Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez de komoly volt...
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Norbi második lett!!! 😊

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
De úgy látom hálisten egyikőjüknek sem lett komolyabb baja.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 203
http://www.youtube.com/watch?v=OOuS7wWTJ-0&feature=player_embedded
Buemi elgázolt egy idiótát egy japán rendezvényen. :o
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 209 — no es importante
youtube-ra fel akartam tölteni a 84-es monacoi GP-t, de 3 órányi upload után volt hajlandó velem közölni a rendszer, hogy a video kicsit hosszú, így nem sikerült, viszont bitsnoopról könnyen beszerezhető Senna első hercegségbeli fellépése... természetesen kötelező anyag, szenzációsJJ
Ez az a verseny amikor ha nem intik le idő előtt az eső miatt akkor elkapta volna Prostot is,vagy keverem valamelyikkel?Cowboykarcsi
azaz, de persze nemcsak Senna miatt érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=naxmkNmtrT8 ugyanezt akartam feltenni egyben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
youtube-ra fel akartam tölteni a 84-es monacoi GP-t, de 3 órányi upload után volt hajlandó velem közölni a rendszer, hogy a video kicsit hosszú, így nem sikerült, viszont bitsnoopról könnyen beszerezhető Senna első hercegségbeli fellépése... természetesen kötelező anyag, szenzációsJJ
Fent van a youtbe-on, igaz 8 részben....
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ez az a verseny amikor ha nem intik le idő előtt az eső miatt akkor elkapta volna Prostot is,vagy keverem valamelyikkel?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
youtube-ra fel akartam tölteni a 84-es monacoi GP-t, de 3 órányi upload után volt hajlandó velem közölni a rendszer, hogy a video kicsit hosszú, így nem sikerült, viszont bitsnoopról könnyen beszerezhető Senna első hercegségbeli fellépése... természetesen kötelező anyag, szenzációs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
ma van a Senna dokumentumfilm angol bemutatója, emellett viszont egy másik dokut ajánlanék, ami youtube-on teljes egészében megtekinthető, egy hasonlóan brilliáns versenyzőről szól:

http://www.youtube.com/watch?v=Lez0YKS3kXc

---
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 039 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?Black_Adder
csak a F1-es hétvégéről tudok nyilatkozni:

ha van nálad hátizsák, szatyor akármi, a bejáratnál bele néznek, nincs-e benne üveg, azt nem szeretik, egyébként bármi kaját, innivalót bevihetsz. Valahol olvastam, hogy a hűtőtáskáért is szólnak, de nem egyet láttam már benn...

Egyébként ajánlatos kaját, piát vinni, kicsit drága ott enni valami, 2500 egy gyrostálért meg hasonlók, nem tudom WTCC-hétvégén lesznek-e ilyen okosságok.

több mint 15 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 706 — Tyrone Creek
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?Black_Adder
megvannak a megfelelő üregek erre az esetre is 😀 de szerintem be tudjuk majd vinni őket.
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
"Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak..."

Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miattEaRl
Nem azért, azért mert a gyökér Belgák nem vesznek rá jegyet---> nincs pénz---> Bernie éhenhal. Talán Di'Ambrosio miatt idén többen kimennek.JayB
Lassan jobban örülnék ha a lánya lenne a főnök... 😛
több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 273 — Saturday Night Lights
Adrian Newey Ayrton Senna haláláról: http://www.guardian.co.uk/sport/2011/may/17/adrian-newey-red-bull-ayrton-senna

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve

Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miattEaRl
Nem azért, azért mert a gyökér Belgák nem vesznek rá jegyet---> nincs pénz---> Bernie éhenhal. Talán Di'Ambrosio miatt idén többen kimennek.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Idegbajt is kapnék szerintem.
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan

Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miatt
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 348 — NFL bracket champion '26
Monaco tradíciója sokkal nagyobb mint Silverstone-é. És nem volt ez rossz verseny. változatossá teszi a kalendárt. Ha már itt tartunk a Hungaroring sokkal unalmasabb szokott lenni...
Most h volt 2 komolyabb bukás, az azért benne van.
MonteCarlo nélkül olyan lenne az f1 mint Ferrari nélkül, de megmondta a főfaszkalap, h MonteCarlo se sérthetetlen...

Hamilton meg Szato2.0
Ez a 20mp büntetés megint hyperLOL. Hogy én mennyire gyűlölöm azt az embertBlack_Adder
Én az előzések miatt ülök le f1-et nézni, azt itt nem lehet.empty taxi
Itt is lehet, és itt sokkkkkal nagyobb szó, mint amikor KERS+DRS minden egyenesben előzés van. Az se rossz, az is jó verseny volt, de kell a változatosság, kell olyan pálya, ahol meg kell dolgozni az előzésért. EZ a forma1.

De legyen vazze 19 futam Ázsiában 19 tök egyforma pályán, Ez kell a sportnak :rolleyes:Black_Adder
2 VITÁN FELÜL SZABÁLYOS előzés volt ezen a versenyen, ami nem annak volt köszönhető h elfogytak vki gumijai, ez Schumi a Loewsben Hamilton ellen ill. a célegyenes végén Hamilton Schumi ellen. A Loews-ös a rajt utáni helyezkedés hozadéka volt ilyen minden versenyen van. A Hamilton-féle előzés előtt meg MSC rendesen elbambult azért volt hely Hamiltonnak. Ettől hadd ne legyek elájulva.
Egyébként én se akarom h minden verseny Ázsiában legyen csak az b@sz fel idegileg h számos kiváló, nehéz, ugyanakkor előzhető európai pályát (Hockenheim, Silverstone, A1 ring) v átalakítottak v kivettek a versenynaptárból és helyette jöttek Tilke ócska pályái. Nem baj ha van egy Monaco, egy Barcelona, egy Hungaroring, mert tényleg nehéz pályák, csak az idegesít h v ilyenekből v Tilke-féle ócskaságokból áll szinte csak a teljes versenynaptár. Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 571 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Ez a VB már eldőlt.
több mint 15 éve
Alonsonak amúgy pofonegyszerű dolga van, a 13 hátralevő versenyből minimum 5-öt meg kell nyerni úgy hogy Vettel 5ször nem áll dobogóra reeális
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként Hamiltonnál ez a feketézés egyértelműen csak poén volt, még ha nem is túl erős. Itt az interjú: http://www.youtube.com/watch?v=Xo9kmCrFy4E
Nagyon nem bírom én sem, meg sokkal nagyobb büntetést is adtam volna neki mondjuk a Maldonados esetért, de emiatt felesleges szerintem basztatni, van elég bűne, de ez nem tartozik azok közé.

több mint 15 éve
Kimi egy csoda arc.

A Pirellinek nem tetszik a piros zászlós kerékcsere. Nem csodálom....
több mint 15 éve
Ja és az idei monacoi nagydíj egyértelmű győztese a Dudesons csapat és Raikonen 😀
több mint 15 éve
Hamiltonnak most volt egy kis ámokfutása de hány elképesztő előzést mutatott már be? Sokat, többnyire sikerrel. Alonso aki a második helyen autókázott is lenyilatkozta hogy az utolsó pár körben mindenképpen megpróbálta volna megelőzni Vettelt mivel nincs vesztenivalója, Hamiltonnak se volt ott a hátsó régiókban. Amúgy Barcelonában is kibírta Vettel mögött a végét zúzás nélkül 😛