Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Pedersen!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Szó szerint ezt írtam én is, bár már pénteken lesz 43 éves.Az ország stimmel, de Gollob nagyobb király. 😊SchleckEgyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀Hampel a legnagyobb tanár :cool:Hanni
.Schleck
Nade az életkor ahogy dartsban, úgy salakmotorban se akadály. 😉
több mint 11 éve
Az ország stimmel, de Gollob nagyobb király. 😊Egyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀Hampel a legnagyobb tanár :cool:Hanni
.Schleck
több mint 11 éve
Az csak nekem furcsa hogy papolnak itt a költségek csökkentéséről meg a sok maszlag miközben ismét egy éjszakai futamot rendeznek? A pálya és környéke megvilágításának nincsenek költségei?
több mint 11 éve
Egyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀Hampel a legnagyobb tanár :cool:
.Schleck
több mint 11 éve
V8 Supercars - Winton 400 Április 5-6. magyar idő szerint szombat reggel 5:00, vasárnap 6:30.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve

Raiki siet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Alapvetően egyetértek veled,szerintem viszont ez nem fog megtörténni,egész egyszerűen azért mert - ellentétben a Ferrarival - a Red Bull ha megszabadul a megbízhatósági problémáitól akár még versenyben lehet a VB címért. Az meg még azért mindig a legfontosabb mindenkinek.(nyiltván nem véletlen hogy mondjuk a Mercit nem halljuk panaszkodni).CowboykarcsiEz hulyeseg attol hogy befenyitenek meg ugyanugy megnyerhetik a VB-t... Raadasul nekik van a legtobb gondjuk a benzinnel valo banassal. Sokkal tobb okuk van rinyalni mint a Ferkanak aki igyis ugyis lassu 😀
több mint 11 éve
Hát a facebook kommentek alapján vannak bőven. A kedvencem az volt aki amiatt sajnálkozott, hogy "beadták a derekukat a MOL-nak". Végül is csak ők biztosítják a csapat költségvetésének nagy részét. 😀Egyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀vannak károgók? 😀 szerintem undorítóan brutálisan kurvajó lett!shawnka
És az új Zengő matricázás nekem nagyon bejön, nem értem a károgókat.Schleck
több mint 11 éve
Egyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀vannak károgók? 😀 szerintem undorítóan brutálisan kurvajó lett!
És az új Zengő matricázás nekem nagyon bejön, nem értem a károgókat.Schleck
több mint 11 éve
Egyébként salakmotor csapat EB-n is van ilyen joker dolog, bár ezt nem hiszem, hogy sokan szokták nézni innen. 😀És az új Zengő matricázás nekem nagyon bejön, nem értem a károgókat.
több mint 11 éve
+1 slow, ponr ezt akartam ìrni 😀 poén volna ha minden versenyhétvége előtt az lenne a kérdés ki fogja kijátszani a jollyt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/f1/f1-jo-hirek-schumacher-az-ebredes-jeleit-mutatja-2326575
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egy kis pozitívabb hír Schumiról...
több mint 11 éve
racingnews.hu/nascar-heti-hircsokor/Ez a kölség csökkentés= lóerő-csökkentés kezd járványszerű tüneteket produkálni.
több mint 11 éve
Ezeket az új turbó motorokat a Ferrari akarta "meglobbizni", de persze ez nem jött össze. Biztos volt rá okuk, és látták mi lesz belőle (persze az ő szempontjuk volt az első).igen, Játék Határok Nélkül, csak ott jokernek hívták
Ha már új szabályok: a dupla pontozást nem tartom hülyeségnek, csak nem így kellene csinálni.
Az év elején (a szezon első futama előtt legkésőbb 72 órával) bejelenti minden pilóta (nem csapat), hogy melyik futamot szeretné duplázni. Így talán értelmesebb lenne.
Valahol ilyenre emlékszek régebbről valahonnan (lehet nem autósport).danyly
több mint 11 éve
Ezeket az új turbó motorokat a Ferrari akarta "meglobbizni", de persze ez nem jött össze. Biztos volt rá okuk, és látták mi lesz belőle (persze az ő szempontjuk volt az első).Ha már új szabályok: a dupla pontozást nem tartom hülyeségnek, csak nem így kellene csinálni.
Az év elején (a szezon első futama előtt legkésőbb 72 órával) bejelenti minden pilóta (nem csapat), hogy melyik futamot szeretné duplázni. Így talán értelmesebb lenne.
