Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Elvégezték a munkájukat, amiért kifizették őket, a munkájuk meg lett mutatva mindenkinek (igazából így még több embernek, mintha csak átadták volna), ezután ugyan mindegy a sorsa. Ez kb. olyan mintha a pezsgőgyártót sajnálnánk, amiért a srácok nem megitták a pezsgőt, hanem kilocsolták, pedig hát a pezsgőt nem arra gyártották.Azért nem ugyanaz. Engem pl rohadtul dühítene! Képzeld el a gyárban volt 12 ember, aki ezzel foglalkozott fél éven át, ők gondolom a legjobbak. Beletették szívüket-lelküket és akkor azt látják, hogy pillanatok alatt tönkre ment a munkájuk.Véletlenül eltört valamit, nem nagy dolog. A reakciója volt zseniális, a pezsgőbontását meg alapból nagyon adom. 😀Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?ez meg mi a f.sz?Imádom. 😀
twitter.com/simplylovelyrbr/status/1683130136592261121
NB2
Jughead
Nagyon bírom Landot, de ez tényleg ignoráns volt.
Eazzy
Amúgy aki/akik megcsinálta/megcsinálták az/azok ki lettek fizetve, nem mindegy mi lett vele miután átadták? Megmutatták, látta mindenki és ennyi utána már úgyse érdekes, ha pl. veszek egy herendi porcelánt és véletlenül elejtem, akkor érezzem magam szarul, mert fasz vagyok és más munkáját tettem tönkre?
(Nem mellesleg ez a Red Bull 103. győzelme volt, szóval függetlenül attól, hogy szép vagy nem [szerintem irtó giccses] pont nem érdekli őket se).
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Nem értem, mit csinált Hamlin, amiért fújolják?Ment belül, kívül meg Larson fékezés helyett tolta eszetlenül, majd belement a falba. Vagy nem jól látom?
több mint 1 éve
Azért nem ugyanaz. Engem pl rohadtul dühítene! Képzeld el a gyárban volt 12 ember, aki ezzel foglalkozott fél éven át, ők gondolom a legjobbak. Beletették szívüket-lelküket és akkor azt látják, hogy pillanatok alatt tönkre ment a munkájuk.Véletlenül eltört valamit, nem nagy dolog. A reakciója volt zseniális, a pezsgőbontását meg alapból nagyon adom. 😀Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?ez meg mi a f.sz?Imádom. 😀
NB2
Jughead
Eazzy
Amúgy aki/akik megcsinálta/megcsinálták az/azok ki lettek fizetve, nem mindegy mi lett vele miután átadták? Megmutatták, látta mindenki és ennyi utána már úgyse érdekes, ha pl. veszek egy herendi porcelánt és véletlenül elejtem, akkor érezzem magam szarul, mert fasz vagyok és más munkáját tettem tönkre?
(Nem mellesleg ez a Red Bull 103. győzelme volt, szóval függetlenül attól, hogy szép vagy nem [szerintem irtó giccses] pont nem érdekli őket se).
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Véletlenül eltört valamit, nem nagy dolog. A reakciója volt zseniális, a pezsgőbontását meg alapból nagyon adom. 😀Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?ez meg mi a f.sz?Imádom. 😀
NB2
Jughead
Eazzy
több mint 1 éve
Na ilyet is nagyon régen láttam NASCAR versenyen.és keményen meg is lesz szabva.
AUSTIN DILLON THROWS HIS HELMET AT TYLER REDDICK! 😳 #NASCAR | @USANetwork pic.twitter.com/0nYgcCtzlZ
— NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) July 23, 2023
iktriad
mármint Dillon.
szerk: mondjuk Reddick ezt nem most fogja megszívni, hanem majd a chase-ben
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Na ilyet is nagyon régen láttam NASCAR versenyen.AUSTIN DILLON THROWS HIS HELMET AT TYLER REDDICK! 😳 #NASCAR | @USANetwork pic.twitter.com/0nYgcCtzlZ
— NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) July 23, 2023
több mint 1 éve
Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?ez meg mi a f.sz?Imádom. 😀
NB2
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Newgarden behúzta, Palou remek kérmentéssel 3. Öten végeztek körön belülSzámomra a legérthetetlenebb helyszín a naptárban.
Iowa még mindig nem túl izgi
zacknorb
több mint 1 éve
Newgarden behúzta, Palou remek kérmentéssel 3. Öten végeztek körön belülMég csak szomjas se volt az ember úgy kimerült 😀
Iowa még mindig nem túl izgi
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Newgarden behúzta, Palou remek kérmentéssel 3. Öten végeztek körön belülIowa még mindig nem túl izgi
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Bazmeg Larson is kiforog a 2. helyről Bellnek köszönhetően, de csak éppen nekikoccant a falnak, szóval szerencsére nem harangoztak neki.
több mint 1 éve
Annak születni kellBezzeg ha Elliott járt volna így...Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.A sok szakértő
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
Vagy négernek
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Bezzeg ha Elliott járt volna így...Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.A sok szakértő
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.A sok szakértő
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Sokáig bírták sárga zászló nélkül, Yeley törte meg a Mustangjét.
több mint 1 éve
Na, idén ovalt csak Newgarden nyerhet, itt max az lesz a kérdés hogy 6 vagy 7 kocsi lesz körön belülSo inkább Cup Series
több mint 1 éve
mondjuk a végállapot az összetört trófea lett Maxnak😀ez meg mi a f.sz?Norris mar multkor is igy nyitotta ki a pezsgot, csaloka a video nem a herendihez vagta hanem mellette a podiumonhoz. Amugy ennel jobb reklam nem kell😀
NB2
JéBé
Bezzeg ha Vettelét törte volna össze, ott lekevert volna neki egy csicskalángost
több mint 1 éve
Jughead
5 230
ez meg mi a f.sz?Imádom. 😀
NB2
több mint 1 éve
JéBé
7 035
ez meg mi a f.sz?Norris mar multkor is igy nyitotta ki a pezsgot, csaloka a video nem a herendihez vagta hanem mellette a podiumonhoz. Amugy ennel jobb reklam nem kell😀
NB2
több mint 1 éve
A Red Bull versenytempója még mindig brutális. Ezért ekézik sokan Perezt, mert amíg a merci idejében sokszor volt 1-2, ez Perez miatt nem akar sokszor összejönni. Rus is verheti a fejét a falba, mert szépen visszajött.Ami kellemes meglepetés nekem a mekik, és negatív a ferka és az aston martin visszaesése.
több mint 1 éve
Max egy kávét is bedobhat kiállás közben, lehet rá is fér, amennyire unalmas futama van.Még egy krémes is belefért volna
Jughead
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Perez ha elchokerkedi a dobogót...