Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
ez meg mi a f.sz?
 twitter.com/simplylovelyrbr/status/1683130136592261121
NB2
Imádom. 😀
Jughead
Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?
Nagyon bírom Landot, de ez tényleg ignoráns volt.
Eazzy
Véletlenül eltört valamit, nem nagy dolog. A reakciója volt zseniális, a pezsgőbontását meg alapból nagyon adom. 😀

Amúgy aki/akik megcsinálta/megcsinálták az/azok ki lettek fizetve, nem mindegy mi lett vele miután átadták? Megmutatták, látta mindenki és ennyi utána már úgyse érdekes, ha pl. veszek egy herendi porcelánt és véletlenül elejtem, akkor érezzem magam szarul, mert fasz vagyok és más munkáját tettem tönkre?

(Nem mellesleg ez a Red Bull 103. győzelme volt, szóval függetlenül attól, hogy szép vagy nem [szerintem irtó giccses] pont nem érdekli őket se).
Jughead
Azért nem ugyanaz. Engem pl rohadtul dühítene! Képzeld el a gyárban volt 12 ember, aki ezzel foglalkozott fél éven át, ők gondolom a legjobbak. Beletették szívüket-lelküket és akkor azt látják, hogy pillanatok alatt tönkre ment a munkájuk.
NB2
Elvégezték a munkájukat, amiért kifizették őket, a munkájuk meg lett mutatva mindenkinek (igazából így még több embernek, mintha csak átadták volna), ezután ugyan mindegy a sorsa. Ez kb. olyan mintha a pezsgőgyártót sajnálnánk, amiért a srácok nem megitták a pezsgőt, hanem kilocsolták, pedig hát a pezsgőt nem arra gyártották.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Nem értem, mit csinált Hamlin, amiért fújolják?
Ment belül, kívül meg Larson fékezés helyett tolta eszetlenül, majd belement a falba. Vagy nem jól látom?

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
ez meg mi a f.sz?
NB2
Imádom. 😀
Jughead
Oke, hogy tárgy meg minden, de ebbe valaki 6 hónap munkát rakott, ez a fasz nem tud á máshol odaverni?
Eazzy
Véletlenül eltört valamit, nem nagy dolog. A reakciója volt zseniális, a pezsgőbontását meg alapból nagyon adom. 😀

Amúgy aki/akik megcsinálta/megcsinálták az/azok ki lettek fizetve, nem mindegy mi lett vele miután átadták? Megmutatták, látta mindenki és ennyi utána már úgyse érdekes, ha pl. veszek egy herendi porcelánt és véletlenül elejtem, akkor érezzem magam szarul, mert fasz vagyok és más munkáját tettem tönkre?

(Nem mellesleg ez a Red Bull 103. győzelme volt, szóval függetlenül attól, hogy szép vagy nem [szerintem irtó giccses] pont nem érdekli őket se).
Jughead
Azért nem ugyanaz. Engem pl rohadtul dühítene! Képzeld el a gyárban volt 12 ember, aki ezzel foglalkozott fél éven át, ők gondolom a legjobbak. Beletették szívüket-lelküket és akkor azt látják, hogy pillanatok alatt tönkre ment a munkájuk.
több mint 1 éve
ez meg mi a f.sz?
NB2
Imádom. 😀
Jughead
Eazzy

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Na ilyet is nagyon régen láttam NASCAR versenyen.

iktriad
és keményen meg is lesz szabva.
mármint Dillon.

szerk: mondjuk Reddick ezt nem most fogja megszívni, hanem majd a chase-ben

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ilyet is nagyon régen láttam NASCAR versenyen.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
ez meg mi a f.sz?
NB2
Imádom. 😀
Jughead

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Newgarden behúzta, Palou remek kérmentéssel 3. Öten végeztek körön belül
Iowa még mindig nem túl izgi
zacknorb
Számomra a legérthetetlenebb helyszín a naptárban.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 205 — Deion Sanders for president!
zacknorb
Még csak szomjas se volt az ember úgy kimerült 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya
több mint 1 éve
Bazmeg Larson is kiforog a 2. helyről Bellnek köszönhetően, de csak éppen nekikoccant a falnak, szóval szerencsére nem harangoztak neki.
több mint 1 éve
Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.
Mikey
A sok szakértő
🤘 gaben 🤘
Bezzeg ha Elliott járt volna így...
Mikey
Annak születni kell
Vagy négernek

több mint 1 éve
Logano megnyerte az első szakaszt, majd a restart után a falon kötött ki, a teltházas lelátó pedig egy emberként örül.
Mikey
A sok szakértő
🤘 gaben 🤘
Bezzeg ha Elliott járt volna így...
több mint 1 éve
Mikey
A sok szakértő

több mint 1 éve
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 356

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Sokáig bírták sárga zászló nélkül, Yeley törte meg a Mustangjét.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, idén ovalt csak Newgarden nyerhet, itt max az lesz a kérdés hogy 6 vagy 7 kocsi lesz körön belül
So inkább Cup Series
több mint 1 éve
ez meg mi a f.sz?
NB2
Norris mar multkor is igy nyitotta ki a pezsgot, csaloka a video nem a herendihez vagta hanem mellette a podiumonhoz. Amugy ennel jobb reklam nem kell😀
JéBé
mondjuk a végállapot az összetört trófea lett Maxnak😀
Bezzeg ha Vettelét törte volna össze, ott lekevert volna neki egy csicskalángost
több mint 1 éve
ez meg mi a f.sz?
NB2
Imádom. 😀
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
ez meg mi a f.sz?
NB2
Norris mar multkor is igy nyitotta ki a pezsgot, csaloka a video nem a herendihez vagta hanem mellette a podiumonhoz. Amugy ennel jobb reklam nem kell😀
több mint 1 éve
ez meg mi a f.sz?
több mint 1 éve
A Red Bull versenytempója még mindig brutális. Ezért ekézik sokan Perezt, mert amíg a merci idejében sokszor volt 1-2, ez Perez miatt nem akar sokszor összejönni. Rus is verheti a fejét a falba, mert szépen visszajött.
Ami kellemes meglepetés nekem a mekik, és negatív a ferka és az aston martin visszaesése.
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Max egy kávét is bedobhat kiállás közben, lehet rá is fér, amennyire unalmas futama van.
Jughead
Még egy krémes is belefért volna

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Perez ha elchokerkedi a dobogót...