Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
,Taktikázik a Mercedes: újabb motorcserés büntetés Bottasnál!'Totoéknak feltűnt, hogy éles a vb.
m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/09/26/taktikazik-a-mercedes-ujabb-motorcseres-buntetes-bottasnal/?fbclid=IwAR3LQsZZkgSwe8nTA6CrlQnl5SMZIEItqHhhxarMHkxB5Xt3arFU1ST_XF8
steelwolf
A mi legyen a 2. kanyarban beszélgetésre meg beugrik Bottas helyett Russell.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
,Taktikázik a Mercedes: újabb motorcserés büntetés Bottasnál!'m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/09/26/taktikazik-a-mercedes-ujabb-motorcseres-buntetes-bottasnal/?fbclid=IwAR3LQsZZkgSwe8nTA6CrlQnl5SMZIEItqHhhxarMHkxB5Xt3arFU1ST_XF8
több mint 4 éve
Doohan ezert volt akkor ismeros nevre. Sportcsalad egyike.
Ugyanakkor erdekes lesz a csapat reszerol fog e valamit tenni Jackel amiert ennyire ellenszegult a csapatutasitasnak.
Bar megertem, sportolo.
több mint 4 éve
Ma este eldől az Astor Challenge Cup sorsa és kiderül ki lesz az IndyCar 2021-es bajnoka.A még esélyes hármasból Newgarden megszerezte a pole-t Long Beachen, O'Ward a 8., Palou a 10. helyről indul.
Newgardennek a pole mellett a legtöbb kört vezetve kell nyernie, és Palounak a 25. helynél rosszabban kell végeznie, hogy bajnok legyen.
Ha O'Ward nyer a legtöbb kört vezetve, Palou nem végezhet a 13.-nál jobb helyen, és akkor a mexikói a bajnok.
Magyarán ha Palou legalább a 12. helyen végez, mindenképpen bajnok.
Mindezt megteheti második szezonjában, és első Ganassinál eltöltött szezonjában, ami kiemelten hatalmas dolog lenne.
Nekem pedig 2003 (Solberg) és 2007 (Räikkönen) után újra bajnok lehet egy kedvencem. *fingerscrossed*
Let's go Álex!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Lewis elé ugrott, vagy hogyan történt?
empty taxi
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én meg eleinte szurkoltam Hamiltonnak, most meg ellene. Ennyit változott a személyisége, a megnyilvánulásai.nem is kell megmagyarázni, mindenkinek vannak kedvencei, akik valamiért megragadnak nekik, és ugyanígy működik ha valakit nem kedvel valakit. ilyen a sport. nekem az volt a kezdőpont hogy hatalmas élmény volt 2007/2008-ban drukkoltam egy embernek egy szoros harcban, ami aztán '08-ban lett sikeres. akármi volt épp a közvetítésben, néztem az oldal kiírást hogy hol a HAM felirat, és kiket lehet megelőzni, kik veszélyesek rá stb. Ezt már nem fogom kidobni/elhagyni, ez van, mindenkinek vannak ilyen emberei/csapatai minden sportban, ahogy van olyan is hogy én nem kedvelem valakit (Pecc, Yankees, MU, Vettel RB-s időkben, Barca, Real, stb)de amúgy ez tök érdekes. múltkor valamelyik verseny alatt megkérdezte a barátnőm, hogy miért nem bírom a Hamiltont, miért szurkolok ennyire ellene, mert ő Instán annyit lát az emberből, hogy mennyire kiáll dolgok mellett, meg mennyire filantrópkodik.mondjuk én követem közösségi médiában mivel neki drukkolok, egy csomószor nem értek vele egyet, de mostanában nem is volt semmi extra posztja. nálam kb egyszer verte ki nagyon a biztosítékot, hogy a női elnökök jobban kezelik a covid helyzetet mint a férfiak csak mert nők, de egyébként nem lehúz másokat online, csak gratulál. ne feledjük, ő átesett a víruson, nem lehet tudni hogy az személyesen hogyan érintette/viselte meg, én inkább arra tippelnék, de mostanában nem tolt semmi kihívó BLM dolgot.Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
Heisman
és bevallom nehezen válaszoltam rá, mert engem pl nem zavar, ha valaki aktivista, meg kiáll azon dolgok mellett, amiben hisz (extrémitástól függetlenül). de közben nem is az zavar, hogy szarrá nyer mindent, valószínűleg az a parám vele, hogy hogyan teszi mindezt hétről-hétre.
