Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 9 éve
mint a Digi-féle MotoGP ,az mindennek a legalja).Nincs baj vele, csak az a Rizmayer Gábor vagy ki a tököm nem kéne oda..Ádám hangulatosan csinálja, kellene egy másik társ neki..
Mikey
UP: Mindenesetre megint egy jó futam volt, Cruuuuuutchlow a 2. lett(!!!!!!), Rossi meg ott baszta el hogy nem hallgatott a csapatutasításra.
több mint 9 éve
Gordon esetleges indianapolisi indulásáról beszélnek 10+ kör óta, a versenyről két mondatot beszéltek eddig. 28 kör alatt egész jó. Megpróbáltam, jöhet a streamkeresés. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Mintegy 20 perc múlva New Hampshire 301 a Digisport 2-n!Inkább a stream. 😀 Az amerikai közvetítésekben az a legjobb,hogy mindig olyanról beszélnek,ami valóban érdekes,és a baromságoktól megkímélik az embert(igaz ez az NFL,NHL és MLB közvetítésekre is). Le merem fogadni,hogy magyarul egy szenvedés lehet az egész(mint a Digi-féle MotoGP ,az mindennek a legalja).
Mikey
több mint 9 éve
Mintegy 20 perc múlva New Hampshire 301 a Digisport 2-n!
több mint 9 éve
de berángatni nem tudják a versenyzőt a boxbaTaktikából jeles!A csapat is lát 4-5mp különbséget.
Annyit Rossiék védelmében, hogy rádió nélkül baromi nehéz. Mi tudtuk, hogy MM 5 perccel volt gyorsabb, ők nem.
NB2
Pá-pá vb cím. Gratulálok!
gaben
mondjuk az inter gumi hülyeség volt
több mint 9 éve
Taktikából jeles!A csapat is lát 4-5mp különbséget.
Annyit Rossiék védelmében, hogy rádió nélkül baromi nehéz. Mi tudtuk, hogy MM 5 perccel volt gyorsabb, ők nem.
NB2
Pá-pá vb cím. Gratulálok!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Taktikából jeles!Annyit Rossiék védelmében, hogy rádió nélkül baromi nehéz. Mi tudtuk, hogy MM 5 perccel volt gyorsabb, ők nem.
több mint 9 éve
Cruuuuu gyerünk!!! Meglehet az a 3. hely.
több mint 9 éve
Á ezt nagyon benézték :/
több mint 9 éve
Menjetek már ki bazdki ez így fail lesz..
több mint 9 éve
Ideje lenne Slickre cserélni..
több mint 9 éve
Végre jöjjön már ki jól Rossinak!!!
több mint 9 éve
Rohamosan szárad a pálya. Izgi 😀
több mint 9 éve
Fúú ennek a csajnak nem igen megy a Német himnusz éneklése 😀😀
több mint 9 éve
hát ma Lorenzo tuti nem nyer futamot 😀Eddig mind a 2 futam remek volt, a végén Folger majdnem megviccelte Zarcot. 😀 Remélem a GP is jó lesz!
(Pawi nem normális amúgy, kb 3x eshetett volna ki fél órás előnyből)
NB2
több mint 9 éve
hát ma Lorenzo tuti nem nyer futamot 😀(Pawi nem normális amúgy, kb 3x eshetett volna ki fél órás előnyből)
több mint 10 éve
Earnhardt Jr. nem autóversenyzik e hétvégén New Hampshire-ben, agyrázkódása van.No,arra nagyon kíváncsi lennék. Lehet,hogy nyom egy Brett Favre-ot is. 😀
Ha jövő héten Indianapolisban sem engednék az orvosok indulni, akkor Gordon helyettesítené.
Mikey
több mint 10 éve
Earnhardt Jr. nem autóversenyzik e hétvégén New Hampshire-ben, agyrázkódása van.#concussiongate
Ha jövő héten Indianapolisban sem engednék az orvosok indulni, akkor Gordon helyettesítené.
Mikey
több mint 10 éve
Earnhardt Jr. nem autóversenyzik e hétvégén New Hampshire-ben, agyrázkódása van.Ha jövő héten Indianapolisban sem engednék az orvosok indulni, akkor Gordon helyettesítené.
több mint 10 éve
"Zarco to join MotoGP with Tech3" (y)
több mint 10 éve
Szujó abba hagyhatná verstappen felszopását mert hányingerem van tőle, kurva idegesítő.mondjuk nélküle ez a futam (is) kuka lett volna.. Eszméletlen a srác, Szujó felszopása ide vagy oda, nagyon-nagyon hiányzott már egy ilyen karakter az F1-ből
peach
több mint 10 éve
Szujó te barom, már hozzáadták az 5 mp-cet Vettel idejéhez(amúgy a redbull szépen veri a ferkákat)
több mint 10 éve
Szujó abba hagyhatná verstappen felszopását mert hányingerem van tőle, kurva idegesítő.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Basszák meg még ha ömlene a rohadt eső, de ez azért már ultragáz...Főleg hogy Hamilton is folyamatosan rádiózza hogy kurva lassú a safetycar.
Beki
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!