Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 428 — NFL bracket champion '26
Az hogy Hamiltont Buttonnal keveri, az tényleg alap nála. De hogy Heidfeldet Vettellel is.... 😂apeszos
német-német 😀
Mondjuk eddig ez volt szvsz a legkeményebb Gyulától: http://auto.indavideo.hu/video/Czollner_baki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Wéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂
de amúgy a kerekeket szerintem is benézte nagyonHabi
Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?apeszos
ilyen apróságokat már nem nézek. f1es neveket mond az is elég 😀Habi
Az hogy Hamiltont Buttonnal keveri, az tényleg alap nála. De hogy Heidfeldet Vettellel is.... 😂
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Alonso Svájcból hazaköltözik Spanyolországba és 16 milliárd forinttal több adót fog fizetni mint eddig.... Úúúrsiten.JayB
Egyedül megmenti a spanyol gazdaságot 😀

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 313
Alonso Svájcból hazaköltözik Spanyolországba és 16 milliárd forinttal több adót fog fizetni mint eddig.... Úúúrsiten.
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valamiKGB
Wéber Gábor és a mostani (tudom, hogy általában Ő szokta nyomatni, csak törökön nem Ő volt) szakkomentátor közvetítené a versenyeket jó is lenne...de ez bocskos merom..."jajjj jajj Hamilton megérkezett Vettelre" a nap mondása 😂
Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?apeszos
ilyen apróságokat már nem nézek. f1es neveket mond az is elég 😀

JT Daniels fan
több mint 15 éve
minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valamiKGB
Nem csak azt.... párszor a versenyzőket is összekeverte... Vagy az már rutinszerű?
több mint 15 éve
de amúgy a kerekeket szerintem is benézte nagyon

JT Daniels fan
több mint 15 éve
KGB 79
minden versenyre 3 szett lágy gumi van, igaz? Ha lággyal rajtolnak, 1. kiállás lágy 2. kiállás lágy akkor Gyula miért értetlenkedik azon hogy kemény a következő és végképp nem érti hogy miért lesz az utolsó is kemény miközben lassúak vele?!? 😐 Buta 1 valami
több mint 15 éve
Az a kemény hogy Vettelnek 118 pontja van, a második Hamiltonnak 77, Alonso 49... Ha Vettel 3szor nullázna és Alonso mindet nyerné akkor is csak 4 ponttal lenne előtte :/ Szvsz ez eldőlt.
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na csak a végére érkeztem meg de hallom kedvenc csapatom megint előrukkolt egy zseniális taktikával...Cowboykarcsi
itt nem volt különösebben rossz taktika. az első kemény keverék nagyon rossz volt Fernando kocsiján, a bal elsőből 3 vagy 4 nem kis darab hiányzott 7 kör megtétele után. utána meg már nem ment, mert nem kellett ezért lett 1 kör hátrány. Zsenge volt a kocsi, az eleje persze szép volt, de ez (5. hely) volt a reális.Habi
nem láttam a versenyt csak a végére értem haza és hallottam hogy walter csaba mondta hogy hogy az a kemény keverékes középső etap érthetetlen volt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...Duff
Csak kifagyott a kijelző, Webber is ment ilyen 310 körül de tény hogy elfogyott a hetedik. Ferrari meg epic 😀 Verseny feléig vezet Alonso aztán kört kap 😀 Ez szánalmasabb taktika volt mint a szingapúri.JayB
hát hallod mostanában legalább nem mondják ránk Ferrari drukkerekre hogy divat drukkerek vagyunk 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Na csak a végére érkeztem meg de hallom kedvenc csapatom megint előrukkolt egy zseniális taktikával...Cowboykarcsi
itt nem volt különösebben rossz taktika. az első kemény keverék nagyon rossz volt Fernando kocsiján, a bal elsőből 3 vagy 4 nem kis darab hiányzott 7 kör megtétele után. utána meg már nem ment, mert nem kellett ezért lett 1 kör hátrány. Zsenge volt a kocsi, az eleje persze szép volt, de ez (5. hely) volt a reális.

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...Duff
Csak kifagyott a kijelző, Webber is ment ilyen 310 körül de tény hogy elfogyott a hetedik. Ferrari meg epic 😀 Verseny feléig vezet Alonso aztán kört kap 😀 Ez szánalmasabb taktika volt mint a szingapúri.
több mint 15 éve
Na csak a végére érkeztem meg de hallom kedvenc csapatom megint előrukkolt egy zseniális taktikával...

több mint 15 éve
Persze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.FViktor93
Ha Vettel nem is, de Czollner "Fetttteeeeeei a tökéletes" Gyula sokat tesz azért, hogy annak lássák....
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Persze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.FViktor93
Nem mondtam, h ő a hibás.Duff
Nem azért állítják lejjebb a végsebességet,hogy kibasszanak vele...gondolom ez tiszta sor. :cool:Greengo
Ne zavarjon titeket, hogy csak a kijelző rendszer fagyott le mikor mutatták. 😊
több mint 15 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 368 — Eagles fan
Nem mondtam, h ő a hibás.Duff
Nem azért állítják lejjebb a végsebességet,hogy kibasszanak vele...gondolom ez tiszta sor. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 587
Nem mondtam, h ő a hibás.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Persze már ezért is Vettel a hibás. Ő maga a sátán. Néha átestek a ló túloldalára.
több mint 15 éve
Rosszabb gumin 1 kanyart se lehet kivédekezni.
Ez már alaposan a ló túloldala...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 587
Az kedves, h Webbernek 291kmh-ra állították be a végsebességet. Gondolom Vettelnek meg 400kmh-ra...
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen, hogy félreállnak Vettel elől...

több mint 15 éve
Massa sokat tett Alonsoért 😀
több mint 15 éve
Kár h a boxkiállásoknál úgy is elcseszik neki...Black_Adder
+1 😀
több mint 15 éve
Kár h a boxkiállásoknál úgy is elcseszik neki...