Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk abban igazuk van Wéberéknek, hogy szélárnyékból lehet előzni. Ha teszem azt fordított lett volna a sorrend a 2 merci tuti megette volna az RBR-eket az egyenes végére.Teljesen egyetértek!
Viszont évek óta nem értem Wéberék miért kiabálnak a q1 és q2 eredményeinél, egy LEC, Gasly vagy akárki eredményén. A lényeg a q3 és ott kb mindenki bucira lett verve! Bucira verés ide bucira verés oda, azért tényleg szerencsétlen többieket sajnálom, hogy csak a 4 van és a többiek eredményét ilyenkor már soha nem mutatják!
NB2
Mint Leclerc és Ferrari fan azért szivesen megnézném az ő időmérőjét is! De még Cunodáét is, max a q2-ben 😃
több mint 4 éve
Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.De most a holnapi futamról beszélsz vagy a vb címről?
esanders10
Ha a vb címről, és innen nyer az miért ne lenne bravúr? Már nincs autófölény, sőt.
több mint 4 éve
Nem biztos hogy fel vagyok készülve arra a király csinálásra amit Hamilton fog kapni ha ezt megnyeri. Verstappen hiba nélkül megy egész éven és erre elég összesen, hogy TALÁN megnyerheti. Ennél jobb szezont nem lehet menni annál, amit idén Max megy. És ez sem lesz elég. Ilyen nincs egyszerűen.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hamilton szomorú rádiózása a Q1-ben a 6 tized hátrány miatt 😀A Mercedes sokkal gyorsabb az egyenesben, akár el is fordulhatnak az 1. kanyarban az élen.
több mint 4 éve
Mondjuk abban igazuk van Wéberéknek, hogy szélárnyékból lehet előzni. Ha teszem azt fordított lett volna a sorrend a 2 merci tuti megette volna az RBR-eket az egyenes végére.Viszont évek óta nem értem Wéberék miért kiabálnak a q1 és q2 eredményeinél, egy LEC, Gasly vagy akárki eredményén. A lényeg a q3 és ott kb mindenki bucira lett verve! Bucira verés ide bucira verés oda, azért tényleg szerencsétlen többieket sajnálom, hogy csak a 4 van és a többiek eredményét ilyenkor már soha nem mutatják!
több mint 4 éve
Hát nem ezt vártam!
több mint 4 éve
RBR-nél sem gondolkoztak!1. Perezzel adok szélárnyékot a hollandnak
2. Rögtön kijöttem volna, hogy még véletlenül se legyen sárga vagy baleset előttem!
több mint 4 éve
Elolvasva a sajtótájékoztatókat a phoenixi hétvége előtt, nekem baromira az jött le Hamlin szavaiból, hogy nagyon is megvan az esély arra, hogy visszavonuljon. Nem így, és nem olyanokat szokott nyilatkozni, ahogy és amiket most mondott. Ne már Denny.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Marquez agyrázkódás miatt kihagyja portimaot.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Köszönöm Hamlinnek, hogy most már nemcsak az Xfinity Seriesben, hanem a nagyoknál is azt tarthatom az elsőszámú kedvencemnek, akit a legtöbben utálnak. 😊 A tegnapi produkciójával szerintem végleg átvette az első helyet Kyle Buschtól a népszerűtlenségi listán. 😀
több mint 4 éve
Nincs ennél szebb látvány. 😊
Allmendinger, Cindric, Gragson és Hemric van ott a Championship 4-ban, ez így kivételesen teljesen rendben van. Azért a 13. verseny után, amikor Noah hatodjára esett ki önhibáján kívül, nem gondoltam hogy bajnokesélyesként lesz ott Phoenixben, nagyon nagyot mentett. Természetesen Allmendinger és Cindric a fő esélyesek, de Phoenix jó pályája Gragsonnek is, szóval reménykedem.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
így így. ha nem Larson vagy Hamlin az picit unfair, de közben meg annyira jó a rájátszás rendszer, hogy ha valaki eljut már a 4-es döntőig, azok között nem igen fordul elő olyan, aki nem nagyon érdemes rá. (jó, Ryan Newman pár éve, de értitek 😀)17 pont az előnye Hamlinnel szemben, kettő versennyel ezelőtt konkrétan egálban voltak.BREAKING: Larson won at Kansas.nem értek hozzá, de nagyon igazságtalan lenne, ha nem ő nyerné a szezont. lényegében annyi pontot szedett össze a szezon során, amivel - ha nem sztornózódnának a különbségek az utolsó kör előtt - simán kiülhetné az utolsó futamot, ha olyan lenne.
9. győzelme idén, másodjára a harmadik egymás után, ilyet utoljára Earnhardt Sr. csinált '86-ban.
Hamlin újabb Top 5 helyezés, ami egyben karrier rekordbeállítás 24. Top 10 helyezést is jelent.
Jövő héten jön a dodzsemverseny Martinsville-ben.
