Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
húbázz milyen kördöntögetések vannak itt 😀
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 523 — …not me…Im in my prime!
Tom Lüthi lesz Morbidelli csapattársa a Marc VDSnél.
Coolearie
Ez előző - jövőre - debütáló Moto2 srác után, fanyalogjak megint? 😛
Ok, azt adom hogy Lüthi fokozattal fentebb van mint Nakagami, de nekem Ő is egy sótlan kuki 😀
Igen 12 évvel ezelőtt 125cc világbajbok volt, lehuzott a középső osztályban tíz évet, nyert futamokat. De szerintem soha, senki nem gondolta őt tényleges bajnoki contendernek. A srác megnyer egy futamot aztán képes a következő 2-3 versenyre teljesen eltűnni. Dani Pedrosa eggyel gyengébbik kiadása.
Cowboykarcsi90
Lehet igazad van, de Morbidelli, meg Lüthi helyett te kit vinnél? Jelenleg ő a két legjobb Moto2-es versenyző, ha 30 éves ha 21. Binder meg még ezek szerintem nem érettek arra hogy GPben versenyezzenek. Mint Lowes, ő is felsült látod.
Coolearie
Morbidelli "pickkel" nincs semmi bajom 😊 Fejben nagyon összerakta magát idén, a gyorsaság eddig is meg volt. Jelen állás szerint nagyon nagy meglepetés lenne, ha év végén nem ő emelné magasba a trófát. Lüthinek soha se volt még csak hasonló szezonja se a Moto2ben.
Óriási különbésget jelent az is amit Te is írtál. 21 éves, akármi lehet még belőle. Lüthi meg 30, Ő ettől már nem igen lesz jobb. Annyiban lehet szerencséje, ha hirtelen kiderülne hogy a nagy gépek jobban fekszenek neki. Erre szerintem nagyon kevés az esély.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Binder szerintem se kész még, de egyébként nem is adná a KTM se(meg Oliveirát sem). Pl. én sokkal inkább adtam volna még egy esélyt Reddingnek. Amúgy is, szerintem anno jobb Moto2 versenyző volt mint a svájci.
Hmm. Remélem Flag-to-Flag verseny lesz 😀
A két KTM versenyző között hatalmas divíziók vannak..Espargaro 5, Smith 23..Hát Smith se fogja megélni az új szezon kezdetét az tuti.
Coolearie
Hát FtF versennyel megint MM nyerne :/
Smith szegény eléggé kifelé áll a szekér rúdja az biztos.
Azért egy Crutchlow-Rossi egy-kettővel simán kiegyeznék a versenyre is. Föleg ha Marquez ott us hatodik lenne 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hmm. Remélem Flag-to-Flag verseny lesz 😀
A két KTM versenyző között hatalmas divíziók vannak..Espargaro 5, Smith 23..Hát Smith se fogja megélni az új szezon kezdetét az tuti.
több mint 8 éve
Szujó Jujuj Zoliék telefonon keresztül közvetítik az F1 szabadedzést, vagy miért ilyen nyomi a hangjuk?
Mikey
kint vannak Spaban, és annyi pénz nincs hogy rendesen lehessen kommentálni F1-et külföldről. A foci a lényeg.
Heisman Trophy
Senki nem mondta hogy menjenek ki kommentálni. Felesleges..
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Szujó Jujuj Zoliék telefonon keresztül közvetítik az F1 szabadedzést, vagy miért ilyen nyomi a hangjuk?
Mikey
kint vannak Spaban, és annyi pénz nincs hogy rendesen lehessen kommentálni F1-et külföldről. A foci a lényeg.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Coolearie
Ok, azt adom hogy Lüthi fokozattal fentebb van mint Nakagami, de nekem Ő is egy sótlan kuki 😀
Igen 12 évvel ezelőtt 125cc világbajbok volt, lehuzott a középső osztályban tíz évet, nyert futamokat. De szerintem soha, senki nem gondolta őt tényleges bajnoki contendernek. A srác megnyer egy futamot aztán képes a következő 2-3 versenyre teljesen eltűnni. Dani Pedrosa eggyel gyengébbik kiadása.
Cowboykarcsi90
Lehet igazad van, de Morbidelli, meg Lüthi helyett te kit vinnél? Jelenleg ő a két legjobb Moto2-es versenyző, ha 30 éves ha 21. Binder meg még ezek szerintem nem érettek arra hogy GPben versenyezzenek. Mint Lowes, ő is felsült látod.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Coolearie

több mint 8 éve
több mint 8 éve
@gaben!

