Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Tököm kivan, hogy mindig ezt a feka majmot nyomja az FIA...
több mint 4 éve
Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊komolyan mondom, nem értelek.
Adtak egy pofont maguknak, nem lesz szoros, kevesebb lesz a nezo.
Stez
több mint 4 éve
Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊Hát mondjuk lehet szabályos kocsit is építeni, nem?
Adtak egy pofont maguknak, nem lesz szoros, kevesebb lesz a nezo.
Stez
több mint 4 éve
Az FIA szepen eldontotte a vilagbajnoksagot. 😊Adtak egy pofont maguknak, nem lesz szoros, kevesebb lesz a nezo.
több mint 4 éve
akkor itt a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hamilton mehet a sor végére. Akkor ma felesleges 1 métert is mennie, jöhet egy új motor.
több mint 4 éve
Jah, imént olvastam...50k...semmi.Megbüntették Maxot!csak pénzzel, RB kifizeti azt kész
Konkrétan mi a bünti, arról nem olvastam még...
bogec7
Heisman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Megbüntették Maxot!csak pénzzel, RB kifizeti azt kész
bogec7
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Megbüntették Maxot!Nyugodtság van, 50 ezer €.
bogec7
több mint 4 éve
Megbüntették Maxot!Konkrétan mi a bünti, arról nem olvastam még...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
A szabálykönyvben statikus mérést írnak elő és azon körülmények között nem haladhatja meg a két szárnylap közötti távolság a 85 mm-ert, így ha még telemetria adatok és belső kamerás felvételek alapján bizonyíthatóan meg is haladná ezt az értéket sem lehetne szabálytalannak nyilvánítani a szárnyat. Mindesetre van még az FIA-nak kicsivel több, mint 2 órája eldönteni a szabályosságot. De ahogy megyünk bele az időbe, annál kevésbé tartom valószínűneg a büntetést, mégha szabálykönyv szerint egyértelmű kizárásnak kellene következnie Hamilton számára.Nevetséges amúgy amit az FIA csinál, majd egy egész nap nem volt elég nekik, hogy egy ilyen egyértelmű dolgot eldöntsenek. Lemérték, nem felelt meg a szabálykönyvbe fektetett értékeknek, de biztos Macgyver és Uri Geller szerelemgyereke Verstappen kézrátétellel szabálytalanná varázsolta azt a hátsószárnyat.Telemetria adatokon és videóelemzésen amúgy nem mérhető a térített szárnyállás?
Mindenesetre az FIA megengedette a Mercedesnek a hátsószárny cserét. 😊
Mr.Breaker
Willie Parker
Közben Verstappen büntetését megszűlték, 50k euró-val lett rövidebb a holland a tapizás után.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Nevetséges amúgy amit az FIA csinál, majd egy egész nap nem volt elég nekik, hogy egy ilyen egyértelmű dolgot eldöntsenek. Lemérték, nem felelt meg a szabálykönyvbe fektetett értékeknek, de biztos Macgyver és Uri Geller szerelemgyereke Verstappen kézrátétellel szabálytalanná varázsolta azt a hátsószárnyat.Telemetria adatokon és videóelemzésen amúgy nem mérhető a térített szárnyállás?
Mindenesetre az FIA megengedette a Mercedesnek a hátsószárny cserét. 😊
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Nevetséges amúgy amit az FIA csinál, majd egy egész nap nem volt elég nekik, hogy egy ilyen egyértelmű dolgot eldöntsenek. Lemérték, nem felelt meg a szabálykönyvbe fektetett értékeknek, de biztos Macgyver és Uri Geller szerelemgyereke Verstappen kézrátétellel szabálytalanná varázsolta azt a hátsószárnyat.Mindenesetre az FIA megengedette a Mercedesnek a hátsószárny cserét. 😊
több mint 4 éve
Már előre félek a végső döntéstől komolyan, kicsit sem vicces hogy más esetben mindig rögtön döntést hoznak.Jól értem hogy Hamilton akkor úszhatja csak ezt meg ha a Merci bizonyítja hogy Maxnak köze van ahhoz, hogy nem felelt meg a méréseknek? Mert ha nem büntetik, és tényleg emiatt, akkor arra tényleg szavakat nem lehet találni.
Max is kapjon büntit, de baszki ilyenért, megrovásnál, meg pénzbüntinél ne hogy már több járjon.
több mint 4 éve
azért az hatalmas összeesküvés elmélet hogy a Merci megbuherálta a hátsószárnyat, majd véletlen Max odament pont ott megfogdosni az autót. sőt Max direkt azért fogta meg hogy ne legyen büntetés. dolgozik a Netflix 😀😀😀
több mint 4 éve
Egyértelmű, hogy Maxi egy ilyen bigyófelügyelő szerű versenyző. Odament, mondta, hogy hiphopbigyó imbuszkulcs, csavart rajta kettőt, ezért szegény Mercedesék alkatrésze szabálytalan lett. Nem tudom hova tudnak még ezek a szánalmas bohócok süllyedni az FIAnál
több mint 4 éve
Ja nem:Szerintem hozzáérni nem szoktak, de itt ugye az a helyzet, hogy Max megsimogatott egy alkatrészt, majd utána feljelentették a kocsit hogy szabálytalan. Tehát benne van a pakliban, hogy meghajlít valamit, és utána feljelenti, hogy igy szabálytalanAmúgy nekem is rémlik olyan h többen megfogják pusziljak vagy kézzel hozzáernek az autóhoz egy-egy győzelem esetén. Akkor miért nem vizsgálták ezeket? Most mikor Hamit kellene kizárni hirtelen nagyon merevek lettek Verstappen kapcsán …Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.Nem kéne fogdosni talán a másik autóját. Vettel ugyanígy körbemegy mindig, de csak a gumit fogta meg/támaszkodott rá, ami a Pirellié.
