel Lovrencsicset te csatárnak írtad, neki nem jár, mivel a csatárok nem kapnak shutoutotén sem látom értelmét szezon közben variálni, de ha megszavazzátok inkább +1 random playa legyengabtsi+1
ja igen aoner te meg elmehetnel kukutyinba nem hiszem el h a kibaszott judas eddig 2/2 shutoutot hozott neked 😛Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én sem látom értelmét szezon közben variálni, de ha megszavazzátok inkább +1 random playa legyengabtsi+1
ja igen aoner te meg elmehetnel kukutyinba nem hiszem el h a kibaszott judas eddig 2/2 shutoutot hozott neked 😛
több mint 13 éve
én örülnék neki akár kp. akár random formában, mivel kb. semmit nem változtat a játékon, főleg ha nem kötelező jellegű (már az nfl gm játékban is kiderült, hogy van, akit kifejezetten felháborít, ha több játékost kell magánál tartania 😊 )
több mint 13 éve
én sem látom értelmét szezon közben variálni, de ha megszavazzátok inkább +1 random playa legyen
több mint 13 éve
Szerintem fölösleges.
több mint 13 éve
most akkor legyen plusz középpályás vagy ne?
több mint 13 éve
kotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀haha,szar vagy 😀Jocivégül is nem utánozott, mert Abassnál elfelejtettem levonni akkor 1 pontot a sárgája miatt, így csak 16 pontod lett 😊Hurkaneeeeeeeeeeee, így meg megelőzött...kösz Hurka... 😕Divat
|
több mint 13 éve
haha,szar vagy 😀neeeeeeeeeeee, így meg megelőzött...kösz Hurka... 😕Divatne utánozz lilaqrva... 😀Divatvégül is nem utánozott, mert Abassnál elfelejtettem levonni akkor 1 pontot a sárgája miatt, így csak 16 pontod lett 😊Hurka
több mint 13 éve
Meddig is megy a waiver első fele? Szerda estig?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tök jó, a két liga összesített állását nézve a top5-ből 3 Leaders tag, a hátsó 5-ösből meg 4 Legends tag 😛 Egyébként sokan lehetnek büszkék magukra, mert 17 csapat több pontot szerzett, mint az első körben 😊 ennek köszönhetően az átlagpont is felment 30 fölé 😊fetomymajdnem meg 5szöröztem a pontjaimat! 😀
elindultak a srácok az aranyhoz vezető úton 😛
JT Daniels fan
több mint 13 éve
tök jó, a két liga összesített állását nézve a top5-ből 3 Leaders tag, a hátsó 5-ösből meg 4 Legends tag 😛 Egyébként sokan lehetnek büszkék magukra, mert 17 csapat több pontot szerzett, mint az első körben 😊 ennek köszönhetően az átlagpont is felment 30 fölé 😊
több mint 13 éve
Hurka: Gohér pontját elszámoltad. Nem 1, hanem 2 pontot kell kapnia. Ez pedig alapjaiban változtatja meg a játék állását! 😛Egyébiránt, köszönet a melóért.
több mint 13 éve
LEGENDS összetett állás:már megcsináltam az összetettet 😛 beleszerkesztve a 2. forduló eredményénél ott van
1. gabtsi 92p
2. kristof 80p
3. höri 62p
4. iktriad 57p
5. bazzani 55p
6. emptytaxi 47p
7. fake 45p
8. davemayer 35p
8. szokol 35p
10. ork 24p
11. habi 23p
sztem ennek a fordítottja legyen a waiver sorrend ne az aktuális fordulóékristof
és akkor átírtam a waiver sorrendet is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
LEGENDS összetett állás:1. gabtsi 92p
2. kristof 80p
3. höri 62p
4. iktriad 57p
5. bazzani 55p
6. emptytaxi 47p
7. fake 45p
8. davemayer 35p
8. szokol 35p
10. ork 24p
11. habi 23p
sztem ennek a fordítottja legyen a waiver sorrend ne az aktuális fordulóé
több mint 13 éve
Annak azért örülök most hogy a waiver sorrend nem az összetett állás, hanem az aktuális kör fordítottja... Igaz szvsz. az előbbi lenne ésszerű, de most már ne variáljunk 😛Rataxesbasszus, most számolom az összetettet, de akkor lehet úgy a waiver sorrend...
több mint 13 éve
neeeeeeeeeeee, így meg megelőzött...kösz Hurka... 😕végül is nem utánozott, mert Abassnál elfelejtettem levonni akkor 1 pontot a sárgája miatt, így csak 16 pontod lett 😊Hurkafuckyeah 17 pont 😀Jocine utánozz lilaqrva... 😀Divat
|
több mint 13 éve
Annak azért örülök most hogy a waiver sorrend nem az összetett állás, hanem az aktuális kör fordítottja... Igaz szvsz. az előbbi lenne ésszerű, de most már ne variáljunk 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes