Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Az mondjuk baj. Mert akkor annyira sem értelek. Ez egy fekete fehér történet volt, mi nem világos rajta?Zsenialis szemed van a dolgokhoz. Spoiler: utalom Hamiltont. 😉Szimplán csak Lajos szurkoló 😉Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊komolyan mondom, nem értelek.
Adtak egy pofont maguknak, nem lesz szoros, kevesebb lesz a nezo.
Stez
esanders10
clbass
Stez
több mint 4 éve
Azt most nem néztem, kinek milyen pálya jön, de ha az is mercis, akkor meg pláne.Itt nem a momentum fog átkerülni, Brazilhoz képest a maradék 3 futam még ennél is jobban kedvez a Mercedesnek. Ha behúzná ezt Verstappen, a további 3 fordulóban is nagyon kellene kaparnia ahhoz a vb címért momentum ide, momentum oda.Beszarni valószínűleg nem, de egy ilyen forgatokonyvnel atkerulne a momentum, szerintem ha holnap nyeri Hami, világbajnok lesz.Azért egy ilyen full ingatag Bottassal ezt így bemondani erős.De egy-kettő lesz, az meg 11 pont, és máris ott vagyunk, hogy 10 kozteSzerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
Nekik ha nem Merci 1.-2. lesz akkor már elég sokat kihoztak a futamból.
Toca
Wyatt
Meg most attól hogy nem 20 pont az előny meg az RB nem fog beszarni.
Toca
Wyatt
Mr.Breaker
Verstappen legnagyobb esélye a holnapi rajton van, ha el tud menni ott elsőként, és a kerekcsere után első tudna lenni, akkor az opció

több mint 4 éve
A Mercivel bőven fel lehet tartani Maxot, most nem lesz gumielonyben sem a holland közben. Ha meg egy fél másodperccel gyorsabb körönként Lajos, akkor tok mindegy meg a 20 mp is, meglesz

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ezekkel az autókkal ez a pálya kanyargós része úgy működik, mint Monaco. Ha benne hagy valaki 1 másodpercet, akkor se tudják ott megelőzni.Ma is hozzászagolt DRS-sel, csak utána egy pontért inkább nem kockáztatott. Ha Bottas visszafogja magát, akkor nem hiszem, hogy ezt csak nézni fogja. Ez a visszafogom magam egy csatában, teljesen irreális, maximum Monacoban működhet.Gyorsabb autóval ez simaügy. Kanyargós részen csigatempó, a 2 egyenesben drs-el se tud hozzászagolni. Ahogy ma se, pedig már bőven volt gumielőny.Azért holnap nem az lesz, hogy lehúzódik előle mindenki, a Gasly, Leclerc, Norris, Perez, Sainz ötösön átrágnia magát pont annyi idő lesz, ha nem több, mint amennyi ma volt, és mára már 20 másodperc volt a hátránya.Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead
Wyatt
Ezt a Bottas feltartja Verstappent meg nem is értem. Bottas direkt lassabban fog menni, mint tud, Verstappen meg ezt majd karbatett kézzel nézi?
Jughead
csipkelli
Jughead
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Nagyjából így, 1-es 3-as szektort normál versenytempóban megcsinálni, 2. szektorban 5-6 tizeddel ellassulni. Ma lehet nem kockáztatott annyit Max, de lehetett látni, még akkor sem tudod előzési közelségbe kerülni, mikor az utolsó kanyarban 6 tizedre volt Bottashoz képest.Gyorsabb autóval ez simaügy. Kanyargós részen csigatempó, a 2 egyenesben drs-el se tud hozzászagolni. Ahogy ma se, pedig már bőven volt gumielőny.Azért holnap nem az lesz, hogy lehúzódik előle mindenki, a Gasly, Leclerc, Norris, Perez, Sainz ötösön átrágnia magát pont annyi idő lesz, ha nem több, mint amennyi ma volt, és mára már 20 másodperc volt a hátránya.Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead
Wyatt
Ezt a Bottas feltartja Verstappent meg nem is értem. Bottas direkt lassabban fog menni, mint tud, Verstappen meg ezt majd karbatett kézzel nézi?
Jughead
csipkelli
több mint 4 éve
Ma is hozzászagolt DRS-sel, csak utána egy pontért inkább nem kockáztatott. Ha Bottas visszafogja magát, akkor nem hiszem, hogy ezt csak nézni fogja. Ez a visszafogom magam egy csatában, teljesen irreális, maximum Monacoban működhet.Gyorsabb autóval ez simaügy. Kanyargós részen csigatempó, a 2 egyenesben drs-el se tud hozzászagolni. Ahogy ma se, pedig már bőven volt gumielőny.Azért holnap nem az lesz, hogy lehúzódik előle mindenki, a Gasly, Leclerc, Norris, Perez, Sainz ötösön átrágnia magát pont annyi idő lesz, ha nem több, mint amennyi ma volt, és mára már 20 másodperc volt a hátránya.Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead
Wyatt
Jughead
csipkelli
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Itt nem a momentum fog átkerülni, Brazilhoz képest a maradék 3 futam még ennél is jobban kedvez a Mercedesnek. Ha behúzná ezt Verstappen, a további 3 fordulóban is nagyon kellene kaparnia ahhoz a vb címért momentum ide, momentum oda.Beszarni valószínűleg nem, de egy ilyen forgatokonyvnel atkerulne a momentum, szerintem ha holnap nyeri Hami, világbajnok lesz.Azért egy ilyen full ingatag Bottassal ezt így bemondani erős.De egy-kettő lesz, az meg 11 pont, és máris ott vagyunk, hogy 10 kozteSzerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca
Wyatt
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Gyorsabb autóval ez simaügy. Kanyargós részen csigatempó, a 2 egyenesben drs-el se tud hozzászagolni. Ahogy ma se, pedig már bőven volt gumielőny.Azért holnap nem az lesz, hogy lehúzódik előle mindenki, a Gasly, Leclerc, Norris, Perez, Sainz ötösön átrágnia magát pont annyi idő lesz, ha nem több, mint amennyi ma volt, és mára már 20 másodperc volt a hátránya.Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead
Wyatt
Jughead
több mint 4 éve
Azért holnap nem az lesz, hogy lehúzódik előle mindenki, a Gasly, Leclerc, Norris, Perez, Sainz ötösön átrágnia magát pont annyi idő lesz, ha nem több, mint amennyi ma volt, és mára már 20 másodperc volt a hátránya.Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead
Wyatt
több mint 4 éve
nagy baj lesz, ha a 10.-re nem lesz 3! röhejesen erős a merciHogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Látva a mai tempót 15-18 kör alatt ott lesz a top3-ban. Itt fejre is állhattak volna a többiek akkor sem tudták volna kivédekezni Lajost, mert kb az egyenesekben kikerülte őket. Ha holnap megmarad a sorrend Bottas-Verstappen között, Bottas még valószínűleg vissza is fogja tartani a tempót, legfeljebb lesz Hamiltonnak 10-12 mp hátránya és kb 55-60 köre ledolgozni azt. A tegnapi és a mai tempót nézve 3-5 tized között biztos meg van a Mercedes tempőfölénye az RB-hez képest körönként.
Jughead
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Látva a mai tempót 15-18 kör alatt ott lesz a top3-ban. Itt fejre is állhattak volna a többiek akkor sem tudták volna kivédekezni Lajost, mert kb az egyenesekben kikerülte őket. Ha holnap megmarad a sorrend Bottas-Verstappen között, Bottas még valószínűleg vissza is fogja tartani a tempót, legfeljebb lesz Hamiltonnak 10-12 mp hátránya és kb 55-60 köre ledolgozni azt. A tegnapi és a mai tempót nézve 3-5 tized között biztos meg van a Mercedes tempőfölénye az RB-hez képest körönként.
Jughead
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Beszarni valószínűleg nem, de egy ilyen forgatokonyvnel atkerulne a momentum, szerintem ha holnap nyeri Hami, világbajnok lesz.Azért egy ilyen full ingatag Bottassal ezt így bemondani erős.De egy-kettő lesz, az meg 11 pont, és máris ott vagyunk, hogy 10 kozteSzerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca

