Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
a svéd ősök biztos szeretik 😊 hülye amerikaiak😊Jó helyre került. Akàrmikor néztem Larson szinte mindig nyert.😉
NB2
Mikey
Mekkora kellett volna?Hát azért egy döntőre egy ilyen gokartpálya😊 Nyilván nem vagyok úgy benne, mint ti, de én azt hittem, hogy a döntő az mindig Talladega-ban van. Nah az pl rohadt jó pálya!
Mikey
több mint 4 éve
Jó helyre került. Akàrmikor néztem Larson szinte mindig nyert.😉
NB2
Mekkora kellett volna?Hátha valakit érdekel, NASCAR döntő futam itt:Kisebb pálya nem volt?
www.blueflag.ga/2021/11/cbfd3ec1.html
xrace77
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Jó helyre került. Akàrmikor néztem Larsson szinte mindig nyert.
több mint 4 éve
Hátha valakit érdekel, NASCAR döntő futam itt:Kisebb pálya nem volt?
www.blueflag.ga/2021/11/cbfd3ec1.html
xrace77
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Nem tudom, nem hiszem, a rajtnál azért lehetett látni az első sor előnyét, ha a Mercedes ügyesebben játszik össze, Max-nak esélye sem lett volna az 1. helyen elfordulni. A kérdés inkább az, hogy Bottas miért nem zárta a külső ívet a rajtnál. Lehet így beszélték meg csapaton belül, hogy ha úgy alakul a rajt Maxnak odaadják a külső ívet és ők belülről majd kifékezik Verstappen-t, az is lehet Bottas csak szimplán bealudt a helyezkedésnél, vagy csak megakarta fricskázni még utóljára a csapatot és "véletlen" elfelejtett Max előtt lezárni. Tehát az, hogy Verstappen a 3. helyről 1-nek fordult köszönhető inkább a Mercedes és Bottas nem épp optimális helyezkedésének.Végül csak jött a papírforma és a sima RB győzelem. A mai könnyed győzelem után még érdekesebb mi történt tegnap a Q3-ban az RB-vel és hova tűnt az addig magabiztos előnyük.Nagyon vad gondolat, hogy taktikáztak? Nem akartak első sort, mert a két Mercit nem tudták volna feltartani az első kanyarig. Így meg övék lett a szélárnyék. Bár az nagy kérdés nekem, hogy Bottas miért nem próbálta védeni a szélét. Talán azt hitte, hogy Max onnan nem tudja megcsinálni késői fékezéssel szabályosan... Vagy nem tom.
Most jön Brazília, az a pálya is papíron még az RB-nek kellene, hogy kedvezzen. Nem akarnék annyira előre szaladni, de ha ott hozza Max a sprint futamot és a rendes futamot is, akkor a maradék 3 futamból elég lehet neki egy harmadik és két második hely is a világbajnoksághoz. De Brazíliát ismerjük, nem ritka arrafelé az eső, az pedig szépen megkavarhatja a hétvégét.
Mr.Breaker
Nandito
több mint 4 éve
Végül csak jött a papírforma és a sima RB győzelem. A mai könnyed győzelem után még érdekesebb mi történt tegnap a Q3-ban az RB-vel és hova tűnt az addig magabiztos előnyük.Nagyon vad gondolat, hogy taktikáztak? Nem akartak első sort, mert a két Mercit nem tudták volna feltartani az első kanyarig. Így meg övék lett a szélárnyék. Bár az nagy kérdés nekem, hogy Bottas miért nem próbálta védeni a szélét. Talán azt hitte, hogy Max onnan nem tudja megcsinálni késői fékezéssel szabályosan... Vagy nem tom.
Most jön Brazília, az a pálya is papíron még az RB-nek kellene, hogy kedvezzen. Nem akarnék annyira előre szaladni, de ha ott hozza Max a sprint futamot és a rendes futamot is, akkor a maradék 3 futamból elég lehet neki egy harmadik és két második hely is a világbajnoksághoz. De Brazíliát ismerjük, nem ritka arrafelé az eső, az pedig szépen megkavarhatja a hétvégét.
Mr.Breaker
Music City Miracle
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Végül csak jött a papírforma és a sima RB győzelem. A mai könnyed győzelem után még érdekesebb mi történt tegnap a Q3-ban az RB-vel és hova tűnt az addig magabiztos előnyük. Mondjuk amit leművelt ma a Mercedes a leggyorsabb körrel már-már kimeríti a sportszerűség határát, de Verstappen is szépen vette a lapot, viszont amit ezutána csináltak kész kabaré volt. 😀 Kihívták újra a boxba Bottas-t, majd kb 15-20 mp-ig ott parkoltatták, hogy biztos ami biztos légüres térbe jöjjön vissza és ha még ez nem lenne elég, a pályán az 5 mp-vel Bottas mögött autózó Russell-t is beváratták VB-vel, hogy a gyors körön még ő is meghúzza az egyenesben. Továbbra sem fogja megkapni a Mercedes a szimpatikus vesztes jelzőt. 😀
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Kár volt tegnap "eltemetni" Maxot és a Red Bullt. 😊 Nagyon magabiztos győzelem volt, de a hajrá nagyon izgalmasnak ígérkezik!