shawnka
Mondjuk megnézem azt is hogy ha Lewis visszavonul Maxika népszerűsége hogy fog visszaesni Hollandián kívül. Azt nem lehet elvenni tőle hogy tehetséges, de egy agresszív pöcs, aki egy centi helyet nem hagy, és letakarít a pályáról (pl Leclerc 2019 Ausztria), ugyanúgy egyszemélyes csapatot épít, de annyira ráépítik az autót, hogy a csapattársa még segíteni sem tud neki, nem úgy mint Bottas, de ezeket nála nem szokták felhozni. Asszem Sobri írta hogy ha Maxi ezerszer letereli Hamiltont, egyszer Lajos nem fogja elvenni, mert megunja, hogy mindig ő enged, és már a bajnoki állás se fogja visszatartani. Na ebből lett Silverstone. Most jó ez a PR kampány hogy megjavult, nem forrófejű, erre kiüti a riválisát, kritizálva egy olyan move-ot aminek ebben az érában ő a mestere. És mindig jó érzés a bajnokot bukni látni. én nem tudom kinek fogok szurkolni Hamilton után, sanszos hogy valamelyik másik britnek, de érzem, hogy Max ellen olyan hullámok lesznek majd, mint amik most a csúcsra juttatják szurkolói szinten.
Heisman
több mint 4 éve
Minden nagy bajnok ilyen agresszív pöcs, mégis mindet szeretik az emberek. Hamilton is ugyanilyen agresszív pöcs volt amíg nem kapott olyan kocsit maga alá, amivel igazából küzdenie se kellett (Rosberg után pláne, előtte azért nyírták egymást), de ugye manapság se az előzékenységéről híres (Albon tudna erről beszélni). A másik 7x-es bajnokról nem is beszélve, mégis nagy kedvenc lett ő is, pedig hát amit csinált Hillel vagy Villeneuve-val az semmi ahhoz képest, mint amiket mondjuk Verstappen csinál. És akkor ugye Senna-Prost csaták se épp az előzékenységről szóltak.Mondjuk megnézem azt is hogy ha Lewis visszavonul Maxika népszerűsége hogy fog visszaesni Hollandián kívül. Azt nem lehet elvenni tőle hogy tehetséges, de egy agresszív pöcs, aki egy centi helyet nem hagy, és letakarít a pályáról (pl Leclerc 2019 Ausztria), ugyanúgy egyszemélyes csapatot épít, de annyira ráépítik az autót, hogy a csapattársa még segíteni sem tud neki, nem úgy mint Bottas, de ezeket nála nem szokták felhozni. Asszem Sobri írta hogy ha Maxi ezerszer letereli Hamiltont, egyszer Lajos nem fogja elvenni, mert megunja, hogy mindig ő enged, és már a bajnoki állás se fogja visszatartani. Na ebből lett Silverstone. Most jó ez a PR kampány hogy megjavult, nem forrófejű, erre kiüti a riválisát, kritizálva egy olyan move-ot aminek ebben az érában ő a mestere. És mindig jó érzés a bajnokot bukni látni. én nem tudom kinek fogok szurkolni Hamilton után, sanszos hogy valamelyik másik britnek, de érzem, hogy Max ellen olyan hullámok lesznek majd, mint amik most a csúcsra juttatják szurkolói szinten.de amúgy ez tök érdekes. múltkor valamelyik verseny alatt megkérdezte a barátnőm, hogy miért nem bírom a Hamiltont, miért szurkolok ennyire ellene, mert ő Instán annyit lát az emberből, hogy mennyire kiáll dolgok mellett, meg mennyire filantrópkodik.mondjuk én követem közösségi médiában mivel neki drukkolok, egy csomószor nem értek vele egyet, de mostanában nem is volt semmi extra posztja. nálam kb egyszer verte ki nagyon a biztosítékot, hogy a női elnökök jobban kezelik a covid helyzetet mint a férfiak csak mert nők, de egyébként nem lehúz másokat online, csak gratulál. ne feledjük, ő átesett a víruson, nem lehet tudni hogy az személyesen hogyan érintette/viselte meg, én inkább arra tippelnék, de mostanában nem tolt semmi kihívó BLM dolgot.Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
Heisman
és bevallom nehezen válaszoltam rá, mert engem pl nem zavar, ha valaki aktivista, meg kiáll azon dolgok mellett, amiben hisz (extrémitástól függetlenül). de közben nem is az zavar, hogy szarrá nyer mindent, valószínűleg az a parám vele, hogy hogyan teszi mindezt hétről-hétre.
