Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Alonso 400. hétvégéje komoly lett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Akkor is ezt mondtam hogy egy esélyük van ha nyerni akarnak mindent tolni kell Lando alá, de jól latszik hogy sajnos ennyire nekik nem tűnt fel hogy enélkül nem lehet 70 pontot leszedni a tábláról…Remélem év végén annyi ponton fog múlni Verstappen VB győzelme amennyit a McLaren csapatutasításra odaadott a Hungaroringen Piastrinak 😀Az de szép lenne valóban
bobi0092
csebi
Retardált McLaren…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Amúgy így leesett egy Ferka 1-2Mivel ez nem sprint előbb utóbb beállt volna. Nem hittem volna hogy ezt mondom de a kontinuitása miatr a Ferrari megérdemelten lehet konstruktőri győztes.
zacknorb
több mint 1 éve
Na már azt is ő dobta el? 😮 Most is ő dobta el a harmadik helyet?Remélem év végén annyi ponton fog múlni Verstappen VB győzelme amennyit a McLaren csapatutasításra odaadott a Hungaroringen Piastrinak 😀Vagy amit Norris eldobott Ausztriában
bobi0092
zacknorb
több mint 1 éve
megkapta a 10-est, szerintem innentől nézzük a versenyt
több mint 1 éve
Amúgy így leesett egy Ferka 1-2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remélem év végén annyi ponton fog múlni Verstappen VB győzelme amennyit a McLaren csapatutasításra odaadott a Hungaroringen Piastrinak 😀Vagy amit Norris eldobott Ausztriában
bobi0092
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remélem év végén annyi ponton fog múlni Verstappen VB győzelme amennyit a McLaren csapatutasításra odaadott a Hungaroringen Piastrinak 😀Az de szép lenne valóban
bobi0092
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
10sec na igy igy
több mint 1 éve
Jó döntés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Austin alapján ez 2x5 sec maxnak2 x félóra talán észheztérítené.
Duff
több mint 1 éve
Remélem év végén annyi ponton fog múlni Verstappen VB győzelme amennyit a McLaren csapatutasításra odaadott a Hungaroringen Piastrinak 😀
több mint 1 éve
Most vajon GP nem szól neki, hogy engedje vissza, vagy Max rágott be? Mindenesetre Norris szurkolóként is imádom, amit csinál. 😀 Neki az is jó, ha nulláznak.
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 933
Sokat fog érni, ha megbüntetik Verstappen-t 5 mp-re, cserébe Norris egy az egyben bukja a győzelmi esélyeket Verstappen mögött beszorulva...
több mint 1 éve
Austin alapján ez 2x5 sec maxnak
több mint 1 éve
Büntiknek.Igen itt jönnie kell a buntinek MaxnekNa megint lesz vitatémaHat ez sztem kristalytiszta.
csebi
JéBé
csebi
több mint 1 éve
Igen itt jönnie kell a buntinek MaxnekNa megint lesz vitatémaHat ez sztem kristalytiszta.
csebi
JéBé
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 933
Ez így ebben a formában egy vicc...
több mint 1 éve
Ez most itt sim racing vagy rendes verseny? Ilyen kivezetéseket gonartban ha látni kerékkel kilök. Kemény Max de ez sok.
több mint 1 éve
Na remélem Hamlin lenyomja Elliottot a szakaszért.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Fogyatékos ez az ember, közveszélyesen vezet