Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Sztem amìg a todt féle idióta banda van a fia élén semmi jóra nem lehet számìtani...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Az a pozitívum hogy ez most annyira szar hogy innen már csak felfelé mehet a dolog, több idióta szabályt nem mernek behozni és talán elkezdenek újra azon munkálkodni hogy forma1-et lássunk. Remélem elértünk egy tűrőhatárt és fordul a kocka. Eddig működött az FIA-nál hogy a názőkkel nem nagyon kell foglalkozni mert F1 néven bármit lenyelnek, le is nyeltük de ez szerintem most sok lett és nem jött be.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
ez a rezsicsökkentett F1 mennyire lesz hosszú életű, tudja valaki?gamerkr
addig amíg PR értéke meghozza a zsetont, nem hiszem hogy hozzá nyúlnának, ha már a nézők száma radikálisan csökken és esetleg több rendező helyszín is reklamál a "minőség" miatt, talán akkor nem ezt a rezsicsökkentett műanyag F1-et kell nézni....

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Szét izgultam magam én is😊
Massa meg nagyon agyatlan volt!
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Ricciardonak túl sok pontja volt? Így most állhat be támogatni Vettelt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
ez a rezsicsökkentett F1 mennyire lesz hosszú életű, tudja valaki?gamerkr
Nem tudni mennyire buzizik a FIA, de úgy tűnik Szujóéknak is le van adva, hogy dicsérni kell. Szerintem ez az év tuti így megy le.

Merciket EUig senki nem fogja verni, az RB-knek van esélye talán, bár szerintem a Renault motor nagy hátrány lesz.
Ferrari meg, hát hogyis mondjam. Mindenben közepes, sebességben,kigyorsításban,motorban,időmérős tempóban. Ami szerintem a legszarabb mert mindent egyszerre fejleszteni...
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ez a rezsicsökkentett F1 mennyire lesz hosszú életű, tudja valaki?

több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Az egyetlen aminek örülhetek, hogy Hami nyert, de am meg borzalmasan unalmas futam volt.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Megint lerágom a körmöm olyan izgalmak vannak.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 830 — Deion Sanders for president!
Ezekkel az autókkal nem lehet esőben menni. Egyébként az én állam leesett a belső kamerás felvételeknél, kurvára tudnak ezek vezetni. Fél másodpercig nem áll meg a kezük és mennek 3 kiló körül, másodpercen belül egymáshoz képest. Brutális volt.JayB
Persze mert folyton tekergetni vagy nyomkodni kell valamit. Ahelyett, hogy váltásra használnák a kis kacsójukat vagy két kézzel küzdenének a volánnal.gaben
Te láttad is az időmérőt vagy csak random írod be a szavakat? Itt van Hamilton pole köre:  www.youtube.com/watch?v=hBBQnhQLMEISchleck
Megfogtál mert nem néztem végig. 😉
Amúgy nem konkrét helyzetre, hanem általánosságban gondoltam.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezekkel az autókkal nem lehet esőben menni. Egyébként az én állam leesett a belső kamerás felvételeknél, kurvára tudnak ezek vezetni. Fél másodpercig nem áll meg a kezük és mennek 3 kiló körül, másodpercen belül egymáshoz képest. Brutális volt.JayB
Persze mert folyton tekergetni vagy nyomkodni kell valamit. Ahelyett, hogy váltásra használnák a kis kacsójukat vagy két kézzel küzdenének a volánnal.gaben
Te láttad is az időmérőt vagy csak random írod be a szavakat? Itt van Hamilton pole köre:  www.youtube.com/watch?v=hBBQnhQLMEI

több mint 11 éve
Persze mert folyton tekergetni vagy nyomkodni kell valamit. Ahelyett, hogy váltásra használnák a kis kacsójukat vagy két kézzel küzdenének a volánnal.

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Ezekkel az autókkal nem lehet esőben menni. Egyébként az én állam leesett a belső kamerás felvételeknél, kurvára tudnak ezek vezetni. Fél másodpercig nem áll meg a kezük és mennek 3 kiló körül, másodpercen belül egymáshoz képest. Brutális volt.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Nekem sem tetszik, hogy ilyen puhapöcs irányba indult el a forma 1, de annak tényleg nincs sok értelme, hogy három perc alatt vánszorogva, egyes kanyarokban lépésben kínlódják végig a pályát. Nyilván ezért kellett várni.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Micsoda monszun van ismét gyorsan red flageznek is nehogy má esőben köljön mönni 😀😀peach
Nem amiatt állították meg, hanem mert letört Kvyat első szárnya.

több mint 11 éve
Micsoda monszun van ismét gyorsan red flageznek is nehogy má esőben köljön mönni 😀😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Na látom a vezető bírák még mindig a régiek, már lazán lelehetett volna nyomni a Q1-et, de neeem megint megkell várni, hogy interig száradjon a pálya, bezzeg mikor elkezdtem nézni az F1-et még használhatták az eső gumit is, pedig azóta 10000000 biztonságosabb lett az F1...Raven17
két éven belül jönnek az AirTitanek. 14.0.
több mint 11 éve
+1 raven. mindegy biztos velem van a baj... 😀

több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Na látom a vezető bírák még mindig a régiek, már lazán lelehetett volna nyomni a Q1-et, de neeem megint megkell várni, hogy interig száradjon a pálya, bezzeg mikor elkezdtem nézni az F1-et még használhatták az eső gumit is, pedig azóta 10000000 biztonságosabb lett az F1...
több mint 11 éve
Monszun ide v oda, kb 17 éve nézem az f1et és emléxem én olyanokra, hogy simán mentek ilyen körülmények között...peach
1. 17 éve nem mentek még ilyen éghajlatú pályákon.
2. Ha a biztonsági autó is felúszik a vízen, akkor azt hiszem érthető, hogy nem engedik ki az F1-es kocsikat még.

több mint 11 éve
Monszun ide v oda, kb 17 éve nézem az f1et és emléxem én olyanokra, hogy simán mentek ilyen körülmények között...

több mint 11 éve
Elkeserìtő hova süllyedt a forma1 😕peach
Egyszerűbb meg olcsóbb lenne leültetni a díszpintyeket egy NFS szimulátor elé. Egy operatőr meg aláfestő V12 hang oszt kész. Bár úgyis vita lenne kinek van több gigabyte-ja.

több mint 11 éve
Elkeserìtő hova süllyedt a forma1 😕peach
Most miért? Monszunban azért érthető, hogy nem mennek.

több mint 11 éve
Elkeserìtő hova süllyedt a forma1 😕

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
 sportgeza.hu/forma1/2014/03/28/ricciardo-benzinugy_uj_hiba_panikhangulat/

Még mindig megy a hiszti...