NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
És akkor most nem a legjobb hondás ? Vagy ha a másik többet előz akkor jobb hondás vagy nem értem ?Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊shawnkaha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...NB2
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mekkora volt a második futamon amikor hárman, majd négyen fordultak az egyenesre! 😀 Kár hogy nem a buzi Müller esett ki... Sajnálom Thompsont!
több mint 12 éve
elsőként megfutotta a legjobb időt, aztán a 3. szektorba elkezdett szakadni így a többieknek esélyük sem volt.... de vettel az istencsászár 😉eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachVettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.FViktor93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szenvedtek a Hondák egész hétvégén, ennél többet nem is kellett csinálnia, illetve nem is tudott volna.Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊shawnkaha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...NB2
több mint 12 éve
Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊shawnkaha a puszta számokat nézzük valóban az, de a rajtbeli Huff előzésen kívül semmit nem mutatott fel a 2 futam alatt...
több mint 12 éve
Norbi harmadik az első futamon. Megint a legjobb Hondás 😊
több mint 12 éve
A Red Bull tudja legjobban ilyen körülmények közt üzemi hőfokra bírni a gumit. Ez egy konstrukció béli tulajdonság ami miatt jobban is eszik a gumikat. Ha megnézzük Első 5-ben Red Bull és Merci van míg a gumit leginkább kímélő Lotus-Ferrari nagyon látványosan szenvedett. Persze azért Vettel is ügyes mert Webberrel a padlót törli de ez az előny inkább ennek köszönhető.eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachVettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.FViktor93
Ma száraz körülmények lesznek úgyhogy én bizakodó vagyok.
több mint 12 éve
Nah én is ezt akartam irni, csak megnéztem csak ott ragadtam a maratoni baseball-on😊eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachVettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.FViktor93
Mind a 3 q-n ugyanolyan körülmények voltak még a piros után is volt lehetősége simán mindenkinek javítani, ahogy azt pl Hami megtette. A végén meg ő is gyorsult, az eső neki sem jött jól.
több mint 12 éve
Szintén! De nekem még Kimi és Massa is kedvencem, még abból az időből amikor lehetett szeretni a Ferrarit, mert nem volt ott Alonso...Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77én nemAmadeus91
több mint 12 éve
"Én a vízilovakkal vagyok" 😀 😛
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachVettel ment a legjobban az esőben, ebben nem tudom milyen mázlit lehet felfedezni.
több mint 12 éve
én nemAmadeus91Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachSzerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...somoskovig
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én se kedvelem túlzottan, csak én nyAlonsot is utálom, így relatíve pártatlan tudok lenni. 😀Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachSzerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...somoskovig
több mint 12 éve
én nemNem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊csi77eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachSzerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...somoskovig
több mint 12 éve
Nem hiszem, de itt rajtad kívül szinte mindenki utálja a kisgyereket.............😊eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachSzerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...somoskovig
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachSzerintem most már az időjárást is a Red Bull intézi...
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachÉrik neki egy nullázás.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
pont rá gondoltam 😀 eddig csupa-csupa szerencsesorozat kísérte pályafutását! 😀eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachBottas?Shilkor
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕peachBottas?
több mint 12 éve
eh hihetetlen komolyan... megint ki jött ki jól az esőből? nah ki??? áhhh.... 😕
több mint 12 éve
The Pit Crew #12A tizenkettedik. Majdnem epikus hosszúságú podcast, de végül sikerült egy másfél órás időkeretbe beszorítani a bestiát. Beszéltünk Charlotte-ról és Doverről is, ellátogattunk a Roush Fenway Racinghez, megbeszéltük ki honnét szerzi be az információit és vak jóslatokat is tettünk a vasárnapi poconói futamot illetően. Természetesen rengeteg más mindenről is esett szó, jó szórakozást!
Hallgasd meg online: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-12/
Avagy töltsd le: stream20.mixcloud.com/cloudcasts/originals/e/7/0/4/0959-95a4-4887-83da-2f3adc051e7c.mp3
több mint 12 éve
Alonso utolsó négy szezonja:2009 három nullás verseny.
2010,2011 egy-egy nullázás.
2012 kettő verseny kockás zászló nélkül.
Idén már megvolt az első idő előtti kiszállás.
több mint 12 éve
Vettel 2009-ben, és 2010-ben három-három alkalommal nullázott.az attól függ, hogy onnan nézzük-e, hogy minden évben volt legalább egy nullázása, vagy onnan, hogy kétévente lejjebb szorítják a hibaszázalékot...
2011-ben, és 2012-ben egy-egy alkalommal.
Tehát, semmi garancia nincs arra, hogy legalább egyszer ne szaladjon szét a feneke alatt a ménes.laccoo74
több mint 12 éve
jó mondjuk a 2011est azt hagyjuk,mert ha megint az utolsó futamon kap egy defektet amikor már toronymagasan megnyerte a vbt azzal semmit nem fog érni a Ferrari 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Vettel 2009-ben, és 2010-ben három-három alkalommal nullázott.2011-ben, és 2012-ben egy-egy alkalommal.
Tehát, semmi garancia nincs arra, hogy legalább egyszer ne szaladjon szét a feneke alatt a ménes.