Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Jets meccsen elég a 0-7 is ehhez 😀Azt meg, hogy sokan érzelemből, impulzívan kommentálnak már régóta tudjuk, pl. az eredménykövetőkből, ahol olyan userek is, akik 10+ éve néznek NFL-t, képesek beírni 0-17-nél, meg 0-14-nél az első negyed végén, hogy "ez eldőlt", amikor láttak már rengeteg fordítást sokkal nagyobb hátrányból is.Nem is vitatnám 😉De végülis az ilyen verseny a jó, ami ennyire változatos, kiszámíthatatlan, szórakoztató.Komoly amplitúdón megy a faszság 2 napja itt 🤣"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
zacknorb
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ez a legkreténebb szabály az F1-ben. Agyrém.
több mint 1 éve
Azt meg, hogy sokan érzelemből, impulzívan kommentálnak már régóta tudjuk, pl. az eredménykövetőkből, ahol olyan userek is, akik 10+ éve néznek NFL-t, képesek beírni 0-17-nél, meg 0-14-nél az első negyed végén, hogy "ez eldőlt", amikor láttak már rengeteg fordítást sokkal nagyobb hátrányból is.Nem is vitatnám 😉De végülis az ilyen verseny a jó, ami ennyire változatos, kiszámíthatatlan, szórakoztató.Komoly amplitúdón megy a faszság 2 napja itt 🤣"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
zacknorb
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
több mint 1 éve
Restartról van már info?Eddig nincs
Buszon ülök és kinyomtam addig
zacknorb
több mint 1 éve
Restartról van már info?Én meg meccsen 😊
Buszon ülök és kinyomtam addig
zacknorb
több mint 1 éve
Restartról van már info?Buszon ülök és kinyomtam addig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyes csapatok, hogy ennyire ne tudjanak versenyt olvasni. Innen a kanapéról meg lehetett mondani, hogy ha előkerül a wet gumi, onnan pár körön belül jön a red flag. Ez a mai Forma-1 és a zseniális Pirelli gumik...Mondjuk 2003as Alonso PTSDm volt itt, ez a Colapinto eset instant piros.
Mr.Breaker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van infó mikor indul újra?
több mint 1 éve
Colapintonak megvan a '25-ös RBR ülés, vagy még kell párat Latifiznie?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Egyes csapatok, hogy ennyire ne tudjanak versenyt olvasni. Innen a kanapéról meg lehetett mondani, hogy ha előkerül a wet gumi, onnan pár körön belül jön a red flag. Ez a mai Forma-1 és a zseniális Pirelli gumik...Már az is szokatlan volt, hogy sc jött, mostanában ilyenkor egyből meg szokták szakítani a versenyt
Mr.Breaker
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Egyes csapatok, hogy ennyire ne tudjanak versenyt olvasni. Innen a kanapéról meg lehetett mondani, hogy ha előkerül a wet gumi, onnan pár körön belül jön a red flag. Ez a mai Forma-1 és a zseniális Pirelli gumik...
több mint 1 éve
Nem is vitatnám 😉De végülis az ilyen verseny a jó, ami ennyire változatos, kiszámíthatatlan, szórakoztató.Komoly amplitúdón megy a faszság 2 napja itt 🤣"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
zacknorb
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
De végülis az ilyen verseny a jó, ami ennyire változatos, kiszámíthatatlan, szórakoztató.Komoly amplitúdón megy a faszság 2 napja itt 🤣"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
zacknorb
Eazzy
több mint 1 éve
Ismét bebizonyosodott, h versenyen faszsag felrakni a wet gumit, mert amikor elonyt lehetne vele szerezni,bekuldik az sc-t. Visak jol be is szoptak, pedig jo otlet volt.
több mint 1 éve
Komoly amplitúdón megy a faszság 2 napja itt 🤣"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
zacknorb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ma repkednek itt a nagy mondatok, Norris már dél óta vb, Max a verseny fele után nyert
Hanni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"Ha végigmegy, akkor tuti lesz még itt ütközés, autótörés.
Hanni
több mint 1 éve
"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"A fele még hátravan....
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hűha mi lesz még itt....
Draft

több mint 1 éve
"Akkor a Verstappen nyert, jó éjszakát szevasztok"
több mint 1 éve
Szabad kerékcsere....Max miért nem jött ki a boxba friss interért?ezért 😀
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
Draft

több mint 1 éve
Kólapinyó bazmeg.
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Ott a red flag, ez egyértelmű volt, mégha Colapinto gondoskodott is róla.
több mint 1 éve
Miért nem jött ki Ver a boxba?Ezért valazeg
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Max miért nem jött ki a boxba friss interért?ezért 😀
ThundersNFL a Paraszt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"