NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Jah, értem. Minden visszaszívva. 😊fetomy: Ezt most hogy? Hogy sikerül egy csatár, egy védő helyére hoznod két védőt?Schleckelőtte tradelt, egy csatárért adott egy védőt.kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy: Ezt most hogy? Hogy sikerül egy csatár, egy védő helyére hoznod két védőt?Schleckelőtte tradelt, egy csatárért adott egy védőt.
több mint 13 éve
fetomy: Ezt most hogy? Hogy sikerül egy csatár, egy védő helyére hoznod két védőt?
több mint 13 éve
Miért halasztottak volna? Az EL-nek és az utolsó talpon maradt magyar csapatnak, nincs jelentős a hozadéka. :/Paks - Pápa meccset valszeg el fogják halasztani, de mivel már elég sok kezdő be lett nevezve, sztem legyen az a sorsa mint az első fordulós Vidi Siófoknak, hogy ha lejátszák majd hozzáadjuk az overallhoz.kristofNem halasztják.Bazzani
Még jó, hogy Barthát amúgy is pihenteti az MLSZ. 😀
több mint 13 éve
Paks - Pápa meccset valszeg el fogják halasztani, de mivel már elég sok kezdő be lett nevezve, sztem legyen az a sorsa mint az első fordulós Vidi Siófoknak, hogy ha lejátszák majd hozzáadjuk az overallhoz.kristofNem halasztják.
több mint 13 éve
Paks - Pápa meccset valszeg el fogják halasztani, de mivel már elég sok kezdő be lett nevezve, sztem legyen az a sorsa mint az első fordulós Vidi Siófoknak, hogy ha lejátszák majd hozzáadjuk az overallhoz.kristofMiért, mi más lenne a sorsa? 😀
több mint 13 éve
azon agyalok h kivegyem e felipe felixet délczegért v ne. ha kiveszem tuti hint egy triplát a disznópásztoréknak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Paks - Pápa meccset valszeg el fogják halasztani, de mivel már elég sok kezdő be lett nevezve, sztem legyen az a sorsa mint az első fordulós Vidi Siófoknak, hogy ha lejátszák majd hozzáadjuk az overallhoz.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Keresek folyamatosan játszó védőt,helyette adnám a Peric/Litsingi duóból az egyiket!
több mint 13 éve
mivel az ETO meccs 7-kor kezdődik, ezért természetesen a line-up leadási határideje is 18 órára módosul ezen a héten
több mint 13 éve
be kell látnom, hogy igaza lesz Fakenek, és lehet tényleg elbasztam ezt a posztminimumosat, tavasztól (vagy jövő évi szezon kezdetekor) 1 védő, 3 védő, 4 kp és 3 csatár lesz a minimum, a maradék helyet meg mindenki feltöltheti, ahogy akarja, shame on meHurkahát ez egyértelműen nagyon jó döntés lenne 😊 Mitől jöttél egyébként rá? 😀
több mint 13 éve
Megkockáztatom Bódit, hátha felépül a meccsre... A másik két középpályásom (Vayer + Ivancsics) kukának tűnik, és most nincs erőm végigbogarászni hogy kinek nincs csapata nálunk. Majd jövő hétre kiküldöm a scouting team-et 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
be kell látnom, hogy igaza lesz Fakenek, és lehet tényleg elbasztam ezt a posztminimumosat, tavasztól (vagy jövő évi szezon kezdetekor) 1 védő, 3 védő, 4 kp és 3 csatár lesz a minimum, a maradék helyet meg mindenki feltöltheti, ahogy akarja, shame on me
több mint 13 éve
Ááá, maradok a múltkori kompozíciónál 😊No, akkor én is összeállítom az interaktív line-upom, csak hogy odapirítsak 😊Rataxesazt tudod, hogy a múltheti után mostanra minimum egy 3d-s videót várunk, ugye? 😂fetomy
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Höri csapata is az lesznéhány perc múlva kihírdetem a kezdőcsapatomat.Nagyon jó lett ez a Nemzeti Sportos előzetes. Bár azok manapság elég pontatlanok szoktak lenni 😊iktriad
előre szólok, hogy epic leszHöri
több mint 13 éve
néhány perc múlva kihírdetem a kezdőcsapatomat.Nagyon jó lett ez a Nemzeti Sportos előzetes. Bár azok manapság elég pontatlanok szoktak lenni 😊
több mint 13 éve
No, akkor én is összeállítom az interaktív line-upom, csak hogy odapirítsak 😊Rataxesazt tudod, hogy a múltheti után mostanra minimum egy 3d-s videót várunk, ugye? 😂
több mint 13 éve
néhány perc múlva kihírdetem a kezdőcsapatomat.rádférne
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
No, akkor én is összeállítom az interaktív line-upom, csak hogy odapirítsak 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
néhány perc múlva kihírdetem a kezdőcsapatomat.előre szólok, hogy epic lesz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legends csoportnakgólerős csatár(oka)t és/vagy assistkirály középpályás(oka)t tradelnék elit, starter védő(k)re
pm-ben keressetek
több mint 13 éve
😂😂😂 Ork nagy király vagy 😀 Pontja egy darab nem lesz, de legalább valakinél kerettag a "magyar" Ibrahimovic 😀
több mint 13 éve
Oks, kössz mindkettőtöknek - természetesen teljesen tiszta a dolog, én is így gondoltam, csak a Danilo-rejtély kicsit megzavart 😊 Azt hittem többen akarják a csapatukba 😊RataxesSchlecknek is kellett volna, csak ő meg a 4. körben jelölte be 😊
egyébként a keretek frissítve
több mint 13 éve
Oks, kössz mindkettőtöknek - természetesen teljesen tiszta a dolog, én is így gondoltam, csak a Danilo-rejtély kicsit megzavart 😊 Azt hittem többen akarják a csapatukba 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
jaj te kis humorzsák 😀nektek ugysem lenne idegen erzes 😀Fakeaz jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊Hörihúha jaj mi lesz akkor 😀Joci