Mikey
kb mint egy F1-es pilóta, aki tönkreveri a mezőnyt minden tizenöt körben, hogy aztán a safety car újra összehúzza őket, és új esélyt adjon a többieknek, hátha történik vele valami.
slowmotion
Eggyel több Top5-je és Top10-e van, Hamlinnek pedig 1.1-gyel jobb az átlagos helyezése. Szóval pont hogy nem lenne igazságtalan, ha nem ő nyerne.
Persze a győzelem látványos, és szerintem is ő érdemelné meg messze a legjobban a bajnoki címet, és nagyon tudnék örülni is az ő bajnokságának, de ha Hamlin nyerne, az is megérdemelt lenne, mert a győzelmeken és a vezetett körökön kívül mindenben egy szinten van Larsonnal, vagy jobb is nála.
De ha kettejükön kívül más lesz a bajnok, na az valóban szemétség lenne.
Mikey
több mint 4 éve
17 pont az előnye Hamlinnel szemben, kettő versennyel ezelőtt konkrétan egálban voltak.BREAKING: Larson won at Kansas.nem értek hozzá, de nagyon igazságtalan lenne, ha nem ő nyerné a szezont. lényegében annyi pontot szedett össze a szezon során, amivel - ha nem sztornózódnának a különbségek az utolsó kör előtt - simán kiülhetné az utolsó futamot, ha olyan lenne.
9. győzelme idén, másodjára a harmadik egymás után, ilyet utoljára Earnhardt Sr. csinált '86-ban.
Hamlin újabb Top 5 helyezés, ami egyben karrier rekordbeállítás 24. Top 10 helyezést is jelent.
Mikey
kb mint egy F1-es pilóta, aki tönkreveri a mezőnyt minden tizenöt körben, hogy aztán a safety car újra összehúzza őket, és új esélyt adjon a többieknek, hátha történik vele valami.
slowmotion
Eggyel több Top5-je és Top10-e van, Hamlinnek pedig 1.1-gyel jobb az átlagos helyezése. Szóval pont hogy nem lenne igazságtalan, ha nem ő nyerne.
Persze a győzelem látványos, és szerintem is ő érdemelné meg messze a legjobban a bajnoki címet, és nagyon tudnék örülni is az ő bajnokságának, de ha Hamlin nyerne, az is megérdemelt lenne, mert a győzelmeken és a vezetett körökön kívül mindenben egy szinten van Larsonnal, vagy jobb is nála.
De ha kettejükön kívül más lesz a bajnok, na az valóban szemétség lenne.
több mint 4 éve
BREAKING: Larson won at Kansas.nem értek hozzá, de nagyon igazságtalan lenne, ha nem ő nyerné a szezont. lényegében annyi pontot szedett össze a szezon során, amivel - ha nem sztornózódnának a különbségek az utolsó kör előtt - simán kiülhetné az utolsó futamot, ha olyan lenne.
Mikey
több mint 4 éve
U.S. motorsports viewership last weekend:
— Adam Stern (@A_S12) October 26, 2021
1) NASCAR Cup (NBCSN): 2.105 million
2) NASCAR Xfinity (NBC): 1.306 million
3) F1 (ABC): 1.225 million
4) MotoGP (NBC): 510,000
➖ F1 saw its best rating yet for the #USGP and out-rated Cup in the 18-49 demo (NASCAR: 354K, F1: 374K). pic.twitter.com/2oMW4SsKCr
több mint 4 éve
BREAKING: Larson won at Kansas.9. győzelme idén, másodjára a harmadik egymás után, ilyet utoljára Earnhardt Sr. csinált '86-ban.
több mint 4 éve
Emlékeim szerint nem az első eset amikor Hami gyorsabb az újabb gumikon, de mikor odaért Verstappen szélárnyékába belassul és nem tud előzni. Itt is majd 8 körrel a vége előtt ott volt 2 mp-re tőle, de onnan szinte semmit nem hozott, pedig majd 10 kőrrel frissebb volt a végére a gumija!
több mint 4 éve
Szép volt Leclerc!Gratuka Max, idén fejben nagyon ott van!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ez most komoly futam volt Verstappentől, ha végén világbajnok akar lenni ezek a futamok kellenek neki nagyon. Nem sokat adtam volna, hogy 8 körrel frissebb gumikat ki fog tudni védekezni.
több mint 4 éve
Huh megcsináltaMondjuk ha nincs ott akkor nincs drs maxnal és lila első szektor.
Kissumàk pedig majdnem bekavart
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Igaz, tul sok sportot nezek most egyszerre😀Perez gyors kor hol marad? 40 masodperc elonye van..Annyi a hátránya.
JéBé
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Perez gyors kor hol marad? 40 masodperc elonye van..Annyi a hátránya.
JéBé
több mint 4 éve
Max a világbajnok, itt a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Perez gyors kor hol marad? 40 masodperc elonye van..