NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
ha én egy dolgot tanultam, az az, hogy F1-es baleseteket ezentúl nem fogok kommentálni 😉 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igen negy volt az ellenállás vele szemben. Szerintem a legtöbben most sem szeretik. Ez protest drukkolásnak tűnik világszerte.Azért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......Vagy lehet h a Schumisok látnak vmit Verstappenben, ami Schumira hajaz!
csi77
steelwolf
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Mikor az FIA indoklásában is az áll, hogy Lajos nem hagyott elég helyett Verstappennek, csak az ütközés előtt nyitott a kormányon amire mondta az FIA, hogy tett az ütközés elkerülése ellen. Míg Verstappen esetében azzal indokolták a büntetést, hogy nem tett ez ellen. És akkor itt jön az a fogós kérdés, ha leterelik a pályáról a másikat és ő ennek ellenére a pálya határain belül szeretné tartani az autót és ütközés a vége, akkor hirtelen az lesz a hibás aki szabályosan akarta végrehajtani a manővert? Ez egy sima versenybaleset volt szerintem, ahogy írták már korábban Verstappen-nek egy választása maradt abban a helyzetben, levágni a sikánt, nem tette ütköztek, de abba a helyzetbe meg pont Hamilton terelte.Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
Szokol
Logikus valóban az lenne most már az RB-től, ha Sochira időzítenék a motorcserét és így 1 futam alatt letudják a 2 büntetést.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Vagy mindentől függetlenül Lajos ellen szurkol valaki. Túl nagy hátszél, BLM, sírás egyebek miattAzért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......Vagy lehet h a Schumisok látnak vmit Verstappenben, ami Schumira hajaz!
csi77
steelwolf
több mint 4 éve
Azért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......Vagy lehet h a Schumisok látnak vmit Verstappenben, ami Schumira hajaz!
csi77
több mint 4 éve
Más: Engem Perez mai büntetése, és a múltkori 5+5 mp büntije bassz fel! Biztos mert Leclerc szimpatizáns vagyok és azért fájó, de nem értem h bármit csinál mehet nyugodtan, aztán majd ki autózza!
Ez így egy faszság!!
több mint 4 éve
Azért az vicces (és szánalmas is), hogy a Schumi drukkerek kénytelenek Verstappennek drukkolni (akit pár éve még utáltak, mint a szart), nehogy Lajos megdöntse a 7 vb-s rekordot......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Holnap esküszöm leírom, mert most meccset nézek, de hasonlítsd össze, hogy mennyire voltak egymás mellett, az elől lévő fél kanyarodási ívét, a kormánymozdulatokat közvetlenül a baleset előtt, a kanyarok sebességét, a kanyarcsúcsokhoz és az ideális ívekhez való helyzetüket.HallgatlakRengeteg különbség van a két baleset között, a két szituáció között, csak nem akarod látni. Én láttam, az FIA is, te nem.Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
Szokol
csebi
Szokol
csebi
több mint 4 éve
HallgatlakRengeteg különbség van a két baleset között, a két szituáció között, csak nem akarod látni. Én láttam, az FIA is, te nem.Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
Szokol
csebi
Szokol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Rengeteg különbség van a két baleset között, a két szituáció között, csak nem akarod látni. Én láttam, az FIA is, te nem.Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
Szokol
csebi
több mint 4 éve
Kontextus: egyik oldalon 5 mp amu nem oszt nem szoroz itt meg ez.Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
Szokol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nincs itt semmi látnivaló, csak végre verseny van.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Amúgy így viszont Verstappennek megy majd a motorcsere és gondolom meghagy magának minden lágy gumit vasárnapra, mert minek menjen majd a pole-ért.
több mint 4 éve
Neked is igazad van amúgy mert valóban negatív jelentéssel párosul, viszont szándékossággal nem, mint a saját változatunk. Én ennek szerettem volna csak az elejét venni, hogy ebbe bárki beleláthassa, hogy Maxika direkt ment neki Lajosnak.inkább tükörfordítás akkor, nekem személy szerint a "this is what you get" az negatív jelentéssel párosul, negatív a fogalomköre, így használom, így tanultam meg. Az "ez történik" nekem a "this is what happens".Igen, erre értettem a csúsztatást, de ha nem volt szándékos akkor a tükörfordítást kellett volna használnom.Ami szó szerinti - és nyilván neked jobban tetsző - fordításban valóban azt jelenti, hogy ezt kapod.Azt mondta hogy this is what you getIgen csak a kollega egy kis csúsztatással idézte. Ez történik ha nem adod meg a helyet. Ugye egyből nem olyan durva. 😂Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ezt így bevágták?
Ja, semmi szándékosság…
Heisman
steelwolf
KoporShow
Heisman
Valójában az angol nyelvben inkább az 'ez az eredmény' vagy 'ez történik' jelentéssel használják gyakrabban.