több mint 4 éve
Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Miért lenne 20 mp? Nem a mezőny végéről jön, nem fogják végig feltartani. Ha a rajton feljon csak két helyet és Bottas marad elől, akkor ezzel a tempoelonnyel 73 kor alatt meglesz
Jughead

több mint 4 éve
Zsenialis szemed van a dolgokhoz. Spoiler: utalom Hamiltont. 😉Szimplán csak Lajos szurkoló 😉Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊komolyan mondom, nem értelek.
Stez
esanders10
clbass
több mint 4 éve
Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.1. Holnap nem 24 kör lesz, hanem 70+
Jughead
2. Holnap nem a 20. helyről indul, hanem a 10-ről, vagyis ha átverekszi magát a többieken, akkor max 5-10 mp-re lesz VER-Botitól, de annyival gyorsabb, hogy ezt röhögve visszahozza
3. Lehet, hogy VER kiesik, akkor meg röhögve nyeri
több mint 4 éve
Szimplán csak Lajos szurkoló 😉Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊komolyan mondom, nem értelek.
Stez
esanders10
több mint 4 éve
Azért egy ilyen full ingatag Bottassal ezt így bemondani erős.De egy-kettő lesz, az meg 11 pont, és máris ott vagyunk, hogy 10 kozteSzerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca
Wyatt
több mint 4 éve
De egy-kettő lesz, az meg 11 pont, és máris ott vagyunk, hogy 10 kozteSzerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
Toca

több mint 4 éve
Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.Ez nyilván akkor igaz ha Bottas visszatudja fogni az RBket.
Jughead
Az látszik, hogy könnyen megelőzni nem fogják.
több mint 4 éve
Szerintem meg leszarják.Szerintem azzal, hogy 20. Helyről, plusz még egyszer a 10rol ezt behuzza, az megfogja annyira a Red Bullt, hogy a vegjatekot hozzaLajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
Toca
Wyatt
több mint 4 éve
Hogy nyerne holnap Hamilton amúgy? Mármint értem én, hogy ma elengedte mindenki, de miért engednék el holnap is? Ha pedig el is engedik, akkor hogy fog még 20 mp-t hozni a Max-Bottas duón? Ha Perez holnap megelőzi Sainzot, akkor nem látom, hogy miként jön be a top 3-ba.
több mint 4 éve
Lajos megnyeri holnap, ezzel pedig a vbt isFutamot szerintem is megnyeri a VBt nem.
Wyatt
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Szép, 24 kör alatt 5. hely. 😀 Mercit továbbra sem lehet megfogni az egyenesekben, Lajos is konkrétan kikerülte az embereket. Ha holnap valahogy Verstappen Bottas elé kerül, akkor Lajosnak sima P2, ha Bottas tudja kontrollálni a tempót az élen, akkor P1 is meg lehet. Mindenesetre Bottas újabb 1 ponttal kisegítette Lajost. Ha Perez holnapi napon is ilyen szépen beragad a Ferrarrik/Mclarenek mögé tálcán kínálja fel a Mercedesnek Maxot.
Szerkesztette: Mr.Breaker