Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként Leclerc ezt a rajtnál bukta be ( nyilván utólag ). Ha rendesen rajtol Sainznak nem kell rafekeznie és Max nem előzi meg.
több mint 4 éve
KlasszikusBevásárolhatod magad, de itt 10 évvel korábban meg vagyon írva a sorsod...
youtu.be/L42H4vkbHYc
steelwolf
több mint 4 éve
Eddig kettobol ketto jo verseny, remelem megy igy tovabb.Perezt sajnaltam, siman nyert volna sztem, ha nem szopja be a safety cart...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Egyébként ez csak az első fogás volt. A második hamarosan jön, egy olyan pályán, ahova majd jönnek Perezék is idén. Az első sorban itt is van egy mexikói(Daniel Suarez).NASCAR, 6. futam - COTA. Zöld zászló: 21:49.
— Kun Zsolt (@makamazsom) March 27, 2022
ARENA4, jertek!🏎 pic.twitter.com/o25K4qrAe1
több mint 4 éve
Hehe, lesz itt még középsőujjas integetés is a szezon vége felé... 😀
több mint 4 éve
Leclerc kicsit gyűröttebbnek tűnik.
több mint 4 éve
Na ez fasza verseny volt és tényleg jók ezek a gépek lehet veluk közel menni.Sajna kell még kis sebesség a Ferkának, de azért impresszív eddig.
LeClercet meg tavaly amennyire leszolták annyira jó most.
több mint 4 éve
Nem is értem az első kettő is úgy jött át ott mint ha nem lett volna sárga és elvileg Sainzot is vizsgálják.tanult a mesterétől 😊Hisztis picsa, úgy tűnik ez a világbajnokok keresztje...na a nagy versenyzés közben azért Verstappen beleszólt hogy bezzeg a ferka 😀Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgávalés egyikük sem úgy tűnik, mint aki betartja a sárga zászlót. Én mindkettőjüket büntetném
Heisman
Tarsi
Heisman
Klaci79
Magnussen gyors volt dupla sárgánál, lehet nem lesz ebből pont szerzés, nem tudom mi mögötte a különbség
Sainz dettó
Heisman
Én ezt nagyon szigorúan venném és mindenkit büntetnék aki nem lassított, mert ez iszonyat veszélyes.
több mint 4 éve
tanult a mesterétől 😊Hisztis picsa, úgy tűnik ez a világbajnokok keresztje...na a nagy versenyzés közben azért Verstappen beleszólt hogy bezzeg a ferka 😀Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgávalés egyikük sem úgy tűnik, mint aki betartja a sárga zászlót. Én mindkettőjüket büntetném
Heisman
Tarsi
Heisman
Klaci79
Magnussen gyors volt dupla sárgánál, lehet nem lesz ebből pont szerzés, nem tudom mi mögötte a különbség
Sainz dettó
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Magnussen 2/2 pontszerzés.
több mint 4 éve
Szép W Verstappentől, csak ne változzon ő is rinyagéppé...Ne változzon rinyagéppé???
Vajon Perez nyert-e volt, ha nincs Latifi...
iktriad
Max Rinyagép a neve
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Szép W Verstappentől, csak ne változzon ő is rinyagéppé...Nincs hova változnia, már a kezdetektől fogva az.
Vajon Perez nyert-e volt, ha nincs Latifi...
iktriad
több mint 4 éve
Hisztis picsa, úgy tűnik ez a világbajnokok keresztje...na a nagy versenyzés közben azért Verstappen beleszólt hogy bezzeg a ferka 😀Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgávalés egyikük sem úgy tűnik, mint aki betartja a sárga zászlót. Én mindkettőjüket büntetném
Heisman
Tarsi
Heisman
több mint 4 éve
Szép W Verstappentől, csak ne változzon ő is rinyagéppé...Vajon Perez nyert-e volt, ha nincs Latifi...
több mint 4 éve
na a nagy versenyzés közben azért Verstappen beleszólt hogy bezzeg a ferka 😀Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgávalés egyikük sem úgy tűnik, mint aki betartja a sárga zászlót. Én mindkettőjüket büntetném
Heisman
Tarsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
megérte Oconnak gecizni, 6. lesz 😊
több mint 4 éve
Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgávalés egyikük sem úgy tűnik, mint aki betartja a sárga zászlót. Én mindkettőjüket büntetném
Heisman
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 948
Ez az RB végsebesség már-már a tavalyi Hamilton féle utolsó 3 futamos rakéta motorjához hasonló. 😀
több mint 4 éve
Stroll és Albon segíti a hollandot egy sárgával
több mint 4 éve
Valamelyikük el fogja dobni
több mint 4 éve
Miert nem muatatnak orat?Miert ismetlenek jelentektelen faszsagokat?
Miert a kozonseget mutatjak?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Hát ez elment 😔
több mint 4 éve
kurva anyját a kameramannak!