Smithfield Foods looks to return to Petty team; Bubba in the #43? Chevy?

Szerintem nagyon jól járna az RPM, ha Wallace Jr. váltaná Almirolát. 😉 Helyből a no.2 kedvenc lenne a #43-as.
Mikey
Bármi lehet, a Chevynek sem lenne kevesebb köze a 43-ashoz mint a Fordnak.
Szerintem legyen: Wallace Jr. in no. 43 Dodge sponsored by STP
gaben
Állítólag komolyan tárgyal a Fiat Chrysler arról, hogy 2-3 év múlva visszahoznák a Dodge márkát a Cup Seriesbe. 😀

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
Még a töke is homokos lehetett mikor kiszállt a kocsiból:
 www.youtube.com/watch?v=33A0zZ5qb1Y

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 937 — Deion Sanders for president!
@gaben!

Szerintem nagyon jól járna az RPM, ha Wallace Jr. váltaná Almirolát. 😉 Helyből a no.2 kedvenc lenne a #43-as.
Mikey
Bármi lehet, a Chevynek sem lenne kevesebb köze a 43-ashoz mint a Fordnak.
Szerintem legyen: Wallace Jr. in no. 43 Dodge sponsored by STP

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
@gaben!

több mint 8 éve
Räikkönen hosszabbított a Ferrarival, jövőre is náluk fog szenvedni versenyezni.

Jövőre alázni fog!

több mint 8 éve
Nakagami 2018-tól jön Cal mellé csapattársnak 😊
Coolearie
hát kíváncsi vagyok... Valahogy sose győzött meg a srác.Oké hogy nem nyert bajnoki cím(ek)et, futamot se sokat(mennyit, egyet kettőt?), de igazából még odáig se jutott el hogy egyáltalán esélyesként legyen tekintve mondjuk egy bajnoki címért folyó harcban.
| most komolyan, mikor volt utoljára versenyképes japán versenyző a GPben? Kato óta esetleg Tamadát, nagyon max Ukawát lehetne említeni. Ők legalábbis nyertek futamokat, de mondjuk ezek is az ezredforduló elején voltak, nem mostanában. A bajnoki címtől meg ők is fényévekre voltak |
Cowboykarcsi90
Elég egyszerű az oka.
Takaaki viszi magával az Idemitsu "szellem" képviseletét ami egyben ezálltal több fiyelmet is kap ezek után, mármint az Idemitsu képviselet, LCR szponzori csapat kap 2 versenyzőt újra mint pár éve, a Dorna is jól járt mert kap egy versenyzőt aki ázsiából való ezzel mégnagyobb figyelmet tud talán kipréselni az Asia Talent Cup sorozatokból meg ilyen betétfutamokból(?), a Honda kap egy hazai versenyzőt, aki azért nem olyan rossz, voltak momentumai, ja és Nakagami is felülhet végre egy GP-s technikára. Röviden ennyi, inkább marketing szempontból éri meg, mint teljesítménybeli élményekben.
Coolearie
Mindent értek, köszönöm 😊

