Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Jó kis roncsderbivé lett a Cup kvali. 😂szerk.: ennyi kiforgást az elmúlt hét évben összesen nem láttam kvalifikációkon, mint ma. Cindric pole, wtf.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Lassan kezdődik a Cup Series edzés Fontanában, épp Blaney ad interjút. Változatlanul NAGYON nem boldog Cindric manővere miatt... pedig Ryan nem szokott ennyire "haragtartó" lenni.De remélem ez extra motiváció lesz számára, és jól megy majd holnap. 👀
több mint 3 éve
Pujols-Whitworth-Trejo, nem szarral gurigáznak.Ha már az elmúlt két évben elmaradt a verseny a járvány miatt, az a minimum hogy dobbantanak valami komolyat. Sikerült.
zacknorb
Kurt Busch pedig nem mehet kört a kvalifikáción, mivel az autója csak negyedjére ment át a lézeres vizsgálaton. A versenyen természetesen indulhat, de csak az utolsó helyről. A 23XI-nél is mindig ügyeskednek, jó Toyota-módi szerint. 😀
több mint 3 éve
Pujols-Whitworth-Trejo, nem szarral gurigáznak.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Professional sports fan.twitter.com/ReportOnKatrina/status/1497188159050096641Akkora journalist az emberünk, hogy annak azért nem nézett már utána melyik St.Petersburg 😀
zacknorb
Wester
Annyira mégsem profi, ha annyit sem tud, hogy az IndyCar észak-amerikai sorozat.
Bele se gondolok, hányan utálhatják most a sok moscow-i lakost az USA-ban. 😀
több mint 3 éve
twitter.com/ReportOnKatrina/status/1497188159050096641Akkora journalist az emberünk, hogy annak azért nem nézett már utána melyik St.Petersburg 😀
zacknorb
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Ha nincs pénz (nem is lesz) akkor Mazespin is mehet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Magyaország(on) ELŐRE MEGY (nem hátra)Tolatva, de az ellenkező irányba. Végereményben az utóbbi nem is változik az eredetihez képest.Tolatva?Hungaroring lesz, ketszer. Masodszor forditva mennek majd.Orosz Nagydíj torolve.Portimao örül ismét?
Stez
shawnka
Stez
gabokocka
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Tolatva, de az ellenkező irányba. Végereményben az utóbbi nem is változik az eredetihez képest.Tolatva?Hungaroring lesz, ketszer. Masodszor forditva mennek majd.Orosz Nagydíj torolve.Portimao örül ismét?
Stez
shawnka
Stez
gabokocka
több mint 3 éve
Tolatva?Hungaroring lesz, ketszer. Masodszor forditva mennek majd.Orosz Nagydíj torolve.Portimao örül ismét?
Stez
shawnka
Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hungaroring lesz, ketszer. Masodszor forditva mennek majd.Orosz Nagydíj torolve.Portimao örül ismét?
Stez
shawnka
több mint 3 éve
Vagy a török pályaOrosz Nagydíj torolve.Portimao örül ismét?
Stez
shawnka
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sound on 🔊 https://t.co/197bTupWtE pic.twitter.com/YVrel1kHmf
— Jacob (@JacobFitzbright) February 24, 2022
több mint 3 éve
Gondoltam az már rég átért, mondjuk ha bevan fagyasztva mehet a Mazepin is nem mintha hiányozna.Mondjuk ugy hogy befagyasztottak azt a penztHaas leszedi az Uralkali logót és az orosz zászlót. Ennyi erővel Mazepint is ki lehet rakni, remélem az is megtörténik.Hát mivel már befizették gyanítom ez jövőre jön.
Heisman
Toca
gabokocka
több mint 3 éve
Mondjuk ugy hogy befagyasztottak azt a penztHaas leszedi az Uralkali logót és az orosz zászlót. Ennyi erővel Mazepint is ki lehet rakni, remélem az is megtörténik.Hát mivel már befizették gyanítom ez jövőre jön.
Heisman
Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Haas leszedi az Uralkali logót és az orosz zászlót. Ennyi erővel Mazepint is ki lehet rakni, remélem az is megtörténik.Amúgy meg jó ez az alap fehér piros feliratokkal, nekem jobban is tetszik mint az orosz zászlós.
Heisman
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Haas leszedi az Uralkali logót és az orosz zászlót. Ennyi erővel Mazepint is ki lehet rakni, remélem az is megtörténik.Hát mivel már befizették gyanítom ez jövőre jön.
Heisman
több mint 3 éve
Haas leszedi az Uralkali logót és az orosz zászlót. Ennyi erővel Mazepint is ki lehet rakni, remélem az is megtörténik.
több mint 3 éve
A pace cart pedig a baseball legenda Albert Pujols vezeti, wow.Szerintem hosszú ideig ez lesz a kedvenc jelenetem... 😊
Andrew Whitworth, a tackle for the Los Angeles Rams and who earned the NFL’s Walter Payton Man of the Year award, will give command to start engines Sunday in Fontana. @NASCARONFOX
— Bob Pockrass (@bobpockrass) February 23, 2022
Mikey
több mint 3 éve
Nem mellesleg MSC szurker az öreg, amit nem is leplezett sosem.ez az egy jó tulajdonsága volt 😀
Marko16
Palik viszont nekem az etalon, nem feltétlen a szakmai tudása miatt, de annyit soha nem röhögtem senkin mint rajta, baromi szórakoztató volt egy magamfajta proli számára 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Oké, hogy népszerűsített, de buta az öreg mint a faék. Olvastam több könyvét, sajnos. Hihetetlen mennyi fals info és hülyeség van bennük.Kb úgy kell elhelyezni, mint Ricsit az NFL-nél. Nagyon sokat tett azért, hogy anno megismerjék azt a sportágat, könyvekkel sportpolitikával, közvetítésekkel stb.Dávid Sanyi bácsi 85 éves lett.Több helyen láttam, hogy mennyire ajnározzák. Jó, biztos sokat tett a sportért, de csak számomra irritáló az öreg? 😀
😊
ozibozi
dugo93
ozibozi
ez meg a csodák csodája
www.youtube.com/watch?v=ET1WAtr4P1I&t=105s
Nem mellesleg MSC szurker az öreg, amit nem is leplezett sosem.