NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 179 — "Montoya por favor!"
Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.
Őt kiszponzorálja, hogy A mezőnyben lehet?
Sobri Jóska
Fater, vagyis az Uralkali, amivel az autó is ki van pingálva.
Vito
Az édesapjáé az UralKali?
Sobri Jóska
Igen, orosz oligarcha a papa

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Amikor Hamilton még Mclarenes volt (és nem ilyen izéke... 😛) akkor érdekelt utoljára ennyire verseny. Nem ma volt 😛 Mclaren 1-2 tán még régebben.
dande
2010 kanada

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 236 — #NoStress
Sobri Jóska
Vito
Az édesapjáé az UralKali?

több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Bottas baszki.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 928 — Whoops, looks like something went wrong.
Sobri Jóska
A Rockstar Games. 🙂

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.
Szokol
Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
ThundersNFL
Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.
Szokol
Lendületből akarta levadászni és lett volna rá hely...csak Lajosunk azt sose add de ha neki nem hagynak...egyből megy a Rinya....
Elkerülhető lett volna mindkét fél részéről csak mindketten faszák akartak lenni...végre valami Senna Prost harc morzsa darab

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Én elismerem hogy a brit nagydíjon nem hibáztattam annyira Hamiltont mint kellett volna. De ez is legalább akkora hülyeség volt, más célja nem lehetett Maxnak, minthogy kiüsse. Ennek fényében legalább ugyanolyan mértékű büntetés jár a hollandnak.

több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Lando próbálja kisírni a csapatutasítást, aint gonna happen.😀
balintbaba
Szerintem meg fog történni, hülyeség lenne nem megtennie a McLarennek.
Jughead
Dannyboy nem Webber, kurva nagy hiszti lenne belőle.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Sobri Jóska
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amikor Hamilton még Mclarenes volt (és nem ilyen izéke... 😛) akkor érdekelt utoljára ennyire verseny. Nem ma volt 😛 Mclaren 1-2 tán még régebben.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 236 — #NoStress
Őt ki szponzorálja, hogy a mezőnyben lehet?

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
balintbaba
Szerintem meg fog történni, hülyeség lenne nem megtennie a McLarennek.
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.
Szokol
Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
ThundersNFL
Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.
Szokol
Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.

Félreértés ne essék, szerintem versenybaleset.
több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Silverstone?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Hamilton mit kapna egy ilyen rádiózásért. Lando-Lando.
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Szokol
ThundersNFL
több mint 4 éve
JéBé Green Bay Packers 7 755
Szerintem is full Verstappen. Eselye nem volt bevenni azt a kanyart, Hamilton meg nyilvan nem hagy annyi helyet. Ettol fuggetlenul szeretem ezt a mentalitast, volt fasza de nem volt most okos.

Szerkesztette: JéBé
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Liqui Moli csak 12 éven felülieknek 😀

több mint 4 éve
Rajtbüntetés Maxi?
Szokol
Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Mr.Breaker
Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.
Szokol
Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.
empty taxi
szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀
ez szubjektiv, ki mit lat, de elfogult lesz mindenki
Stez
Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...
Klaci79
Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊
Stez
Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.
Klaci79
Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀
Mit várt, hogy neki eltűnik?
Heisman
Azt várta gondolom, hogy több helye lesz...de nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorul. Majd eldöntik a szakértők mint mindig.
Klaci79
Én tartom hogy aki látott már Monzában versenyt az tudja hogy ott nem lesz több hely, akár Botlás, akár Mazepin, akár Vettel lesz ott mellette

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szokol

Draft

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Szokol
Megváltás lenne a Red Bullnak amúgy, nem kéne végre azon agyalni, hogy mikor cseréljenek motort.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Perez 5 másodperc. Ez sima 1-2.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 407 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na végre!
több mint 4 éve
Hamilton nem hagyott elég helyett....ha meghagyja akkor elfordulnak és mivel Max volt a belül Lewisnak kellett volna elvennie...
Kihozzák 50-50 versenybalesetnek oszt jónapot

Draft