shawnka
Heisman
több mint 4 éve
nem is kell megmagyarázni, mindenkinek vannak kedvencei, akik valamiért megragadnak nekik, és ugyanígy működik ha valakit nem kedvel valakit. ilyen a sport. nekem az volt a kezdőpont hogy hatalmas élmény volt 2007/2008-ban drukkoltam egy embernek egy szoros harcban, ami aztán '08-ban lett sikeres. akármi volt épp a közvetítésben, néztem az oldal kiírást hogy hol a HAM felirat, és kiket lehet megelőzni, kik veszélyesek rá stb. Ezt már nem fogom kidobni/elhagyni, ez van, mindenkinek vannak ilyen emberei/csapatai minden sportban, ahogy van olyan is hogy én nem kedvelem valakit (Pecc, Yankees, MU, Vettel RB-s időkben, Barca, Real, stb)de amúgy ez tök érdekes. múltkor valamelyik verseny alatt megkérdezte a barátnőm, hogy miért nem bírom a Hamiltont, miért szurkolok ennyire ellene, mert ő Instán annyit lát az emberből, hogy mennyire kiáll dolgok mellett, meg mennyire filantrópkodik.mondjuk én követem közösségi médiában mivel neki drukkolok, egy csomószor nem értek vele egyet, de mostanában nem is volt semmi extra posztja. nálam kb egyszer verte ki nagyon a biztosítékot, hogy a női elnökök jobban kezelik a covid helyzetet mint a férfiak csak mert nők, de egyébként nem lehúz másokat online, csak gratulál. ne feledjük, ő átesett a víruson, nem lehet tudni hogy az személyesen hogyan érintette/viselte meg, én inkább arra tippelnék, de mostanában nem tolt semmi kihívó BLM dolgot.Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
Heisman
shawnka
Mondjuk megnézem azt is hogy ha Lewis visszavonul Maxika népszerűsége hogy fog visszaesni Hollandián kívül. Azt nem lehet elvenni tőle hogy tehetséges, de egy agresszív pöcs, aki egy centi helyet nem hagy, és letakarít a pályáról (pl Leclerc 2019 Ausztria), ugyanúgy egyszemélyes csapatot épít, de annyira ráépítik az autót, hogy a csapattársa még segíteni sem tud neki, nem úgy mint Bottas, de ezeket nála nem szokták felhozni. Asszem Sobri írta hogy ha Maxi ezerszer letereli Hamiltont, egyszer Lajos nem fogja elvenni, mert megunja, hogy mindig ő enged, és már a bajnoki állás se fogja visszatartani. Na ebből lett Silverstone. Most jó ez a PR kampány hogy megjavult, nem forrófejű, erre kiüti a riválisát, kritizálva egy olyan move-ot aminek ebben az érában ő a mestere. És mindig jó érzés a bajnokot bukni látni. én nem tudom kinek fogok szurkolni Hamilton után, sanszos hogy valamelyik másik britnek, de érzem, hogy Max ellen olyan hullámok lesznek majd, mint amik most a csúcsra juttatják szurkolói szinten.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
de amúgy ez tök érdekes. múltkor valamelyik verseny alatt megkérdezte a barátnőm, hogy miért nem bírom a Hamiltont, miért szurkolok ennyire ellene, mert ő Instán annyit lát az emberből, hogy mennyire kiáll dolgok mellett, meg mennyire filantrópkodik.mondjuk én követem közösségi médiában mivel neki drukkolok, egy csomószor nem értek vele egyet, de mostanában nem is volt semmi extra posztja. nálam kb egyszer verte ki nagyon a biztosítékot, hogy a női elnökök jobban kezelik a covid helyzetet mint a férfiak csak mert nők, de egyébként nem lehúz másokat online, csak gratulál. ne feledjük, ő átesett a víruson, nem lehet tudni hogy az személyesen hogyan érintette/viselte meg, én inkább arra tippelnék, de mostanában nem tolt semmi kihívó BLM dolgot.Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
mondjuk én követem közösségi médiában mivel neki drukkolok, egy csomószor nem értek vele egyet, de mostanában nem is volt semmi extra posztja. nálam kb egyszer verte ki nagyon a biztosítékot, hogy a női elnökök jobban kezelik a covid helyzetet mint a férfiak csak mert nők, de egyébként nem lehúz másokat online, csak gratulál. ne feledjük, ő átesett a víruson, nem lehet tudni hogy az személyesen hogyan érintette/viselte meg, én inkább arra tippelnék, de mostanában nem tolt semmi kihívó BLM dolgot.Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Visszanéztem az időmérőt, Ricciardo és Norris egyszerre mentek ki slickért, és egymás után is mentek, ehhez képest 2 másodpercet kapott Ricciardo Norris-tól. Elképesztő a különbség, ilyenkor sajnálom igazán, hogy Ricciardonak pont 2 hete jött ki a lépés. 😀Na de majd holnap. 😊
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Nyilván az a fajta ember, akinek kell a szabadság érzése, és tök jó hogy meg is adják neki, de az utóbbi időszakban szerintem kicsit átesett a ló túloldalára pl. a BLM miatt is.McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
McLarenben meg túl “restricted” volt Dennis miatt, épp ez tett anno jót neki.Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
Mikey
több mint 4 éve
A 3 motorcserés sorrendjét amúgy mi határozza meg?Azt hiszem a hivatalos bejelentés időpontja.
