Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕tíz lábon belülre kell kerülni, azon belül a késes nyer. bár ez maroklőfegyverre volt, lehet géppityuval van az több is.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.Látva ezt a Merci tempót, itt pályán max csak a rajtoknál fognak találkozni. 😅 Káosz futamban talán Jeddahban halvány remény lehet, viszonylag szűk pálya, egy hiba esetén ott biztos az SC. Abu-Dhabi meg egyszerűen annyira steril pálya, az elmúlt 12 évben nem emlékszem egy futamra sem, ahol váratlan dolog történt volna. Utolsó 2 futamra még jön Lajos Brazíliai rakétája és azzal be is fejezik a kivéreztetését Verstappennek. Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕
A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
esanders10
több mint 4 éve
Vagy mondjuk ha nem kapna minden más csapat versenyen perceket vagy kört 😀Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.
🏎
steelwolf
Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
Szokol
De mindegy is, idei szezonra összességében szavunk nem lehet, legalábbis izgalmakban.
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
több mint 4 éve
Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.
🏎
steelwolf
Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Tudott volna, de látszott, hogy az 1. kiállás után csak autókázott és tartotta ezt a kényelmes 6-7 mp-t, kb ez a bevett szokás, nincs értelme nagyobb előnyt kiépíteni az esetleges SC-k miatt, ezért is írtam, hogy ha akarták volna bőven kiálláson kívül lett volna Verstappen.Persze ott lett mert Max kijött 😛Futam végére ott lesz a különbség.Lajos itt ha akarná Verstappennek is jó 30-40 mp-t adna,más szint nagyon a két autó.Ha tudna annyit adni akkor adna, mert így bukja a legjobb kört ha 20 belül marad.
Mr.Breaker
Toca
Mr.Breaker
Következő versenyen kiderül van-e esély meg Maxnak.
Toca
Ja és igen, csipkelli-nek igaza van, ez az úgymond használt motorja volt Lajosnak, a brazíl rakétát az utolsó 2 futamra tartogatják.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Azt olvastam valahol, hogy most a törököknél berakott motorral ment Hamilton, a rakéta meg az utolsó kettőn jön.Persze ott lett mert Max kijött 😛Futam végére ott lesz a különbség.Lajos itt ha akarná Verstappennek is jó 30-40 mp-t adna,más szint nagyon a két autó.Ha tudna annyit adni akkor adna, mert így bukja a legjobb kört ha 20 belül marad.
Mr.Breaker
Toca
Mr.Breaker
Toca
több mint 4 éve
Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1! 🏎
több mint 4 éve
Persze ott lett mert Max kijött 😛Futam végére ott lesz a különbség.Lajos itt ha akarná Verstappennek is jó 30-40 mp-t adna,más szint nagyon a két autó.Ha tudna annyit adni akkor adna, mert így bukja a legjobb kört ha 20 belül marad.
Mr.Breaker
Toca
Mr.Breaker
több mint 4 éve
megvan Alonsonak!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Jó ez a Pirelli...
több mint 4 éve
Az utolsó körben Verstappen és Bottas megy majd egy időmérőt.Azt nem értem Bottassal miért nem próbáltak meg Softon egy minden maxon feltekerve kört mielőtt kihozzák, hogy elvegyék Verstappentől a pontot...
Jughead
több mint 4 éve
Alonsonak necces hogy meglesz defekt nélkülPereznek még a 4. hely is necces!Norris cseréjével már megvan neki
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Pereznek még a 4. hely is necces!
több mint 4 éve
Vamosss
több mint 4 éve
Jó unalmas ez a futam, bár lehet “várható” volt.
több mint 4 éve
Az utolsó körben Verstappen és Bottas megy majd egy időmérőt.
több mint 4 éve
Miért ilyen korán?
több mint 4 éve
Lajos is kaphatna még egy defektet, hogy egál legyen legalább ott is. 😂Ő már kímélő üzemmódban megy, nincs rá esély
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Lajos is kaphatna még egy defektet, hogy egál legyen legalább ott is. 😂 Bár amennyire fortuna kegyeltje úgy is megnyerné, mint tavaly Silverstoneban.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Botlást még az ág is húzza, defekt
több mint 4 éve
Mit csinált ez a jó ember?
több mint 4 éve
Ver próbálhat egy kerékcserét hátha, és ezért Hami is kijön, nekik lesz 2 stop, meg az AT-k cseréltek hamarBottas simán megcsinálja az 1 cserét. Nem nyírja annyira a gumit a pálya.Itt mindenki 1 kiálláson lesz, Alonso is simán elment 24 kört a lágyakon, 30+ kört keményen még azok is megcsinálják akik a 18-20 kör körül mentek ki.
csipkelli
Mr.Breaker
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hamilton-Verstappen nem. Max nyomja neki, hogy kikerüljön Bottas ablakából.Bottas simán megcsinálja az 1 cserét. Nem nyírja annyira a gumit a pálya.Itt mindenki 1 kiálláson lesz, Alonso is simán elment 24 kört a lágyakon, 30+ kört keményen még azok is megcsinálják akik a 18-20 kör körül mentek ki.
csipkelli
Mr.Breaker