több mint 8 éve
Coolearie
hát kíváncsi vagyok... Valahogy sose győzött meg a srác.Oké hogy nem nyert bajnoki cím(ek)et, futamot se sokat(mennyit, egyet kettőt?), de igazából még odáig se jutott el hogy egyáltalán esélyesként legyen tekintve mondjuk egy bajnoki címért folyó harcban.
| most komolyan, mikor volt utoljára versenyképes japán versenyző a GPben? Kato óta esetleg Tamadát, nagyon max Ukawát lehetne említeni. Ők legalábbis nyertek futamokat, de mondjuk ezek is az ezredforduló elején voltak, nem mostanában. A bajnoki címtől meg ők is fényévekre voltak |
Cowboykarcsi90
Elég egyszerű az oka.
Takaaki viszi magával az Idemitsu "szellem" képviseletét ami egyben ezálltal több fiyelmet is kap ezek után, mármint az Idemitsu képviselet, LCR szponzori csapat kap 2 versenyzőt újra mint pár éve, a Dorna is jól járt mert kap egy versenyzőt aki ázsiából való ezzel mégnagyobb figyelmet tud talán kipréselni az Asia Talent Cup sorozatokból meg ilyen betétfutamokból(?), a Honda kap egy hazai versenyzőt, aki azért nem olyan rossz, voltak momentumai, ja és Nakagami is felülhet végre egy GP-s technikára. Röviden ennyi, inkább marketing szempontból éri meg, mint teljesítménybeli élményekben.
több mint 8 éve
Coolearie

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Nézd meg mert jó volt nagyon. Most ez a Ring egyátalán nem volt Ducatifölény, gyakorlatilag a Honda keresztültaposott rajtuk. Kallio(!!) 10. Lett, érik a Smith-Kallio csere..
több mint 8 éve
Magát a versenyt nem láttam, csak a végeredményt meg a szalag címeket. Nem is néztem meg egy összefoglalót, meg semmit se, majd szépen lejön és kiélvezem teljes valójában 😀 Azt irják a Dovi-Marquez utolsó körös táncpárbaj nagyon patent volt 😀
Dovi idén nem rossz, azért 😀 😛 nem tudom most honnan jött ez neki, emlékszem anno amikor bekerült a gyári Hondához. Három év alatt nem nyert annyi futamot mint idén. Oké a 2009-2010es Honda nem volt wgy világverő masina, de pl. hogy 2011ben hogy nem jött neki össze pár dobogónál több... Amikor Stoner hülyére nyerte magát, de Pedrosa is nyert futamot abban az évben ha jol emlékszem.
Idén meg ezzel a teljesítménnyel legit kontender. Még ha az A1 Ringnél nem találni "Ducatibb" pályát, Marquezt egy utolsó körös csörtében lenyomni óriási fegyvertény. Bármilyen pályán, bármilyen körülmények között.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 273 — nabege2@yahoo.com
Basszameg mekkora futaam 😉 <3
Coolearie
nem volt gyenge, de MM-nek jobban örültem volna😊
több mint 8 éve
Basszameg mekkora futaam 😉 <3
több mint 8 éve
lol azér az nem semmi hogy mi hamarabb tudjuk hogy Redding elmegy az apriliahoz mint Mezei, (most tudta meg 14:04perckor). Szégyen.
Coolearie
Biztos nincs otthon internet. Meg a melóhelyen se.

több mint 8 éve
lol azér az nem semmi hogy mi hamarabb tudjuk hogy Redding elmegy az apriliahoz mint Mezei, (most tudta meg 14:04perckor). Szégyen.
több mint 8 éve
Ápdét: Lowesnek megköszönik év végén és az Ő helyére jön Redding! Na Cool, ehhez mit szólunk? 😀
Sam megy a bratyó után a WSBK-ba? Szerencsétlen egy szezont kapott aztán mehet....
Cowboykarcsi90
Nah ez már jobban hangzik. Szerencsétlen Lowes, akart-akart de még ez a szint neki sok, visszamennék a helyébe a Speed-Up csapathoz és még 1-2 szezont fejelszteném magam..Lehet nem lesz igazam de van egy olyan sejtésem hogy Morbidellivel is ez lesz..:/
Reddinget meg láthatom az Aprilian. Jó lesz az a duó is-->Aleix-Scott 😀