NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
12 pont előnyöd így is van 😉
több mint 13 éve
10 emberrel ötvenhárom pont végül is vállalható. honma viszont rém gyenge egyelőre. ezzel vmit kezdeni kellene.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
végül is nem utánozott, mert Abassnál elfelejtettem levonni akkor 1 pontot a sárgája miatt, így csak 16 pontod lett 😊fuckyeah 17 pont 😀Jocine utánozz lilaqrva... 😀Divat
több mint 13 éve
LOL,Lovricnál miért van 4 kapott gól írva? :oJoeyPorter4 kapott van írva, de jól számoltam a pontot 😊
több mint 13 éve
Zolika
911
Hurka nálam nem vontad le Grúz sárgáját. Egyébként gyors vagy, mint a villám. 😊
több mint 13 éve
Váá, 37 pont, szuper! 😊
több mint 13 éve
Nah, egész jó eredmény. 😊most egyedül én voltam 😊
Köszi mindenkinek, aki csinálta a pontozást!Schleck
több mint 13 éve
No hát ennyire nem is számítottam 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nah, egész jó eredmény. 😊Köszi mindenkinek, aki csinálta a pontozást!
több mint 13 éve
fuckyeah 17 pont 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
picsába, gabtsi tuti megelőz 😕
több mint 13 éve
éjféltől megint mehet a waiverezés?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Bartha piros lap, ójeeharcban leszek most az utsó helyért, csak Völgyi és Rory volt jó
több mint 13 éve
király 😊, csak a hülye kommentátor magyarázott valamit ha jól emlékszem h beleért a védő, de azért valószínű h neki adjákNálam Kulcsár szerzett egyet, kérdés neki adják-eFarkynekiHurka
több mint 13 éve
Nálam Kulcsár szerzett egyet, kérdés neki adják-e
több mint 13 éve
Én vagyok az egyetlen akinek még nem lőtt gólt egyik játékosa sem?Bazzanién biztos vagyok, hogy tőlem sem próbálkozott még senki sem ilyen pontszerzési lehetőséggel 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én vagyok az egyetlen akinek még nem lőtt gólt egyik játékosa sem?
több mint 13 éve
hohó Lisztes kezd ma 😀
több mint 13 éve
az elején ezt nem tettük bele, valamint az 1. fordulóban sem úgy számoltam..Ez úgyis csak próba fél év, majd ezeket az ötleteket megvitatjuk télenHurkaAkkor a mostani bajnokságunk csak a szezon első felében fut? És lesz tavaszi szezonunk is? Csak mert ha kicsit ebbe bezavar hogy pár meccset IRL áthoztak tavaszről őszre...
A kapufáról kipattanó labda egyébként SZERINTEM vita nélkül gólpassz kéne hogy legyen - ha kapusról jön ki az már más, mert ott a kapus adja a passzt 😊
szerk.: itt is gólpassznak írják -> http://www.transfermarkt.de/en/gy%C5%91ri-eto-fc-%C3%9Ajpest-fc/index/spielbericht_1121716.html
Szvsz. az ilyen vitás helyzeteknél lehetne a tranfermarkt-ra hagyatkozni (bár ahogy elnézem a 11-es kiharcolást is asszisztnak írják).Rataxes
több mint 13 éve
Ez úgyis csak próba fél év, majd ezeket az ötleteket megvitatjuk télenHurkaAkkor a mostani bajnokságunk csak a szezon első felében fut? És lesz tavaszi szezonunk is? Csak mert ha kicsit ebbe bezavar hogy pár meccset IRL áthoztak tavaszről őszre...
A kapufáról kipattanó labda egyébként SZERINTEM vita nélkül gólpassz kéne hogy legyen - ha kapusról jön ki az már más, mert ott a kapus adja a passzt 😊
szerk.: itt is gólpassznak írják -> http://www.transfermarkt.de/en/gy%C5%91ri-eto-fc-%C3%9Ajpest-fc/index/spielbericht_1121716.html
Szvsz. az ilyen vitás helyzeteknél lehetne a tranfermarkt-ra hagyatkozni (bár ahogy elnézem a 11-es kiharcolást is asszisztnak írják).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes