Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ki kell hozni Maxot
több mint 4 éve
Hat de amugy mi az, hogy nincs? Ha nem csinalja feltunoen, szerintem az eletben nincsen olyan, aki meg tudja allapitani, hogy ez most direkt volt-e. Megcsuszik egy fektavon, szervusz. Egy olyan sportban, ahol centimetereken mulnak a helyes ivek, es hogy hol valik csuszosabba az ut, azert szerintem ezeket meg tudjak oldani, nyilvan okosba.Nincs ilyen a forma 1-ben, főleg nem a kis Piquet-s eset óta.Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Egyebként tegnap pont ezen filóztunk, hogy Perez kamikaze egy SCért utolsó 15 körre beleférhet-e, a mindent vagy semmitbe.
Coolearie
Hanni
balintbaba
több mint 4 éve
Nem hiszem el, hogy Bottas ugyanazt az autót kapja, mint Hamilton. Ekkora különbség nem lehet két versenyző között...Gyakran felmerültek ilyen érvek a 2000-es években Schumacher-Barrichello viszonylatban is, de miért lenne érdeke egy csapatnak, hogy a 2. számú pilóta látványosan szarabb feltételekkel versenyezzen?
Jughead
több mint 4 éve
SC?
több mint 4 éve
Nem hiszem el, hogy Bottas ugyanazt az autót kapja, mint Hamilton. Ekkora különbség nem lehet két versenyző között...Bottas teljesen kedvetlenül versenyzik, míg Hamilton mindent is belead, ez simán szülhet ekkora különbséget
Jughead
több mint 4 éve
Tsunada hogy nem éri utol Bottasékat?Közben valami animét is néz a kormányán.
NB2
több mint 4 éve
Nem hiszem el, hogy Bottas ugyanazt az autót kapja, mint Hamilton. Ekkora különbség nem lehet két versenyző között...Hàt persze hogy nem azt kapja.
Jughead
Kapott valami 2-3 évvel ezelőtti modositott soecifikaciot amit ugyan az idei pakkba irattak bele de megse.
En sem gondolnam hogy ennyire szakadek lenne a ket auto kozott.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem hiszem el, hogy Bottas ugyanazt az autót kapja, mint Hamilton. Ekkora különbség nem lehet két versenyző között...Verstappen-Perez?
Jughead
több mint 4 éve
"viszont a 25 pontot kérem, mert megnyertem volna ha indulok"Várok majd egyszer még tőle is egy "mentális bajom van, nem tudok rajthoz állni" műsortHat mondjuk Hamilton azert tett is erte, hogy ennyire meggyuloljek. Es ez az allando hisztije engem is teljesen kiakaszt mar. Abszolut szabalyos modon korbeautozta ketszer Perez, nem latta jonni, hogy ennyire agressziv lesz az ellenfel csapattarsa, rogton jon a „veszelyesen vezet” siras. Nincs verseny, ahol valakire ne vagna ezt oda. Elkepesztoen kiabrandito ezt egy versenyzotol hallani minden heten.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Ez egy eposzi, hős lovagi küzdelem, egyedül a világ ellen.
Szokol
Stez
Kampman
több mint 4 éve
Tsunoda Kamikaze módba kapcsol..
több mint 4 éve
Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Kár hogy nincs ma Mazpin, jöhetne tőle a signiture move.
Coolearie
több mint 4 éve
Nem hiszem el, hogy Bottas ugyanazt az autót kapja, mint Hamilton. Ekkora különbség nem lehet két versenyző között...
több mint 4 éve
Mondjuk Bottasbol kinezem, hogy annyira elbenazik Leclerc-kel, hogy falhoz csapja itt az autot mindjart. 😀Milyen szép búcsú lenne Bottastól ha miatta jönne beBalaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Majd Perez. 😊
Coolearie
Stez
Tarsi
több mint 4 éve
Nincs ilyen a forma 1-ben, főleg nem a kis Piquet-s eset óta.Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Egyebként tegnap pont ezen filóztunk, hogy Perez kamikaze egy SCért utolsó 15 körre beleférhet-e, a mindent vagy semmitbe.
Coolearie
Hanni
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Tsunada hogy nem éri utol Bottasékat?
több mint 4 éve
Végre Leclerc van a TV-ben 😁
több mint 4 éve
Milyen szép búcsú lenne Bottastól ha miatta jönne beBalaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Majd Perez. 😊
Coolearie
Stez
több mint 4 éve
Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Egyebként tegnap pont ezen filóztunk, hogy Perez kamikaze egy SCért utolsó 15 körre beleférhet-e, a mindent vagy semmitbe.
Coolearie
több mint 4 éve
Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Majd Perez. 😊
Coolearie
több mint 4 éve
Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.Perez 😀
Coolearie
több mint 4 éve
Meg egy tamponreklámot!Várak majd egyszer még tőle is egy "mentális bajom van, nem tudok rajthoz állni" műsortHat mondjuk Hamilton azert tett is erte, hogy ennyire meggyuloljek. Es ez az allando hisztije engem is teljesen kiakaszt mar. Abszolut szabalyos modon korbeautozta ketszer Perez, nem latta jonni, hogy ennyire agressziv lesz az ellenfel csapattarsa, rogton jon a „veszelyesen vezet” siras. Nincs verseny, ahol valakire ne vagna ezt oda. Elkepesztoen kiabrandito ezt egy versenyzotol hallani minden heten.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
Stez
Kampman
több mint 4 éve
Balaki a hátsó mezőnyből igazán odacsaphatná a falhoz a kocsit, hátha safety car lesz.
több mint 4 éve
Na fiú gyermeke nincs, viszont magyar származású a felesége 😀Maldonadonak nincs gyereke?Montoya!Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
balintbaba
Hanni
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Verstappen nem fog begurulni harc nélkül. Hamiltonnak meg le kell követnie ugyanazzal a keverékkel.2. csere után már Perez se lesz útban.Nem lesz 2.csere. Mondjuk a helyükben Oerezt tuti közepesre hoztam volna…
csipkelli
Toca
több mint 4 éve
Miért, tőle függetlenül is helytálló.Ne foglalkozz vele. Szándékosan trollkodik. Legalábbis próbálkozik.Meg még feka is es buzifestesu a sisakja.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
21. szazadi hos.
gabokocka
KoporShow
Mindig szerettem azokat az igazságharcosokat akik beszedik a trilliardokat azoktol a multiktol, akik ugy szerzik a penzt ami ellen hosunk kampanyol
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.