Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Na gumiháború?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Bottast akkor most beáldozták vagy mi tököm?Ezt most nem igazán értem a Mercitől.Ennek semmi értelme nem volt így.
Mr.Breaker
tüsi91
Draft

több mint 4 éve
Én sem értem ezt a Mercitől!
több mint 4 éve
Ezt most nem igazán értem a Mercitől.Ennek semmi értelme nem volt így.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ezt most nem igazán értem a Mercitől. Perez boxablakáig várhattak volna Hamiltonnal.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Még 6-7 kört ha tartják Hamiltont és lesz 13-14 másodperc előnye, akkor jó lehet a közepessel.Bírják addig a gumik?
tüsi91
Draft

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ez most nem értem a Mercedestől.
több mint 4 éve
Még 6-7 kört ha tartják Hamiltont és lesz 13-14 másodperc előnye, akkor jó lehet a közepessel.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ez nagyon korai, de nincs más választásuk. USA újratöltve.
több mint 4 éve
Hamit kint tartják és kap majd sárgát és gyorsabb lesz
több mint 4 éve
és el is rontották viszonylag Latifi miatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem értettem miért mondta azt Wéber, hogy Verstappen van jó helyzetben. Szerintem pont Hami van jó helyzetben, mert ő tud lépni VER lépésére.Nah beszart a RBR és kijöttek.
több mint 4 éve
OffD'ernest Johnson vagy E. :: HIBÁS KÉP ::Sanders
Draft

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Szerintem nagyon korai 2. csere lesz Verstappentől. 10 kör, és bármikor jöhet Hamilton. Nem tudom, megvárják-e.
több mint 4 éve
Hamilton a seggében marad Verstappenek, 2. kiállásnál ugyanúgy behúzza boxban azt a2 mpet és akkor nem kell tartani attól h kilökik "versenybalesetben" egymást (ami ugye Maxnak kedvezne).
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ez megint a boxban fog eldőlni úgy néz ki. A Merci bele fogja kényszeríteni az RB-t az 1 kiállásba, fordítva szerintem nem fog működni, akkor még Bottas is kétséges lenne, hogy megelőzi Verstappen a pályán gumielőny ide vagy oda.
több mint 4 éve
Nagy hiba, hogy Hamikát nem zavarták rá Maxikára, megtörik a lendületét.
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogy Verstappen mennyi ideje tartja Hamiltont maga mögött.
több mint 4 éve
Nyomjad Lajos!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
VSC baszki, akkor jönnie kell Bottasnak.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Most kell Bottasnak a végtelenségig menni. És Max is utoléri.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Na jöhet a Bottas mozgó sikán taktika.
több mint 4 éve
nem rosszabb a beállítás, ha ő ezzel tud gyorsabban menni. de attól még lehet az ő stílusa rosszabb mint Hamiltoné. mehetne kevesebb leszorítóerővel, de akkor a középső szektorban jobban szenvedne2 verseny ennyit számít? Illetve miért megy rosszabb beállításokkal?Hogy lehet Bottas kocsija ennyivel lassabb egyébként?Bottas más beállításokkal megy, nagyobb leszorítóerős csomaggal, plusz Lajosnak új motorja van.
Jughead
Mr.Breaker
Jughead
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ez a Mercinél tendencia, Bottas szinte mindig a nagyobb leszorítóerős csomaggal megy, azzal érzi magát jobban. A motor meg elvileg valóban ennyit számít a Mercinél, Toto elmondása szerint egy friss motor 5-8% teljesítmény többletet hoz.2 verseny ennyit számít? Illetve miért megy rosszabb beállításokkal?Hogy lehet Bottas kocsija ennyivel lassabb egyébként?Bottas más beállításokkal megy, nagyobb leszorítóerős csomaggal, plusz Lajosnak új motorja van.
Jughead
Mr.Breaker
Jughead
több mint 4 éve
Ja azt amit Max már a torpedó után ellőtt?Hami autóján mit pimpeltek a 0,2mm-en túl? Ilyen változás nincs!Csereltek a motort.
clbass
ulpianus