Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Na a 3 öreg egymás mögött! 😀
több mint 4 éve
Verstappen ha ma nyer akkor világbajnokSzép jinx, de kicsit korai.
Heisman

több mint 4 éve
azért azt a mercit kivédekezni a célegyenesben nem lesz egyszerűnem jobb autó ez a Mercedes... bennük hinni olyan mint a Mikulásban, sosem az az igaz ami annak tűnik
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Verstappen ha ma nyer akkor világbajnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
azért azt a mercit kivédekezni a célegyenesben nem lesz egyszerű
több mint 4 éve
Bottas nagy tanár, szépen megoldotta ezt a rajtot Verstappennek. 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ha Hamilton nem alszik be az újraindításnál, kilökik egymást az egyesben.
több mint 4 éve
Na Botlást kiszedték. Max a legjobb helyről indult, innen érdekes lesz. Safety Car is.
több mint 4 éve
Bukást addig láttam, amíg lesodródtak homokágyba, ami ott folytatódott, azt én nem láttam közvetítésben, de egyik versenyzőt hordágyon vitték (ezt később mutatták)...Lehet látták a pályabírók, hogy nem kel fel magától, veszélyes helyen van, ezért ink belengették a pirosat 🤷♂️
Mondjuk relatíve gyorsan levittek mindenkit pedig....szóval lehet, hogy dupla sárga is elég lett volna, piros lett..
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Ja, arra gondoltam hogy maga a piros nem volt erős?jah, csak a motorversenyeken kb mindenkit leráncigálnak, még dupla sárga is van, nagyon ritkán jön a pirosMegvolt a verseny 75%-a, piros zászló után nincs értelme újraindítani 2 körre, mert ugye itt igazából nincs safety car meg erre precedens, hanem akkor vége és viszlátIgy csak mégjobban felerősödnek majd azok a kritikák, hogy hiba volt Bindert felhozni a MotoGPbe. Nem is alaptalanul. Acostának ettől függetlenül gratula, mert én nem tudom azt mondani, hogy nem érdemelte meg. A összekoccanásnál is már vezetett, nem lehet mondani hogy előle lökte ki Foggiat Binder.Félálomban néztem a GP-t, tulajdonképpen miért kellett piros zászlóval lezárni a futamot?
Bagnaianak viszont most titkon főhet a feje, mert ha misanoban nem dobaj el, így most egy teljesen nyilt bajnoki fináléra fordulnánk rá Valenciában. Persze erre is lehet azt mondani, hogy ha a VB harc még éles lett volna, Quartararo sem kockáztatott volna ennyit.
Annyit szeretnék még hogy a moto2 VB cím legalább megmaradjon Valenciara.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Heisman
NB2
több mint 4 éve
jah, csak a motorversenyeken kb mindenkit leráncigálnak, még dupla sárga is van, nagyon ritkán jön a pirosMegvolt a verseny 75%-a, piros zászló után nincs értelme újraindítani 2 körre, mert ugye itt igazából nincs safety car meg erre precedens, hanem akkor vége és viszlátIgy csak mégjobban felerősödnek majd azok a kritikák, hogy hiba volt Bindert felhozni a MotoGPbe. Nem is alaptalanul. Acostának ettől függetlenül gratula, mert én nem tudom azt mondani, hogy nem érdemelte meg. A összekoccanásnál is már vezetett, nem lehet mondani hogy előle lökte ki Foggiat Binder.Félálomban néztem a GP-t, tulajdonképpen miért kellett piros zászlóval lezárni a futamot?
Bagnaianak viszont most titkon főhet a feje, mert ha misanoban nem dobaj el, így most egy teljesen nyilt bajnoki fináléra fordulnánk rá Valenciában. Persze erre is lehet azt mondani, hogy ha a VB harc még éles lett volna, Quartararo sem kockáztatott volna ennyit.
Cowboykarcsi90
bcsarli
Heisman
több mint 4 éve
Megvolt a verseny 75%-a, piros zászló után nincs értelme újraindítani 2 körre, mert ugye itt igazából nincs safety car meg erre precedens, hanem akkor vége és viszlátIgy csak mégjobban felerősödnek majd azok a kritikák, hogy hiba volt Bindert felhozni a MotoGPbe. Nem is alaptalanul. Acostának ettől függetlenül gratula, mert én nem tudom azt mondani, hogy nem érdemelte meg. A összekoccanásnál is már vezetett, nem lehet mondani hogy előle lökte ki Foggiat Binder.Félálomban néztem a GP-t, tulajdonképpen miért kellett piros zászlóval lezárni a futamot?
Cowboykarcsi90
bcsarli
több mint 4 éve
Annyit szeretnék még hogy a moto2 VB cím legalább megmaradjon Valenciara.Hát papíron nem dőlt még el 😊
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Igy csak mégjobban felerősödnek majd azok a kritikák, hogy hiba volt Bindert felhozni a MotoGPbe. Nem is alaptalanul. Acostának ettől függetlenül gratula, mert én nem tudom azt mondani, hogy nem érdemelte meg. A összekoccanásnál is már vezetett, nem lehet mondani hogy előle lökte ki Foggiat Binder.Félálomban néztem a GP-t, tulajdonképpen miért kellett piros zászlóval lezárni a futamot?