Vito
KoporShow
Ez az idiolektus 😊 De akkor ma is tanultam valamit, hogy nem csak negatív esetekben használják ezt a kifejezést. Elfogult vagyok mivel Hamiltonnak drukkolok, de ha hibázok azt elismerem, ahogy utólag azt is, hogy a silverstonos balesetet túl lazán vettem. Viszont a pályán kívüli viselkedése nekem sem volt szimpatikus, főleg a brit futamgyőzelem után, szekunderszégyenem volt. Érdekes, hogy Vettelnek a pályán nem tudok drukkolni, azon kívül az ember egy igazi példakép. Írtam is, hogy ha mostanában kezdtem volna el nézni F1-et, nem Lajosnak drukkolnék. De 2007-ben elköteleződtem, nem fogok váltani, akármit csinálhat, ugyanez vonatkozik a Broncosra, az Arsenalra, stb.
Heisman
több mint 4 éve
inkább tükörfordítás akkor, nekem személy szerint a "this is what you get" az negatív jelentéssel párosul, negatív a fogalomköre, így használom, így tanultam meg. Az "ez történik" nekem a "this is what happens".Igen, erre értettem a csúsztatást, de ha nem volt szándékos akkor a tükörfordítást kellett volna használnom.Ami szó szerinti - és nyilván neked jobban tetsző - fordításban valóban azt jelenti, hogy ezt kapod.Azt mondta hogy this is what you getIgen csak a kollega egy kis csúsztatással idézte. Ez történik ha nem adod meg a helyet. Ugye egyből nem olyan durva. 😂Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ezt így bevágták?
Ja, semmi szándékosság…
Heisman
steelwolf
KoporShow
Heisman
Valójában az angol nyelvben inkább az 'ez az eredmény' vagy 'ez történik' jelentéssel használják gyakrabban.
Vito
KoporShow
Ez az idiolektus 😊 De akkor ma is tanultam valamit, hogy nem csak negatív esetekben használják ezt a kifejezést. Elfogult vagyok mivel Hamiltonnak drukkolok, de ha hibázok azt elismerem, ahogy utólag azt is, hogy a silverstonos balesetet túl lazán vettem. Viszont a pályán kívüli viselkedése nekem sem volt szimpatikus, főleg a brit futamgyőzelem után, szekunderszégyenem volt. Érdekes, hogy Vettelnek a pályán nem tudok drukkolni, azon kívül az ember egy igazi példakép. Írtam is, hogy ha mostanában kezdtem volna el nézni F1-et, nem Lajosnak drukkolnék. De 2007-ben elköteleződtem, nem fogok váltani, akármit csinálhat, ugyanez vonatkozik a Broncosra, az Arsenalra, stb.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Papírforma volt,egy teljesen egyértelmű helyzetben. Tessék elfogulatlanul nézni, akkor nem lepődünk meg.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...Megcsinálják a motorcserét. Gigadráma!
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Na a maFIA meg is szórta 3 rajthellyel Verstappen-t...
több mint 4 éve
Igen, erre értettem a csúsztatást, de ha nem volt szándékos akkor a tükörfordítást kellett volna használnom.Ami szó szerinti - és nyilván neked jobban tetsző - fordításban valóban azt jelenti, hogy ezt kapod.Azt mondta hogy this is what you getIgen csak a kollega egy kis csúsztatással idézte. Ez történik ha nem adod meg a helyet. Ugye egyből nem olyan durva. 😂Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ezt így bevágták?
Ja, semmi szándékosság…
Heisman
steelwolf
KoporShow
Heisman
Vito
több mint 4 éve
2007-ben zárták ki a McLarent, nem pedig 2008-ban.McLaren szérezte a legtöbb pontot, csak kizárták, szóval te mondasz hülyeséget nem én.Lajos mellett még Max se tűnik elkényeztetettnek.Egyrészt 2007-ben a Ferrari adta a világbajnokot, másrészt az utolsó 20 évben egyszer nem a világbajnok csapata lett a csapatvilágbajnok, 2008-ban, amikor Hamilton először nyert.
És mondjuk ő legalább nem VB győztes autót kapott alapból a segge alá.
Toca
Sobri Jóska
Toca
2008-ban a Ferrari párosa 2-3. lett, míg Kovalainen 7., így a McLaren 21 ponttal kevesebbet szerzett, ami azért elég nagy különbség.
Cserébe ugye 2007-ben meg tényszerűen a McLaren 14 pontot vert a Ferrarira, szóval ott se a világbajnok csapata szerezte a legtöbb pontot.