Music City Miracle
több mint 4 éve
btw konstruktőri szempontból nagyon jó futam volt ez a Ferkának a 3.helyért szóló csatában
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Oké 😀Ezt a hsz-t elmentem decemberre 😜Verstappen töltőkört megy, hogy majd lilát szórjon. Nagyon fekszik nekik ez a pálya.de meglett 😀
Sőt, nem is kell. Bottasnak nem jött össze lágyon.
csipkelli
de a VB cím úgyis megvan a hollandnak. innen nem nagyon tudja elveszíteni
Heisman
vpi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Egészen hihetetlen Max idén, Monza kivételével nem tud hibázni.Bottas 1 pontja vicces volt, korábban San Marinoban amúgy pont ezt hiányoltam a Red Bulltól, ők sajnos akkor túl elegánsak voltak.
több mint 4 éve
Toto Wolfftól tanultad a jóslást? Ő bírta kinyilatkozni a szájával az első futam után, hogy ezt a VB-t a RedBull csak elveszíteni tudja. Az első futam után, amit ráadásul a Merci nyert...Verstappen töltőkört megy, hogy majd lilát szórjon. Nagyon fekszik nekik ez a pálya.de meglett 😀
csipkelli
Heisman
19 pont az előny, 100+ szerezhető... És bőven vannak még merci-pályák hátra.
Vagy jön egy jól időzített Bottas-torpedó és kész.

több mint 4 éve
Ezt a hsz-t elmentem decemberre 😜Verstappen töltőkört megy, hogy majd lilát szórjon. Nagyon fekszik nekik ez a pálya.de meglett 😀
csipkelli
Heisman
több mint 4 éve
Verstappen töltőkört megy, hogy majd lilát szórjon. Nagyon fekszik nekik ez a pálya.de meglett 😀
csipkelli
több mint 4 éve
Hátha valakit érdekel, NASCAR döntő futam itt: www.blueflag.ga/2021/11/cbfd3ec1.html
Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
bár szeretném, de szerintem nem fogja Perez megelőzni Hamit
több mint 4 éve
előbb jött Hami, a holland legalább még jöhet 4-5 kört, aztán a keményen meglátjukhát mostmár igen... Perez jön hátulról
azért ennek még nincs vége
NB2
több mint 4 éve
Pereznek szerintem nagy lesz a hátránya
több mint 4 éve
előbb jött Hami, a holland legalább még jöhet 4-5 kört, aztán a keményen meglátjukazért ennek még nincs vége
több mint 4 éve
akkora előnye van Maxnak hogy szerintem nem számítA tegnapi kvali után pláne. És várjuk meg a kemény gumit.Verstappen ha ma nyer akkor világbajnokSzép jinx, de kicsit korai.
Heisman
Bálesz
csipkelli
több mint 4 éve
Minden jel arra mutat, hogy a Merci magasan jobb autó. Ha Max nyer azt mindig gyengébb autóval teszi, ha Hami akkor a Mercedes motorfölénye miatt egy majom (höhö érted) is nyerne.Meeh?!Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.De most a holnapi futamról beszélsz vagy a vb címről?
esanders10
Ha a vb címről, és innen nyer az miért ne lenne bravúr? Már nincs autófölény, sőt.
vpi
Csak ha az elmúlt 5 futamot nézzük, az RB 3-nál a győzelem közelébe se tudott szagolni olyan tükörsima Merci fölény volt. Plusz ehhez hozzájön a mostani is, ahol a Merci is lenyilatkozta, hogy a maradék 5-ből ez lesz a leggyengébb pályájuk, na itt adtak az RB-nek 3.5 tizedet. 😀
A trendek nem azt mutatják, hogy nem lenne már Mercedes fölény. Silverstone-ig még csak-csak lehetett mondani ezt, azóta viszont egyértelműen átbillent a mérleg nyelve, csak ahogy a többiek is írták, a Merci és Hamilton bénázásai miatt az eredményekben ez nem mutatkozik meg olyan látványosan.
Mr.Breaker
Az a baj, hogy rühellem Hamiltont, de azért megpróbáljátok szimpatikussá tenni az idei vb-n.
több mint 4 éve
Mit megy Gasly! Akkor ma sem lesz Leclerc dobogó! 😔
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
A tegnapi kvali után pláne. És várjuk meg a kemény gumit.Verstappen ha ma nyer akkor világbajnokSzép jinx, de kicsit korai.
Heisman
Bálesz
több mint 4 éve
ugyanez volt amerikában is, hogy a holland széthajtotta az elején, mert annyira el akart lépni, nem tudom mi lesz így a végére