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Igy csak mégjobban felerősödnek majd azok a kritikák, hogy hiba volt Bindert felhozni a MotoGPbe. Nem is alaptalanul. Acostának ettől függetlenül gratula, mert én nem tudom azt mondani, hogy nem érdemelte meg. A összekoccanásnál is már vezetett, nem lehet mondani hogy előle lökte ki Foggiat Binder.Bagnaianak viszont most titkon főhet a feje, mert ha misanoban nem dobaj el, így most egy teljesen nyilt bajnoki fináléra fordulnánk rá Valenciában. Persze erre is lehet azt mondani, hogy ha a VB harc még éles lett volna, Quartararo sem kockáztatott volna ennyit.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Daniel Hemric egy futamot nyert az Xfinity szezon során, amivel bajnok lettEgy futamot nyert egész NASCAR karrierje során, amivel bajnok lett.
Heisman
Kicsit másképp hangzik. Mondanám, hogy vicces, de sajnos nem az.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
nem jó ha így ér véget, de Acosta megérdemelte a VB címet
több mint 4 éve
Nehéz igazságot tenni. Nyilván hülye volt Binder, de sajnos ez a kicsiknél benne van. A durva, hogy Binder az elmúlt 2 évben közveszélyesebb volt, végre idén voltam vele úgy, hogy nem kell attól félni, hogy kilök valakit, erre... Én amúgy Massiat jobban büntetném! Ha ő nincs Foggia nem zökken ki, nem kell újra visszajönni az elejére.Ha áprilisban azt mondják, hogy Acosta lesz a bajnok elfogadom, így azért az utolsó pár hónap miatt van hiányérzet. Foggia nagyot hajrázott!
több mint 4 éve
Huhh, mit mentek ma a kicsik moto3ban 😯Utolsó körben Acosta élreáll, Binder meg kitirpedózza a 2. és vb címért menő Foggia-t 😬
Így vb győztes Acosta, újoncként 👏
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Daniel Hemric egy futamot nyert az Xfinity szezon során, amivel bajnok lett
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Meeh?!Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.De most a holnapi futamról beszélsz vagy a vb címről?
esanders10
Ha a vb címről, és innen nyer az miért ne lenne bravúr? Már nincs autófölény, sőt.
vpi
Csak ha az elmúlt 5 futamot nézzük, az RB 3-nál a győzelem közelébe se tudott szagolni olyan tükörsima Merci fölény volt. Plusz ehhez hozzájön a mostani is, ahol a Merci is lenyilatkozta, hogy a maradék 5-ből ez lesz a leggyengébb pályájuk, na itt adtak az RB-nek 3.5 tizedet. 😀
A trendek nem azt mutatják, hogy nem lenne már Mercedes fölény. Silverstone-ig még csak-csak lehetett mondani ezt, azóta viszont egyértelműen átbillent a mérleg nyelve, csak ahogy a többiek is írták, a Merci és Hamilton bénázásai miatt az eredményekben ez nem mutatkozik meg olyan látványosan.
több mint 4 éve
Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.Nem elég, hogy Max kvázi hibátlan, de Hamiltonék meg ráadásul hibát hibára halmoznak, és a két torpedónak (no meg Bakut se hagyjuk ki) hála még most is ugyanakkora esélyes. Az elmúlt évek Hamiltonja ezt már valószínűleg be is húzta volna.
esanders10
több mint 4 éve
Vbről. Hát rb autó fölény biztosan nincs 😀 Magyarország óta ellenben érezhetően van egy kisebb Merci fölény. Eddig azért szoros a meccs, mert a mercik hibáztak, Max meg kimaxolta amit lehetett. Csak ez nem fenntartható, nem fognak mindig hibázni.Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.De most a holnapi futamról beszélsz vagy a vb címről?
esanders10
Ha a vb címről, és innen nyer az miért ne lenne bravúr? Már nincs autófölény, sőt.
vpi
Korábban is mondtam, ez a vb ha elmegy, Silverstone, Ring kettősön ment el Maxnek. Cirka 40 pont. Ki lehetne bekkelni innentől. Kár érte, nagyon.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ha tényleg ez a Merci legrosszabb pályája a maradék 5 hétvégéből, akkor az a 12 pont hamar el fog olvadni. Holnapi nap érdekes lesz, Mercire kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a rajtot, ha ott eljönnek 1-2ben, onnantól Verstappen-nek nem lesz sok esélye az 1. helyre, 15-20 km/h-val lassabb autóval az egyeneseskben, pályán nem látok sok esélyt, hogy megelőzi a Merciket.
Plusz ez a 3.5 tized sem az a hátrány már, amire azt lehetne mondani, hogy egy két jobban sikerült kanyarral ott lehettek volna az élen. Ha futamra is megmarad ez a különbség, akkor meg végképp nincs miről beszélni, akár még az is belefér majd a Mercedesnek, hogy lerajtolják őket.
Mondjuk azt nem igazán értem az RB, hogy nézhette be a forgalmat ennyire, ráadásul mindkétszer közvetlen azután a két csapat után jöttek ki, akik a szélárnyékozással játszottak. Elkerülhetetlen volt, hogy ne érjék utól őkét, aztán szegény Tsunoda van bűnbaknak beállítva.
Szerkesztette: Mr.Breaker