NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
685
67
19-től, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezekről vannak friss infók, vagy merre lehet őket nyomonkövetni?www.bbc.com/sport/live/formula1/54911288
Coolearie
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Ezekről vannak friss infók, vagy merre lehet őket nyomonkövetni?
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hülyeség volt az egész. Ha elengedik őket 2 körrel a vége előtt a lekörözöttekkel a mezőnyben, lett volna talán 4 másodperc hátránya Maxnak. Onnan simán felér a következő kör közepéig, és lejátszák ugyanezt.Ott fog jönni a RB jogászkodása miszerint 1 kört elhúztak azzal, hogy úgy jön ki az SC, hogy nincs lekörözött elengedés...az a döntés sem lett volna szabályos!Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
A másik nehéz dió. Úgy szól a szabály, hogy elengedik a lekörözötteket (mindenkit!), a következő (!) kör végén kimegy a safety car, és folytatják. Hát, ehhez nem kell sztárügyvéd.
csipkelli
clbass
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
Az a baj, hogy nagyon úgy néz ki, az utolsó körnek meg sem kellett volna szabad történnie, mert a szabályok szerint gyakorlatilag SC mögött kellett volna befejezni.Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Totálisan komolytalanná válik akkor az egész cirkusz.
Mr.Breaker
Kampman
És akkor most mit csinálsz? Utolsó előtti kör eredményét veszed figyelembe és akkor Hamika a világbajnok? Semmibe veszed a szabályaid és így hagyod?
Tessék gyorsan beígérni a Mercinek valamit, hogy vonja vissza a fellebbezést, adjanak ki egy mindenki szeret mindenkit nyilatkozatot aztán davai dasvinaia!
több mint 4 éve
Ott fog jönni a RB jogászkodása miszerint 1 kört elhúztak azzal, hogy úgy jön ki az SC, hogy nincs lekörözött elengedés...az a döntés sem lett volna szabályos!Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
A másik nehéz dió. Úgy szól a szabály, hogy elengedik a lekörözötteket (mindenkit!), a következő (!) kör végén kimegy a safety car, és folytatják. Hát, ehhez nem kell sztárügyvéd.
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Totálisan komolytalanná válik akkor az egész cirkusz.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
A RB és a Merci szempontjából van anyagi különbség, hogy ő adja a vilagbajnokot, vagy a lóvé szétosztástását a csapatbajnoki cím befolyásolja?
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...
több mint 4 éve
Nem hiszem hogy régebben felemelőbb beszélgetések voltak a csapatfőnökök és a versenybírák között. Csak régen nem játszották be.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Egyébként igen. Amúgy kudos to nascar, sokat fejlődtek a kamusárgák bedobálásában 😀Green-white-checkered kell itt is, és akkor nincs szájhúzás.Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
playmaker90
Mikey
több mint 4 éve
Green-white-checkered kell itt is, és akkor nincs szájhúzás.Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
playmaker90
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szamomra igazabol az FIA tenykedese volt a hab a tortan, ami egesz egyszeruen annyira komolytalanna tette a szememben ezt a sportagat, hogy az valami egeszen elkepeszto. NFL-drukkerekkent allandoan rohogunk azon, amit a ligaban lemuvelnek Goodellek, de azert regen ereztem azt, hogy egy dilettans tarsasag tenyleg ennyire tonkretett volna egy sportagat, mint amennyire az FIA ezt a feggyet. Mondom, ez csak az en velemenyem, szoval biztosan sokaknak tetszett ez az izgalom, a drama, a befejezes, nekem szimplan a korulmenyek egeszen szanalmasak, ahogy eljutottunk odaig, ami.Nekem az a hab a tortán, hogy milyen sok ember szerint az idei volt a best season ever.
Stez
Kivéve a NASCAR insiderek, és néhány versenyző tweetjeit, ők örülnek, hogy nem a NASCAR az, ahol a legszarabbul ítélnek a kétes helyzetekben a versenybírók. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mindeközben valahol Finnország felé tartva.Meanwhile, on a private jet high over the Persian Gulf, Kimi Raikkonen briefly lowers a neat vodka from his lips and mutters, "What? The Dutch guy? Okay, whatever."
— Richard Porter (@sniffpetrol) December 12, 2021
több mint 4 éve
Kicsit még csapkodok, de ami még eszembe jutott: nem szeretem Maxikát, mert egy elkényeztetett pszichopata. Nem szeretem Hamikát, mert nem bírom ezt az áldozatszerepet. De hogy a két csapatfőnök hozzájuk képest is mennyire büdös gyökér, az leírhatatlan.Szamomra igazabol az FIA tenykedese volt a hab a tortan, ami egesz egyszeruen annyira komolytalanna tette a szememben ezt a sportagat, hogy az valami egeszen elkepeszto. NFL-drukkerekkent allandoan rohogunk azon, amit a ligaban lemuvelnek Goodellek, de azert regen ereztem azt, hogy egy dilettans tarsasag tenyleg ennyire tonkretett volna egy sportagat, mint amennyire az FIA ezt a feggyet. Mondom, ez csak az en velemenyem, szoval biztosan sokaknak tetszett ez az izgalom, a drama, a befejezes, nekem szimplan a korulmenyek egeszen szanalmasak, ahogy eljutottunk odaig, ami.
Szokol
Teszem hozza, ha Hamilton nyer, akkor pont ugyanezt gondolnam, mert az sem normalis, hogy o rengetegszer milyen helyzetekbol jott ki jol a szovetseg miatt. Oszinten, egesz egyszeruen erthetetlen, hogy az ilyen papiron profiknal ilyenek hogy tortenhetnek meg egyaltalan.
több mint 4 éve
Kicsit még csapkodok, de ami még eszembe jutott: nem szeretem Maxikát, mert egy elkényeztetett pszichopata. Nem szeretem Hamikát, mert nem bírom ezt az áldozatszerepet. De hogy a két csapatfőnök hozzájuk képest is mennyire büdös gyökér, az leírhatatlan.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊
több mint 4 éve
A tehetség az adottság, nem korfüggő.Én is így gondoltam! Hát akkor Alonsot is betettem volna, csak hát ő 40 éves talent! 😀Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead
Tarsi
steelwolf
több mint 4 éve
Én is így gondoltam! Hát akkor Alonsot is betettem volna, csak hát ő 40 éves talent! 😀Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead
Tarsi
több mint 4 éve
Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead
több mint 4 éve
Egy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
8 vb-vel talán, de hát elszúrta.Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
több mint 4 éve
Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf