NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 583
Aztarohadt (és itt most nem arra gondolok, hogy Gus Johnson NASCAR esesményt hypeol).

iktriad
Ez így jól hangzik, emlékezetes lesz az tuti. A Clashen általában induló 20-22 autónak pont elég egy negyed mérföldes ovál. A hype és a körítés pedig jól jön a versenysorozatnak.
Mikey
pont akartam kérdezni, hogy amikor 800+ méteres a legrövidebb pálya, akkor mit akarnak egy feleakkorával
slowmotion
Rendes pontszerző versenyt 36+ autóval odavinni a megszokott formában lehetetlen lenne, maximum olyan formátumban, mint ahogy a dirt versenyeket rendezik alsóbb kategóriákban. Előfutamokra bontva, ahonnan továbbjuthatsz aztán a végén egy max 20 autós mezőny lemeccseli a győzelemért. A többi helyezést meg elosztják az előfutamok alapján. Szerintem lehet jövője az ilyennek, a mindenféle late model meg sprint car sorozatok ugyanebben a rendszerben zajlanak, és imádják a szurkolók, szóval nem lepne meg ha nyitna a NASCAR is efelé. Tesztversenynek pont jó lesz, aztán majd kiderül, lesz-e több belőle. Plusz nagyon pedzegetik hogy visszahozhatnak régi, klasszikus pályákat (miután felújították, korszerűsítették őket) hasonló okokból (Rockingham, North Wilkesboro, Nashville Fairgrounds, mindhármat nagyon mondják).

S akkor szemeznek a street course-okkal is, lásd Chicago, szóval teszem azt egy öt év múlva esedékes versenynaptár szerintem csak nyomaiban fog emlékeztetni a mostanira.

Örömteli a St. Louis melletti WWT Raceway bekerülése is a naptárba, lapos 1.25 mérföldes pálya, nagyon technikás és gyors is. A második poconói versenyért pedig nem kár.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 1 930
Mai naptól fent van a Schumacher doku Netflixen!!

Szerk.: megnézve 🥲😭

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
Aztarohadt (és itt most nem arra gondolok, hogy Gus Johnson NASCAR esesményt hypeol).

iktriad
Ez így jól hangzik, emlékezetes lesz az tuti. A Clashen általában induló 20-22 autónak pont elég egy negyed mérföldes ovál. A hype és a körítés pedig jól jön a versenysorozatnak.
Mikey
pont akartam kérdezni, hogy amikor 800+ méteres a legrövidebb pálya, akkor mit akarnak egy feleakkorával
több mint 4 éve

iktriad

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
Sheldon Creed, a tavalyi Truck Series bajnok jövőre az Xfinity Seriesben fogja a Richard Childress Racing egyik Chevyjét vezetni. Örömteli, hogy egy pár éve a NASCAR-ba átpártolt, újabb, szponzoroktól nem hemzsegő versenyző kap győzelemre is esélyes autóban esélyt. Nagyon jó, hogy egyre több tulajdonos látja be, hogy a tehetség többet ér a pénznél.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
nem ítélkezve az eset felett, azért nem ártana tisztázni, hogy mikortól számít a hátsó tengely/első tengely egyvonal, mert ennyiből bármelyik kamikáze foghatja arra, hogy "de hát elértem a hátsó tengelyét főnök!".

nem ismerem a tipikus féktávot azon a pályán, nekem úgy tűnik, hogy amikor Verstappen elérte Hamilton hátsó tengelyét, akkor Hamilton már megkezdi az ívet, meg hát nyilván sokkal lassabb is, mert belső íven lassabban haladva lehet csak fordulni.

Hamilton hagyott-e elég helyet... szerintem nem, abban a lassítóban ha hagysz egy autónyi helyet, akkor érzésre lemész a másik oldalon a fűbe. volt egy fél autónyi hely közte meg a rázó között, de ott F1-es autó nem tud bekanyarodni, mert ez nem az a kanyar, ahol büntetlenül lecsíphetsz a pályából.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 928 — Whoops, looks like something went wrong.
Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...
Mr.Breaker
Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Szokol
Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.
csebi
Rengeteg különbség van a két baleset között, a két szituáció között, csak nem akarod látni. Én láttam, az FIA is, te nem.
Szokol
Hallgatlak
csebi
Holnap esküszöm leírom, mert most meccset nézek, de hasonlítsd össze, hogy mennyire voltak egymás mellett, az elől lévő fél kanyarodási ívét, a kormánymozdulatokat közvetlenül a baleset előtt, a kanyarok sebességét, a kanyarcsúcsokhoz és az ideális ívekhez való helyzetüket.
Szokol
aludva egyet, átnézve még egyszer, jogos Verstappen büntetése, és ha jól olvastam ez a minimum futam után szóval nincs mit tenni. abban egyetértek, hogy Verstappen megtehette volna, hogy elkerüli az ütközést, ha elveszi (amit amúgy Lajos idén többször megtett mint ahogy az első körben is), és mivel ezt nem tette meg, jogos a bünti, ezt nem vitatom. de attól még az tény, hogy pl Silverstoneban Verstappen bőven hagyott egy autó helyet Lajosnak, itt Lajos meg nem.

FIA indoklásával egy bajom van: egy objektív dologba (előző autó hátsó tengelye előrébb kell, hogy legyen mint az első autó hátsó tengelye) belehoztak egy szubjektív elemet azzal, hogy elvesztette a jogot a helyre. innentől kezdve a pilóták 300nál nézzék azt, hogy vajon a mögöttük lévő autónak megvan-e erre a joga vagy ha úgy ítélik meg, hogy nincs akkor kizárják és ha baleset van akkor mutassanak erre?
arról meg nem is beszélve, hogy Lajosnál "avoiding line"ről beszélnek, majd közvetlenül utána meg, hogy nem hagyott helyet. ha elkerülő útvonalon ment Lajos akkor hogy lehet, hogy nem hagyott helyet? azért annyi pénzért, amennyit a stewardok meg az ottani jogászok kapnak, ennél koherensebb magyarázat is jöhetett volna.
csebi
Szerintem kar abba belemenni, hogy ekkor es akkor mi volt a multban. Az FIA idiotan csinalja folyamatosan, nem konzekvensek, az biztos, aki erre mutogat, ebben igaza van teljesen.

De viszont most, csak a tegnap tortentekkel kapcsolatban en azt mondom, hogy jogos a buntetes. En csak ezt nezem, szamomra csak az szamit, ami ott es akkor tortent, ami a multban volt, az nem.

(Azert sem megyek bele ezekbe, mert csak kaoszt szul. Barmelyik sportagban lehet mutogatni korabbi esetekre, ahol maskepp dontottek a birok, NFL-ben meg meccseken belul is akad erre szamos pelda.)

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 978 — Lucas Scott
Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...
Mr.Breaker
Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Szokol
Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.
csebi
Rengeteg különbség van a két baleset között, a két szituáció között, csak nem akarod látni. Én láttam, az FIA is, te nem.
Szokol
Hallgatlak
csebi
Holnap esküszöm leírom, mert most meccset nézek, de hasonlítsd össze, hogy mennyire voltak egymás mellett, az elől lévő fél kanyarodási ívét, a kormánymozdulatokat közvetlenül a baleset előtt, a kanyarok sebességét, a kanyarcsúcsokhoz és az ideális ívekhez való helyzetüket.
Szokol
aludva egyet, átnézve még egyszer, jogos Verstappen büntetése, és ha jól olvastam ez a minimum futam után szóval nincs mit tenni. abban egyetértek, hogy Verstappen megtehette volna, hogy elkerüli az ütközést, ha elveszi (amit amúgy Lajos idén többször megtett mint ahogy az első körben is), és mivel ezt nem tette meg, jogos a bünti, ezt nem vitatom. de attól még az tény, hogy pl Silverstoneban Verstappen bőven hagyott egy autó helyet Lajosnak, itt Lajos meg nem.

FIA indoklásával egy bajom van: egy objektív dologba (előző autó hátsó tengelye előrébb kell, hogy legyen mint az első autó hátsó tengelye) belehoztak egy szubjektív elemet azzal, hogy elvesztette a jogot a helyre. innentől kezdve a pilóták 300nál nézzék azt, hogy vajon a mögöttük lévő autónak megvan-e erre a joga vagy ha úgy ítélik meg, hogy nincs akkor kizárják és ha baleset van akkor mutassanak erre?
arról meg nem is beszélve, hogy Lajosnál "avoiding line"ről beszélnek, majd közvetlenül utána meg, hogy nem hagyott helyet. ha elkerülő útvonalon ment Lajos akkor hogy lehet, hogy nem hagyott helyet? azért annyi pénzért, amennyit a stewardok meg az ottani jogászok kapnak, ennél koherensebb magyarázat is jöhetett volna.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/sport/forma-1/2021/09/13/olasz-nagydij-lewis-hamilton-max-verstappen/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Meantime in Richmond: Gragson goes back-to-back!!!

Emellett Hamlin 197 kört vezetve 2. lett, Chastain pedig 7. Újabb jó hétvége nekem.
Mikey
Továbbá Palou nyert Portlandben, és két versennyel a bajnokság vége előtt visszavette a vezetést is összetettben. Haha! 😊

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Lajos mellett még Max se tűnik elkényeztetettnek.
És mondjuk ő legalább nem VB győztes autót kapott alapból a segge alá.
Toca
Egyrészt 2007-ben a Ferrari adta a világbajnokot, másrészt az utolsó 20 évben egyszer nem a világbajnok csapata lett a csapatvilágbajnok, 2008-ban, amikor Hamilton először nyert.
Sobri Jóska
McLaren szérezte a legtöbb pontot, csak kizárták, szóval te mondasz hülyeséget nem én.
Toca
2007-ben zárták ki a McLarent, nem pedig 2008-ban.

2008-ban a Ferrari párosa 2-3. lett, míg Kovalainen 7., így a McLaren 21 ponttal kevesebbet szerzett, ami azért elég nagy különbség.

Cserébe ugye 2007-ben meg tényszerűen a McLaren 14 pontot vert a Ferrarira, szóval ott se a világbajnok csapata szerezte a legtöbb pontot.
Jughead
Köszi, de ez hogy jön ide?
Annyit mondtam, hogy Haminek az első évében is VB győztes autó volt a segge alatt.
2007ben kezdett tudtommal. Akkor a McLaren nyerte a VB-t ( jó igen kizárták).
Nem tudom hogy hoztátok ide 2008at amikor tudtommal Hami már 2.évét taposta...
Az meg hogy VB győztes ez az autó az nem feltétlen korrelál azzal, hogy konstruktőrit elhozzák, mert lehet a másodszámú szar.
De feleslegesen mentem bele megint Jóska faszságaiba sorry 😊
Toca
Én a vitátokba nem mentem bele, csak kiigazítani akartam a tényeket, mert az csúsztatás, amit Sobri írt (ha a konstruktőri pozíció a lényeg, akkor 2007-ben Hamiltoné volt a legjobb autó), viszont az se igaz, hogy 2008-ban a McLaren ki lett zárva, de amúgy ők szerezték a legtöbb pontot.

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Azért a FIA is baszódjon meg, ebben miért hibás Verstappen???????? Ha az ember mellett van egy autó, akkor nem úgy veszem be, mintha egyedül lennék a pályán, mert akkor ebből kocc lesz! Sima és egyszerű versenybaleset, erre Verstappent büntetik????
 twitter.com/F1/status/1437068958746750980?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1437068958746750980%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Ff1%2Ff1-tisztaban-volt-ezzel-megis-megtette-hamilton-verstappenrol-2849395
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 148 — Vikings fan
Azért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......
csi77
Vagy lehet h a Schumisok látnak vmit Verstappenben, ami Schumira hajaz!
steelwolf
Igen negy volt az ellenállás vele szemben. Szerintem a legtöbben most sem szeretik. Ez protest drukkolásnak tűnik világszerte.
csi77
Elit versenyző, aki kifejezetten jó arc és laza fickó, miért ne lehetne sok szurkolója?
Jughead
Tavalyelőtt még nem volt olyan sok. Kifejezetten veszélyesnek tartották. De lehet, hogy tévedek.
csi77
És ha tavalyelőtt nem volt sok, akkor az már így is marad végleg?

Nem mellesleg attól, hogy valaki a Hamilton-Verstappen párharcban Maxnek szurkol, még nem lesz Verstappen szurkoló.
Jughead
Igen, ezt írtam.
csi77
Te azt írtad, hogy most se szeretik és, hogy szánalmas és vicces, hogy neki szurkolnak Hamiltonnal szemben az emberek Schumacher rekordja miatt, míg mások csak ellenszurkolnak. Én meg erre írtam, hogy egy nagyon jó versenyző, aki még szimpatikus is, szóval miért ne lehetne egyre több szurkolója és miért ne lehetne ő a szimpatikusabb a két versenyző közül? Nekem semmi bajom Hamiltonnal, pl. a Hamilton-Rosberg/Vettel ütközetek során is neki szurkoltam, most viszont Verstappennek, mert ő szimpatikusabb, mint Lewis, de még egyszer: ez nem Hamilton ellen szól, hanem Verstappen mellett (meg hát nem is tartanám fairnek, ha ilyen gyenge versenyzéssel, mint amit idén Hamilton művel, valaki világbajnok lehetne).
Jughead
Ok, értem az álláspontodat. a hype viszont megnőtt és a Schumi drukkerek is beálltak a sorba. Ez tény
csi77
Schumi drukkerek eddig Haminak szurkoltak ? Nem
Hami kurva antipatikus lett? Igen
Aki kedvelte az is inkább ellen szurkol ? Igen
Aki kurvára unja a Merci sikerét az is Maxnak szurkol? Igen

Nem értem mi ez a Schumi szurkerekre való kihegyezés...
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 148 — Vikings fan
Lajos mellett még Max se tűnik elkényeztetettnek.
És mondjuk ő legalább nem VB győztes autót kapott alapból a segge alá.
Toca
Egyrészt 2007-ben a Ferrari adta a világbajnokot, másrészt az utolsó 20 évben egyszer nem a világbajnok csapata lett a csapatvilágbajnok, 2008-ban, amikor Hamilton először nyert.
Sobri Jóska
McLaren szérezte a legtöbb pontot, csak kizárták, szóval te mondasz hülyeséget nem én.
Toca
2007-ben zárták ki a McLarent, nem pedig 2008-ban.

2008-ban a Ferrari párosa 2-3. lett, míg Kovalainen 7., így a McLaren 21 ponttal kevesebbet szerzett, ami azért elég nagy különbség.

Cserébe ugye 2007-ben meg tényszerűen a McLaren 14 pontot vert a Ferrarira, szóval ott se a világbajnok csapata szerezte a legtöbb pontot.
Jughead
Köszi, de ez hogy jön ide?
Annyit mondtam, hogy Haminek az első évében is VB győztes autó volt a segge alatt.
2007ben kezdett tudtommal. Akkor a McLaren nyerte a VB-t ( jó igen kizárták).
Nem tudom hogy hoztátok ide 2008at amikor tudtommal Hami már 2.évét taposta...
Az meg hogy VB győztes ez az autó az nem feltétlen korrelál azzal, hogy konstruktőrit elhozzák, mert lehet a másodszámú szar.
De feleslegesen mentem bele megint Jóska faszságaiba sorry 😊
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 207 — Bears & Illinois fan
Azért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......
csi77
steelwolf
Igen negy volt az ellenállás vele szemben. Szerintem a legtöbben most sem szeretik. Ez protest drukkolásnak tűnik világszerte.
csi77
Elit versenyző, aki kifejezetten jó arc és laza fickó, miért ne lehetne sok szurkolója?
Jughead
Tavalyelőtt még nem volt olyan sok. Kifejezetten veszélyesnek tartották. De lehet, hogy tévedek.
csi77

Nem mellesleg attól, hogy valaki a Hamilton-Verstappen párharcban Maxnek szurkol, még nem lesz Verstappen szurkoló.
Jughead
Igen, ezt írtam.
csi77
Te azt írtad, hogy most se szeretik és, hogy szánalmas és vicces, hogy neki szurkolnak Hamiltonnal szemben az emberek Schumacher rekordja miatt, míg mások csak ellenszurkolnak. Én meg erre írtam, hogy egy nagyon jó versenyző, aki még szimpatikus is, szóval miért ne lehetne egyre több szurkolója és miért ne lehetne ő a szimpatikusabb a két versenyző közül? Nekem semmi bajom Hamiltonnal, pl. a Hamilton-Rosberg/Vettel ütközetek során is neki szurkoltam, most viszont Verstappennek, mert ő szimpatikusabb, mint Lewis, de még egyszer: ez nem Hamilton ellen szól, hanem Verstappen mellett (meg hát nem is tartanám fairnek, ha ilyen gyenge versenyzéssel, mint amit idén Hamilton művel, valaki világbajnok lehetne).
Jughead
Ok, értem az álláspontodat. a hype viszont megnőtt és a Schumi drukkerek is beálltak a sorba. Ez tény

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csi77
steelwolf
csi77
Jughead
csi77

Jughead
Igen, ezt írtam.
csi77
több mint 4 éve
csi77
steelwolf
csi77
Jughead
csi77

Jughead
Igen, ezt írtam.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csi77
steelwolf
csi77
Jughead
csi77

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 180 — "Montoya por favor!"
csi77
steelwolf
csi77
Jughead
csi77
pont ezt akartam írni hogy kifejezetten forrúfejűnek tartják, ez ellen volt egy PR kampány is. de amikor Leclercet ugyanúgy kivezette Ausztriában, akkor ekézték nagyon. most ez eltűnt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csi77
steelwolf
csi77
Jughead

Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
csi77
steelwolf
csi77

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Meantime in Richmond: Gragson goes back-to-back!!!

Emellett Hamlin 197 kört vezetve 2. lett, Chastain pedig 7. Újabb jó hétvége nekem.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 180 — "Montoya por favor!"
ha én egy dolgot tanultam, az az, hogy F1-es baleseteket ezentúl nem fogok kommentálni 😉 😊
Heisman
Azon kívül miről érdemes?
bcsarli
azt nem tudom, de nem is érdekel 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
ha én egy dolgot tanultam, az az, hogy F1-es baleseteket ezentúl nem fogok kommentálni 😉 😊
Heisman
Azon kívül miről érdemes?