Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 032
Mennyire jó a red Bull? Az ifjonc teszten Jean-Eric Vergne 9 tizedet vert a második helyet hozó ferraris Bianchira... Az idejével 6. lett volna az időmérőn. Ügyes srác de nem lehet véletlen hogy tavaly Ricciardo is nagyon elverte a többieket a Red Bullal.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Abu Dhabiban is érződik a válság.
JayB
Faszom a paparazzikba.... Most mit csináljak amikor nincs még kész a teremgarázsom...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Rossz irányból fényképeztek. Ez csak a helyi Ferrari szalon bemutatóterme... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Abu Dhabiban is érződik a válság.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
az uccsó 3 futamot végigaludtam... csak szerintem szarik bele mindegyik a versenyzésbe mióta vettel a vb? :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?Cowboykarcsi
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.FViktor93
A második fele csak az én személyes spekulációm 😀 De ha a Torro Rossonál köt ki kizárt hogy ne ez legyen a forgatókönyv.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?Cowboykarcsi
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 340 — je suis poloska
Na ki van a képen? 😊
JayB
Cristiano Rolando + Csabi Alonzó. Mit nyertem? 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na ki van a képen? 😊
több mint 14 éve
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊Toca
Én azt várom, h esetleg vmit jövőre elcseszik a redbull, mint a Ferrari 2009ben és szenvedni fognak a középmezőnyben, de ez ugyis lehetetlen 😀

Valóban jó lenne, ha jövőre nem ilyen egyeduralom lenne, mert ez az idény nagyon tré volt. A Mercedes is lehetne jobb és akkor esetleg 4 kiemelkedő csapat lenne. De a Williamstől is nagy fejlődést várok, mert ez az idény szégyen volt számukra.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 514 — Vikings fan
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀Habi
Első kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀JayB
Mert Vettel őket is lekörözte volna... Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊
több mint 14 éve
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀Habi
Első kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 514 — Vikings fan
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.Amadeus91
1 divatfannal kevesebb 😀
Ferrari eszméletlen gyenge, Massa giga szar, remélem jövőre raknak Alonso alá egy jó autót amivel elkentheti a kicsi szomorú Vettelkét akinek végtelen rekord csúszott ki a kezéből ezért majdnem elpityeredett...
több mint 14 éve
eltelt 5 kör és még mindig Vettelkéről beszélnek, behalok.

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr
Ezt én is figyeltem. 😀 Amugy a 8. körig beszélgettek Vettelkéről.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Maldonado szvsz nálam kapná már a fekete zászlót.
több mint 14 éve
Kár hogy nem tudott visszamenni, megnéztem volna hogy mit csinál a darálóban úgy hogy nem klappol minden hibátlanul.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr
Ne izgulj még a felénél se tartanak. Én kb a 15. körig tippelem, hogy ez lesz a téma.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 875 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.

több mint 14 éve
Vettel defekt és kiesett. Milyen örömteli pillanat ez :cool: Gyula meg depis lett.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Szujó>GyulaiJayB
+1

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Szujó>Gyulai