NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
81
12
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
azért ez durva amit az m1 csinál!!!25-kor véget ért a forma1, simán átkapcsolhattak volna a meccsre!!!
több mint 12 éve
Raikkönen, bár sajnálom, most azt kapta vissza az élettől (Pereztől), amit ő adott Sutilnak pár éve.......Bár még így is befért tizediknek.csi77Hülkenberg az utolsó előtti körben még előtte volt, és 6 másodperccel mögötte intették le....
több mint 12 éve
Raikkönen, bár sajnálom, most azt kapta vissza az élettől (Pereztől), amit ő adott Sutilnak pár éve.......Bár még így is befért tizediknek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
1. dögunalom a köbön, valaki mondja meg miért kell itt versenyt rendezni...2. Nem lennék meglepve ha Vettel nem is akart előzni, az látszott, hogy tudna gyorsabb lenni, jah és Rozi azért köszönheti a SC-nek a győzelmet, normális keretek között nem jött volna vissza az első helyre
3. Charlene nagyon csini, azért ide egyszer el kéne jutni (még Szaud-Arábia az, ahol lehetne jampizni)
több mint 12 éve
Kurva anyját a kis köcsögnek...Schleckpersze ő fikázhatta állandó jelleggel maldonadot... ő se különb sokkal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Charlene hercegnő nagyon-nagyon eyecandy, de Alberttel elég furcsa párt alkotnak.Niconak meg gratula, mert közben a győztesről nem beszélünk.
több mint 12 éve
A superbike első futama nem hozott különösebb meglepetést; Sykes lazán nyert (Rea hibája után nem fenyegette már senki az elsőségét), Melandri és Guintolli előtt. Laverty és Rea rendre hibázgattak; az előbbi többször az utóbbi egyszer, de mindketten sikerrel kigolyózták magukat a dobogó fokaiért folytatott harcokból. Guintolli - lényegében - végigutazta a versenyt (már megint 😊 ), az események meg csak úgy történtek körülötte. A francia lazán sétamotorozgatott az események közepette, miközben egyetlen lényeges momentum sem jut eszembe vele kapcsolatban 😀. Zseniális... A supersport mezőny viszonylag "nyugis" futamot tudhat maga mögött. Lowes Yamakkája agyoncsapta a mezőnyt, mögötte Sofouglu is vákumban motorozgatta végig a versenytáv jelentős részét. A harmadik helyre Rolfo hozta be az MV-t - komoly harcok árán és nem kis meglepetésre. A hibázók sora ebben a kategóriában is eléggé hosszúra nyúlt. A 3.helyért és attól lefelé viszonylag izgalmas versenyt futottak. Lowes és a Yamakka nagyon erős idén... ez a verseny komoly figyelmeztetés lehet a vetélytársaknak (ez most már nem csak Lowes zsenijéről szól).
Várom a 2.futamot...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez nem is f1, hanem daft punk 😊jjncaanyilván azért tetszik 😛
több mint 12 éve
Sovány vigasz. :/Vettel idén úgy lesz világbajnok hogy nem csinál semmit, csak nem veszt sokat az időmérőn elért pozíciójából.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Vettel elvehette a leggyorsabb kört Kimitől, de azt az 1 pontot már nem 😊
több mint 12 éve
Kimi bejött 10.nek 😀
több mint 12 éve
Igen bmeg, magaddal is kibasztál legalább!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Alonso 8. Kimi out Vettel pedig 2. Ilyen a világon nincs.
több mint 12 éve
Perezt most utáltam meg. Nem hiszem el, hogy Vettel megint semmit nem csinál, de ő jár legjobban mindennel!! 😡
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A jó büdös kurva anyát, hogy nem tudott nyugton maradni...
több mint 12 éve
oh a rohadt életbe...
több mint 12 éve
Szegény Kimi. 😕
több mint 12 éve
Rosberg az állatvédő! 😀az év eddigi versenyein ugyanez volt, azt mondjuk én sem értem, hogy hol üzlet a Pirellinek az, hogy kérésre fos gumikat gyártanak le 😊jjncaaSőt a Lotus kivételével mindenki őket cseszteti a mezőnyből.
A Lotus orrán hirdetik az új lemezt a hétvégén. És még a szín is stimmel.nem szeretem a forma-1et, de ez tetszik:ez nem is f1, hanem daft punk 😊
kristof
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikusjjncaa
És egyébként igazad van. Vonatozás megy, és Perez és Sutil kivételével senki sem támad. Hamiltont a mérnöke beszéli le az előzésről, hogy spóroljanak a gumival. Ha egyet előzne, dobogós lenne...
több mint 12 éve
az év eddigi versenyein ugyanez volt, azt mondjuk én sem értem, hogy hol üzlet a Pirellinek az, hogy kérésre fos gumikat gyártanak le 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Voltak itt azért jó versenyek, meg olyanra nem nagyon emlékszem, hogy mindenki gyök2-vel ment volna, mondván, hogy csak a gumi ne kopjon...nem szeretem a forma-1et, de ez tetszik:ez nem is f1, hanem daft punk 😊
kristof
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikusjjncaa
több mint 12 éve
Ennyi kamu sárgát 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
nem szeretem a forma-1et, de ez tetszik:ez nem is f1, hanem daft punk 😊
kristof
visszaolvastam a kommenteket, mondjuk hogy pont a monacói futamnál megy a legnagyobb siránkozás az izgalommentesség miatt, az azért ironikus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
De most Kiminek már nem kell kijönnie(rajta votl már mind2), a többieknek meg igen nem ? Vagy most cseréltek gumit ? Vagyh a piros ovlt ez a szabály is ugrik ?TocaMindenki lágyat tett fel az első kiállás után, azaz senkinek nem kell kijönnie.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem szeretem a forma-1et, de ez tetszik: