Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Latom a lenti videot levették, itt van Norris kommentje:youtu.be/59-8HSLZPdM
Ezek alapján azt mondták neki, hogy marad a szemerkélő eső…akkor viszont nem okolnám Landot.
Bazki mi mezőny van, Max, Lando, Leglerg, Sainz, Russel oh my oh my…Lewis má uncsi, ezek a srácok ideje eljött.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Múltkor volt egy MotoGP? futam ahol az első hatosból 1 ember nem ment ki, és végül ő győzött! Neki bejött, Norrisnak nem!Annak idején Senna csinálta a '93-as Doningtoni futamon, hogy amíg mindenki ki-be pattogott a boxutcába a sima/inter/esőgumik között váltogatva, addig ő kint maradt, és minimális kerekcserével letudta a futamot.
steelwolf
Asszem egyedül Hill nem kapott tőle kört, de csak a vége felé vette vissza a körhátrányt.
több mint 4 éve
Értem, így már más a leányzó fekvése!Múltkor volt egy MotoGP? futam ahol az első hatosból 1 ember nem ment ki, és végül ő győzött! Neki bejött, Norrisnak nem!Binder volt az, de ott csak 2 kör volt hátra egy rövid pályán (Spielberg), nem 5 vagy 6. Egyedül ő ért be, és csak egy kicsivel.
steelwolf
Heisman
több mint 4 éve
Múltkor volt egy MotoGP? futam ahol az első hatosból 1 ember nem ment ki, és végül ő győzött! Neki bejött, Norrisnak nem!Binder volt az, de ott csak 2 kör volt hátra egy rövid pályán (Spielberg), nem 5 vagy 6. Egyedül ő ért be, és csak egy kicsivel.
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
youtu.be/2vMplBvb9OsIgaz ez alapján nem ő a hibás tényleg hanem a csapat.
Ezek után nem tudom Landot hibáztatni azt mondják neki, hogy ilyen marad az eső intenzitása, és Hamilton váltásáig teljesen jó volt a slick gumikon, szóval joggal mondta azt, hogy ez így jó lesz és a McLaren se mondott neki ellen, hanem elfogadták.
Kiváncsi leszek majd Hamilton rádiózására is, de egyelőre azt nem találom, sokat mondó lesz az, hogy ő mennyi és milyen tájékoztatást kapott ehhez képest.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Múltkor volt egy MotoGP? futam ahol az első hatosból 1 ember nem ment ki, és végül ő győzött! Neki bejött, Norrisnak nem!
több mint 4 éve
youtu.be/2vMplBvb9OsEzek után nem tudom Landot hibáztatni azt mondják neki, hogy ilyen marad az eső intenzitása, és Hamilton váltásáig teljesen jó volt a slick gumikon, szóval joggal mondta azt, hogy ez így jó lesz és a McLaren se mondott neki ellen, hanem elfogadták.
Kiváncsi leszek majd Hamilton rádiózására is, de egyelőre azt nem találom, sokat mondó lesz az, hogy ő mennyi és milyen tájékoztatást kapott ehhez képest.
Szerk.: még annyi, hogy a McLarennek nehéz volt, mert azzal, hogy a Mercinél már kint álltak, de Hamilton nem ment be a McLaren joggal gondolta, hogy őket akarja a Merci kiugrasztani, hiszen ők nem voltak biztosak az interben. És ők úgy voltak vele, hogy nem mennek a biztos második helyre, hiszen nekik és főleg Norrisnak az első hely sokkal többet ér. Ezzel szemben Hamiltont kihívni nem volt rizikó, legrosszabb esetben is maradt volna második, a lényeg meg úgyis az volt, hogy Verstappen előtt maradjanak és ne kockáztassa a kicsúszást.
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Menő volt Norris, de még mindig morcos vagyok rá. 😛 Reméljük nem mondjuk 1 évet kell várni az újabb lehetőségre a futam győzelmet illetően. :Ez nem menő volt, hanem ostoba. 30secre volt a 3. helyezett tőlük, ingyen kerékcsere lett volna ugyan akkor amikor kiment Hamilton is. Simán megküzdhetett volna Hamiltonnal az utolsó 3-4 körben esőgumin, úgy hogy ő van elöl.
dande
Szerkesztette: Tarsi
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
www.youtube.com/watch?v=QxI4MzGKDus2. hely mentése, ha itt kijön Norris 1 körrel Hamilton után. Pedig itt már látniuk kellett, hogy az okosak cseréltek, és komoly másodperceket adnak minden szektorban.
több mint 4 éve
Menő volt Norris, de még mindig morcos vagyok rá. 😛 Reméljük nem mondjuk 1 évet kell várni az újabb lehetőségre a futam győzelmet illetően. :
több mint 4 éve
Közben azért jegyezzük meg, hogy Verstappen óriásit lépett a világbajnoki cím felé.Monzában és Szocsiban ugyanis összesen 5 pontot hozott rajta Hamilton, pedig az előzetes (és egyben valós) erőviszonyok alapján reálisan 23 pontot kellett volna, de a leggyorsabb körökkel ez 25 is lehetett volna.
És Max még a motorcserét is letudta.
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Most mindkettő vb éllovasnak szerencséje volt. Azt már ki-ki döntse el kinek nagyobb. Hamilton végig bénázta az egész hétvégét mégis ölébe hullott a győzelem, lehetséges ha nincsenek Verstappen büntetései, akkor behúzta volna ezt a Merci hazai pályáján. Ha pedig nem jött volna eső a hétvégén motorcsere nélkül is legjobb esetben egy 2-3 helyre számíthatott volna Max, büntetéssel meg láthattuk 5-8 hely között lehetett volna. Lando-t sajnálom nagyon, még talán ha egy körrel Hamilton kerékcseréje után jön be közvetlen, vissza tudott volna jönni az élre neccesen, de ezt látnia kellett volna a radar képen a Mclaren pit wallnak, hogy ez az eső nem csak szemerkélő lesz és nem a pilóta véleményére támaszkodni hanem ráparancsolni Landora, hogy márpedig ki kell jönni, mert ez csak rosszabb lesz.
több mint 4 éve
Jajj szegény Lando, elkurta de attól még szegény 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Egyebkent en nem hibaztatom a csapatot se abban a helyzetben amiben ok vannak ezt lehet hogy ra kellett hagyni most Landora. Mercinel mas a helyzet, ott komolyabb a tet.
több mint 4 éve
Érdekes most nyilatkozgatnak, erre nem esik! Biztos h az esőt is megvette a Mercedes!
több mint 4 éve
Nagyon fasza gyerek Lando, most nem jott be de az ilyenekbol lesznek a vilagbajnokok.
több mint 4 éve
Mondjuk biztos vagyok benne, hogy ha Lando megy ki interekért és Hamilton marad kint, akkor elállt volna az eső.
több mint 4 éve
Hamilton se ment ki elsőre és végig mondta, hogy szar döntés. Norrisnál a McLarennek kellett volna szólni, hogy hogy nem veszíthet a cserével, mert mindenki kijött. Nem hagyhatták volt, hogy ő döntsön, ezért ülnek ott ők.Csapat kétszer szólt rá h menjen ki, két különböző körben. Mit csináljanak? Ez nem Tesla h autodrivet állítsanak neki …De nehogy már Norris legyen a fasz, nem neki kell ezt eldöntenie. Hamilton is kint akart maradni, mert úgy látták szárad a pálya...De ezaz h nyerő helyzetben volt. Nem kellett volna kockáztatni és megvan.Igen. De o kockaztatott. Errol szol a sport. Csak es kizarolag a gyozelmet nezte, nem merte bevallalni a kiallast.De sajnalom Norrist.Megérdemli. Ha csak másodszor hallgat a csapatra megnyeri
Stez
csebi
Stez
csebi
Jughead
csebi
több mint 4 éve
Vagy Lando britkent Haminek dolgozik alá eleve? 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Norrist most verném pofán az egész csapat nevêben....tuti futamgyőzelmet dobott el az önfejűsége miatt...Erre megint Hamilton jár jól...
Mondjuk Verstappen motorcsere és második szerintem ez volt a csúcs neki...
Kérdés Hamiltonnak kell-e idén motort cserélnie?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Verstappen az esővel 5-12 pontot hozott Hamiltonon. Lehet Hamilton nyerte a versenyt, de Max többet hozott így, mert így nem Alonso mögött beragadva lesz csak 7.McLaren meg ahelyett hogy ráparancsolna Norrisra hogy igenis gyere be a faszba, csak megkérdezi hogy, hogyan is érzed, akarsz-e jönni ki, vagy nem?
Én megértem a csapat részéről, jó is ez a kis bizalom, de csak jobban látják ott a gépekről a jövő dolgait mint Norris a pályán..
Ez nagyon felidegesített most, és ez a fasz meg így simán megnyeri.. vicc
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Leclerc nagy futamot ment! 😀Más is történt?
több mint 4 éve
Ennyi a különbség csapatszinten. Hamilton is azt jelentette, hogy már nem esik, nem jött volna ki szíve szerint, de a csapat nem hagyott neki választást.De nehogy már Norris legyen a fasz, nem neki kell ezt eldöntenie. Hamilton is kint akart maradni, mert úgy látták szárad a pálya...De ezaz h nyerő helyzetben volt. Nem kellett volna kockáztatni és megvan.Igen. De o kockaztatott. Errol szol a sport. Csak es kizarolag a gyozelmet nezte, nem merte bevallalni a kiallast.De sajnalom Norrist.Megérdemli. Ha csak másodszor hallgat a csapatra megnyeri
Stez
csebi
Stez
csebi
Jughead
Lando meg jön 4 kanyarral a pit bejárata előtt és kérdezik, hogy mit csináljanak. Ezt nem lett volna szabad Landóra hagyni, interen simán megcsinálta volna. Főleg, amikor a 20 autóból 19 így döntött.
több mint 4 éve
Szerintem menő volt Norris. Arról magyaráztak végig, hogy szemerkélni fog, erre tulajdonképpen fél kör alatt szakadt le.