több mint 4 éve
Dehát ez az autóverseny lényege.Amit mondott abból nekem minden kiolvasható.Ha netan visszaolvasnal, akkor Verstappen allitolag konkretan azt mondta a radioban, hogy igy jar, aki nem hagy helyet. Ergo duhbol vagta oda az autot. Itt nalam a kerdes az, hogy ez a beszolas megvan e bizonyitottan, mert en elkapcsoltam, es nem is olvastam a temaban azota. Ha megvan, akkor buntetnem a szandekert, mert az ramutat, hogy Verstappennek elmentek otthonrol az adott helyzetben. Nalam ez a resz a gaz, maga a szandek, ha az igaz.Mintha hasonló lett volna fordítva is.Ha Verstappen tenyleg duhbol es szivatasbol vagta oda be az autot, es baszta ki Hamiltont, akkor siman eltiltanam. Egy glorian mult a masiknak a feje. Tok mindegy, hogy a masik ki volt. A szandekot buntetnem. Ha van bizonyitek arra, amit allitanak, es tenyleg szivatasbol csinalta, nem pedig egy szimpla tul agressziv versenydontes volt, akkor a szandek maga siman megeri a buntetest, sulyosat is.Sőt az idei és jövő évi szezonra isVerstappen majdnem megölte Lajost: img.index.hu/imgfrm/9/6/5/6/MED_0016769656.jpgVersenyekre eltiltanam.
Szokol
Stez
csebi
Stez
Ha ott nem hitte el senki, hogy direkt volt, itt miért hiszi ?
Toca
Stez
Az is, hogy direkt rácsukta, az is hogy nem.
Innentől a képzelőerő szab határt. De ha ez alapján büntetik az kész röhej lenne.
Toca
Hogy kurva gyorsan kell hasznos döntéseket hozni.
Verstappen ezt tette, ezzel kimaxolta a versenyét, tartja az előnyét.
Ha Hamilton vezet összetettben, akkor lehet, hogy nem így dönt.
Az meg, hogy utólag, adrenalinnal telve mit mond, tök irreleváns.
Azt is mondhatta volna, hogy "kibasztam, dögöljön meg", az még nem gyilkossági kisérlet.
több mint 4 éve
Ha ezt mondod, akkor nyilván, hisz VB-t nyert, vagyis esélyes volt az autó VB-győzelemre.McLaren szérezte a legtöbb pontot, csak kizárták, szóval te mondasz hülyeséget nem én.Lajos mellett még Max se tűnik elkényeztetettnek.Ez jó nagy hülyeség.
És mondjuk ő legalább nem VB győztes autót kapott alapból a segge alá.
Toca
Egyrészt 2007-ben a Ferrari adta a világbajnokot, másrészt az utolsó 20 évben egyszer nem a világbajnok csapata lett a csapatvilágbajnok, 2008-ban, amikor Hamilton először nyert.
Sobri Jóska
Legjobb autó alatta , volt alatta csak betette a soderágyba, lehet az idő meg utólagos kizárások neked mást mondanak, de a tények makacs dolgok.
De módosítom, hogy a te agyad is felfogja.
VB esélyes autó volt alatta már az első masodperctől.
És a további szezonokban is kb csak 2 idényben nem.
Toca
több mint 4 éve
Amit mondott abból nekem minden kiolvasható.Ha netan visszaolvasnal, akkor Verstappen allitolag konkretan azt mondta a radioban, hogy igy jar, aki nem hagy helyet. Ergo duhbol vagta oda az autot. Itt nalam a kerdes az, hogy ez a beszolas megvan e bizonyitottan, mert en elkapcsoltam, es nem is olvastam a temaban azota. Ha megvan, akkor buntetnem a szandekert, mert az ramutat, hogy Verstappennek elmentek otthonrol az adott helyzetben. Nalam ez a resz a gaz, maga a szandek, ha az igaz.Mintha hasonló lett volna fordítva is.Ha Verstappen tenyleg duhbol es szivatasbol vagta oda be az autot, es baszta ki Hamiltont, akkor siman eltiltanam. Egy glorian mult a masiknak a feje. Tok mindegy, hogy a masik ki volt. A szandekot buntetnem. Ha van bizonyitek arra, amit allitanak, es tenyleg szivatasbol csinalta, nem pedig egy szimpla tul agressziv versenydontes volt, akkor a szandek maga siman megeri a buntetest, sulyosat is.Sőt az idei és jövő évi szezonra isVerstappen majdnem megölte Lajost: img.index.hu/imgfrm/9/6/5/6/MED_0016769656.jpgVersenyekre eltiltanam.
Szokol
Stez
csebi
Stez
Ha ott nem hitte el senki, hogy direkt volt, itt miért hiszi ?
Toca
Stez
Az is, hogy direkt rácsukta, az is hogy nem.
Innentől a képzelőerő szab határt. De ha ez alapján büntetik az kész röhej lenne.
több mint 4 éve
Ami szó szerinti - és nyilván neked jobban tetsző - fordításban valóban azt jelenti, hogy ezt kapod.Azt mondta hogy this is what you getIgen csak a kollega egy kis csúsztatással idézte. Ez történik ha nem adod meg a helyet. Ugye egyből nem olyan durva. 😂Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ezt így bevágták?
Ja, semmi szándékosság…
Heisman
steelwolf
KoporShow
Heisman
több mint 4 éve
Azt mondta hogy this is what you getIgen csak a kollega egy kis csúsztatással idézte. Ez történik ha nem adod meg a helyet. Ugye egyből nem olyan durva. 😂Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ezt így bevágták?
Ja, semmi szándékosság…
Heisman
steelwolf
KoporShow