Jughead
Heisman
csebi
(szerintem nem ez történt).
Tehát jó nagy hülye volt, mert így esélyt ad a mercis jogászoknak, hogy semmi szabálytalan nem volt a kocsival, amíg Max oda nem ment és hajlítgatta a hátsó felső szárnyat…
vpi
youtu.be/OWlZqq3fWJs
Két mps YouTube keresés után találtam.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szerintem hozzáérni nem szoktak, de itt ugye az a helyzet, hogy Max megsimogatott egy alkatrészt, majd utána feljelentették a kocsit hogy szabálytalan. Tehát benne van a pakliban, hogy meghajlít valamit, és utána feljelenti, hogy igy szabálytalanAmúgy nekem is rémlik olyan h többen megfogják pusziljak vagy kézzel hozzáernek az autóhoz egy-egy győzelem esetén. Akkor miért nem vizsgálták ezeket? Most mikor Hamit kellene kizárni hirtelen nagyon merevek lettek Verstappen kapcsán …Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.Nem kéne fogdosni talán a másik autóját. Vettel ugyanígy körbemegy mindig, de csak a gumit fogta meg/támaszkodott rá, ami a Pirellié.
Jughead
Heisman
csebi
(szerintem nem ez történt).
Tehát jó nagy hülye volt, mert így esélyt ad a mercis jogászoknak, hogy semmi szabálytalan nem volt a kocsival, amíg Max oda nem ment és hajlítgatta a hátsó felső szárnyat…
több mint 4 éve
Amúgy nekem is rémlik olyan h többen megfogják pusziljak vagy kézzel hozzáernek az autóhoz egy-egy győzelem esetén. Akkor miért nem vizsgálták ezeket? Most mikor Hamit kellene kizárni hirtelen nagyon merevek lettek Verstappen kapcsán …Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.Nem kéne fogdosni talán a másik autóját. Vettel ugyanígy körbemegy mindig, de csak a gumit fogta meg/támaszkodott rá, ami a Pirellié.
Jughead
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
“…vélhetően az is a vizsgálat tárgyát képezi majd, hogy a holland pilóta bizonyíthatóan változtatott-e a Mercedes hátsó szárnyán, vagy sem.Fogják az egészet a hepehupás pályára, aztán versenyezzenek.
Amennyiben nem lehet majd egyértelműen bizonyítani, hogy nem, úgy Hamilton megúszhatja a büntetést, és minden maradhat a régiben,
azaz ő indulhat az első, Verstappen pedig a második helyről a sprintfutamon.”
Csak nekem van olyan érzésem mintha egy kibaszott “Jogi Eseteket” néznénk F1 helyett?
vpi
Nyilván a nemtomhány milliméterrel nagyobb távolság miatt nyert Hamilton, és nem a zsírúj motor segített. Max pedig elállítja a Mercedes drs-ét, ha a pálya nem tudja.
több mint 4 éve
“…vélhetően az is a vizsgálat tárgyát képezi majd, hogy a holland pilóta bizonyíthatóan változtatott-e a Mercedes hátsó szárnyán, vagy sem.Amennyiben nem lehet majd egyértelműen bizonyítani, hogy nem, úgy Hamilton megúszhatja a büntetést, és minden maradhat a régiben,
azaz ő indulhat az első, Verstappen pedig a második helyről a sprintfutamon.”
Csak nekem van olyan érzésem mintha egy kibaszott “Jogi Eseteket” néznénk F1 helyett?
több mint 4 éve
Persze Inspector Seb meme is rengetegszer fogdossa végig, de Hamilton is többször tett már így...Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.nézik, vagy hozzá is érnek? mert az megvan, hogy a beállításokat azóta vizslatják a parc fermében, mióta kettőnél több darabból áll a szárny, de hogy baszkurálják is, az azért más tészta.
Jughead
de persze simán elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy ez mindennapos, én már hosszú évek óta nem erre pazarlom az időmet vasárnaponként.
slowmotion
több mint 4 éve
Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.Nem kéne fogdosni talán a másik autóját. Vettel ugyanígy körbemegy mindig, de csak a gumit fogta meg/támaszkodott rá, ami a Pirellié.
Jughead
több mint 4 éve
Ha Verstappent ezért megbüntetik, akkor a FIA sose mossa le magáról, hogy Hamiltonnak csalnak. Rengeteg futamot/időmérőt lehetne hozni, amikor az egyik versenyző a másik kocsiját ugyanígy nézi, sose volt még belőle büntetés. Már maga a beidézés is szánalmas kategória.nézik, vagy hozzá is érnek? mert az megvan, hogy a beállításokat azóta vizslatják a parc fermében, mióta kettőnél több darabból áll a szárny, de hogy baszkurálják is, az azért más tészta.
Jughead
de persze simán elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy ez mindennapos, én már hosszú évek óta nem erre pazarlom az időmet vasárnaponként.