Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ne zavarjon titeket, hogy csak a kijelző rendszer fagyott le mikor mutatták. 😊Nem azért állítják lejjebb a végsebességet,hogy kibasszanak vele...gondolom ez tiszta sor. :cool:GreengoPersze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.FViktor93Nem mondtam, h ő a hibás.Duff
több mint 14 éve
Nem azért állítják lejjebb a végsebességet,hogy kibasszanak vele...gondolom ez tiszta sor. :cool:Nem mondtam, h ő a hibás.DuffAz kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...DuffPersze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.FViktor93

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem mondtam, h ő a hibás.Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...DuffPersze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.FViktor93
több mint 14 éve
Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...DuffPersze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.
több mint 14 éve
Rosszabb gumin 1 kanyart se lehet kivédekezni.Ez már alaposan a ló túloldala...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...
több mint 14 éve
Massa sokat tett Alonsoért 😀
több mint 14 éve
Kár h a boxkiállásoknál úgy is elcseszik neki...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Tanári volt 😀
több mint 14 éve
2006ban rajtolt utoljára így :cool:
több mint 14 éve
Ha végig megmarad Stefiék mellett, előbb-utóbb megy F1-be.
több mint 14 éve
Grat Tominak! Még annó alsóban nagy haverok voltunk, emlékszem már akkor a gokartversenyeken halmozta a kupákat, és rengeteg volt neki. 😊 Csak így tovább!
több mint 14 éve
Mikor volt utoljára magyar himnusz forma1-es versenyhétvégén? 😊
több mint 14 éve
És megnyerte, ezaz! Nem volt túl izgalmas, de ez kellett. 😊
több mint 14 éve
Nagyon szépen jött el és védte le a poziciot. 😊 Jó ezt látni.
több mint 14 éve
Bye the way 10 perc múlva kezdődik a gp 3 második fuatama ahol Kiss Pál Tomi indul a pole-ból. Eurosport közvetíti.JayBErre kíváncsi leszek. Emiatt keltem fel. 😊
szerk: Huh, a rajt jó volt, ezaz! Csak ne rajtoltassák újra őket.
több mint 14 éve
Bye the way 10 perc múlva kezdődik a gp 3 második fuatama ahol Kiss Pál Tomi indul a pole-ból. Eurosport közvetíti.
több mint 14 éve
Most jó lesz. Utána lesz bajban...
több mint 14 éve
Ja fasza lenne,bár nem emlékszem mikor rajtolt Alo utoljára jól,valahogy a Ferrarival nem megy neki.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna hogy bármi esély is lesz egy 4. helyre szoval most virulok. Hamiltont meg le kell rajtolni a tiszta ívről. :cool:
több mint 14 éve
Ferrari meg azért szenved mert egész hétvégén az új szárnnyal próbálták belőni az autót és a régi szárnnyal semmi sem működik jól. Azt nemértem hogy miért nem lehetett ezt a csütörtöki autó átadáson kitalálni?
több mint 14 éve
Vettel 55 percet ül a boxban, kijön egy gyors körre úgy hogy az egyik kanyarban majdnem keresztbeáll és megnyeri az edzést. Milyen autó ez?????JayBCsalós.. 😛 De se elkapni, se koppintani nem tudják... 😀 😀