Valahol ilyenre emlékszek régebbről valahonnan (lehet nem autósport).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Alapvetően egyetértek veled,szerintem viszont ez nem fog megtörténni,egész egyszerűen azért mert - ellentétben a Ferrarival - a Red Bull ha megszabadul a megbízhatósági problémáitól akár még versenyben lehet a VB címért. Az meg még azért mindig a legfontosabb mindenkinek.(nyiltván nem véletlen hogy mondjuk a Mercit nem halljuk panaszkodni).
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
sportgeza.hu/forma1/2014/04/03/montezemolo_ecclestone_todt_valsagules/Lesz itt változás, mert ha az RB és a Ferrari (nem is értem mért nem beszélték meg közösen, hogy váltunk vagy lépünk a picsába) elkezd kilépéssel fenyegetőzni úgy fogják eltörtölni a benzin szabályokat mint a huzat.
Hang az egy dolog, de hogy emellé nem lehet éles versenybe menni mert az megöli a versenyt az vicc,,,
több mint 11 éve
Tony
885
885
Nekem az a beszólàs bàntottam a leginkàbb a fülemet a legutóbbi malàj futamon, hogy: "Ricciardo fülére biztos megy a folyamatos sípolàs, mert nem megfelelő tempóban (sebességgel) megy, és nem lesz elég a megszabott üzemanyag mennyiség."Ma már arról szól az F1, hogy minél lassabbak legyenek az autók, hogy a hangyaf..sznyi támogatói logókat is jól szemügyre vehesse a publikum. A "sport" és a nézők igényei, ezután következik csak.
Ez nekem azért nem tetszik, mert akkor most miről is szól a Forma-1? Nem a sebesség, a làtvàny, az előzésekről szólna ez az egész? Vagy most màr àtmentünk tényleg megbízhatósàgi versenybe?
Meg én azt vettem észre, hogy nincs meg az a sebesség mint régen (a fentebb idézett okok miatt). Mert megtehetné, hogy tövig nyomja a gàzpedàlt de mégsem teheti mert akkor tuti nem làtja a kockàs zàszlót.
Nem jó ez így.danyly
Csak észreveszik majd magukat ha tovább zuhan az érdeklődés, nem hiába erősen foghíjasak a lelátók. Egyre kevesebben kíváncsiak erre a száguldásmentes cirkuszra. Gumispórolás, benzinspórolás, még nagyobb motorspórolás, átfolyásmérős baromság, büntetőpontos marhaság, minden apró koccanásért büntetések osztogatása, csapathiba miatt pilóta 10 rajthelyes büntetése, ha nem hagytam ki semmit, akkor "csupán" ennyi gond van az idei F1-el két futam után.
több mint 11 éve
Nekem az a beszólàs bàntottam a leginkàbb a fülemet a legutóbbi malàj futamon, hogy: "Ricciardo fülére biztos megy a folyamatos sípolàs, mert nem megfelelő tempóban (sebességgel) megy, és nem lesz elég a megszabott üzemanyag mennyiség."Ez nekem azért nem tetszik, mert akkor most miről is szól a Forma-1? Nem a sebesség, a làtvàny, az előzésekről szólna ez az egész? Vagy most màr àtmentünk tényleg megbízhatósàgi versenybe?
Meg én azt vettem észre, hogy nincs meg az a sebesség mint régen (a fentebb idézett okok miatt). Mert megtehetné, hogy tövig nyomja a gàzpedàlt de mégsem teheti mert akkor tuti nem làtja a kockàs zàszlót.
Nem jó ez így.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nah tegnap megnéztem az Indy futamát. Hát, vesszek meg, de az f1 izgalmasabb volt. Ráadásul nagyon rövid volt a pálya. Én az f1-nél is idegbajt kapok az 1.20 alatti pályáktól, hát itt még egy perc sem volt a köridő. Ráadásul a "szokásos" amerikai szitu volt, sárga zászló a verseny vége előtt 30-cal ami valakinek jól jött, valakinek nem. Mondjuk a sárga is tök hülyeségért volt, simán megoldhatták volna a szitut a pályamunkások.
több mint 11 éve
Tony
885
Ez konkrétan beillett egy megbízhatósági versenynek, csak nem 24 óráig tartott (szerencsére). Kocsikáztak egymás mögött, ha volt tempóelőny megelőzték az előttük lévőt, ha nem volt akkor lemaradtak, mert a csatával csak a benzin, gumi, motor fogyna.
885
Az első futamon még az újdonság okozta izgalom megvolt, de ma az elillant.
több mint 11 éve
Régebben végignéztem/izgultam a futamokat.Most kétszer-háromszor rápillantok, hogy ki hol áll.
Dögunalom.