Jughead
több mint 4 éve
Persze mert minden más szarral foglalkozik, csak a munkájával nem.Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
Heisman
több mint 4 éve
A 3 motorcserés sorrendjét amúgy mi határozza meg?
több mint 4 éve
RIP 😢Hát igen, a mentő helikopter sose jó előjel. Lehetett sejteni, hogy sajnos nagy a baj...Közben a WSBKban törölték az összes mai futamot Jerezben, a supersport300as kategóriában történt baleset miatt. Dean Berta Vinalest (Maverick Vinales unokaöccse) mentő helikopterrel kellett kórházba szállítani. Mást egyelőre nem tudni az állapotáról.Dean Berta Viñales passes away
Cowboykarcsi90
Following a serious incident during Race 1 of the Motul Spanish Round of the FIM Supersport 300 World Championship at the Circuito de Jerez-Angel Nieto, it is with great sadness that we report the passing of rider Dean Berta Viñales (Viñales Racing Team).
RIP 😕 😕
shawnka
Nyugodjon békében.
Cowboykarcsi90

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Idén nincs ott fejben, amivel mióta a Merciben van nem volt gond. Akármi lesz a vége, fontos offseason lesz ez neki.Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
Jughead
több mint 4 éve
Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.Ez a teljesítmény szerintem top 5-ben sincs, amit idén letesz az asztalra.
Szokol
több mint 4 éve
Hát igen, a mentő helikopter sose jó előjel. Lehetett sejteni, hogy sajnos nagy a baj...Közben a WSBKban törölték az összes mai futamot Jerezben, a supersport300as kategóriában történt baleset miatt. Dean Berta Vinalest (Maverick Vinales unokaöccse) mentő helikopterrel kellett kórházba szállítani. Mást egyelőre nem tudni az állapotáról.Dean Berta Viñales passes away
Cowboykarcsi90
Following a serious incident during Race 1 of the Motul Spanish Round of the FIM Supersport 300 World Championship at the Circuito de Jerez-Angel Nieto, it is with great sadness that we report the passing of rider Dean Berta Viñales (Viñales Racing Team).
RIP 😕 😕
shawnka
Nyugodjon békében.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Yep, úgy is Írtam.Azért Lajos rendesen falba rakta a boxbejáraton. Azt se felejtsük el, hogy ha azt a futóművet állítani kell megy Maxika mellé a sor végére.Szerintem javítani lehet, állítani rajta nem, lásd Verstappen tavaly Hungaroringen.
KoporShow
csipkelli
több mint 4 éve
Nem érdemli meg Hamika a vb-címet idén.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Azért Lajos rendesen falba rakta a boxbejáraton. Azt se felejtsük el, hogy ha azt a futóművet állítani kell megy Maxika mellé a sor végére.Szerintem javítani lehet, állítani rajta nem, lásd Verstappen tavaly Hungaroringen.
KoporShow
több mint 4 éve
Közben a WSBKban törölték az összes mai futamot Jerezben, a supersport300as kategóriában történt baleset miatt. Dean Berta Vinalest (Maverick Vinales unokaöccse) mentő helikopterrel kellett kórházba szállítani. Mást egyelőre nem tudni az állapotáról.Dean Berta Viñales passes away
Cowboykarcsi90
RIP 😕 😕