NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 982
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, orosz oligarcha a papaAz édesapjáé az UralKali?Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Fater, vagyis az Uralkali, amivel az autó is ki van pingálva.
Őt kiszponzorálja, hogy A mezőnyben lehet?
Sobri Jóska
Vito
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Amikor Hamilton még Mclarenes volt (és nem ilyen izéke... 😛) akkor érdekelt utoljára ennyire verseny. Nem ma volt 😛 Mclaren 1-2 tán még régebben.2010 kanada
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Az édesapjáé az UralKali?Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Fater, vagyis az Uralkali, amivel az autó is ki van pingálva.
Sobri Jóska
Vito
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Bottas baszki.
több mint 4 éve
Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.A Rockstar Games. 🙂
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Lendületből akarta levadászni és lett volna rá hely...csak Lajosunk azt sose add de ha neki nem hagynak...egyből megy a Rinya....Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Elkerülhető lett volna mindkét fél részéről csak mindketten faszák akartak lenni...végre valami Senna Prost harc morzsa darab
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Én elismerem hogy a brit nagydíjon nem hibáztattam annyira Hamiltont mint kellett volna. De ez is legalább akkora hülyeség volt, más célja nem lehetett Maxnak, minthogy kiüsse. Ennek fényében legalább ugyanolyan mértékű büntetés jár a hollandnak.
több mint 4 éve
Dannyboy nem Webber, kurva nagy hiszti lenne belőle.Lando próbálja kisírni a csapatutasítást, aint gonna happen.😀Szerintem meg fog történni, hülyeség lenne nem megtennie a McLarennek.
balintbaba
Jughead
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Fater, vagyis az Uralkali, amivel az autó is ki van pingálva.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Amikor Hamilton még Mclarenes volt (és nem ilyen izéke... 😛) akkor érdekelt utoljára ennyire verseny. Nem ma volt 😛 Mclaren 1-2 tán még régebben.
több mint 4 éve
Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Őt ki szponzorálja, hogy a mezőnyben lehet?
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Lando próbálja kisírni a csapatutasítást, aint gonna happen.😀Szerintem meg fog történni, hülyeség lenne nem megtennie a McLarennek.
balintbaba
több mint 4 éve
Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Félreértés ne essék, szerintem versenybaleset.
több mint 4 éve
Silverstone?Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hamilton mit kapna egy ilyen rádiózásért. Lando-Lando.
több mint 4 éve
Lando próbálja kisírni a csapatutasítást, aint gonna happen.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
több mint 4 éve
Liqui Moli csak 12 éven felülieknek 😀
több mint 4 éve
Én tartom hogy aki látott már Monzában versenyt az tudja hogy ott nem lesz több hely, akár Botlás, akár Mazepin, akár Vettel lesz ott melletteAzt várta gondolom, hogy több helye lesz...de nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorul. Majd eldöntik a szakértők mint mindig.Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
ez szubjektiv, ki mit lat, de elfogult lesz mindenki
Stez
Klaci79
Stez
Klaci79
Mit várt, hogy neki eltűnik?
Heisman
Klaci79
több mint 4 éve
Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
Draft

több mint 4 éve
Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Megváltás lenne a Red Bullnak amúgy, nem kéne végre azon agyalni, hogy mikor cseréljenek motort.
Szokol
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Perez 5 másodperc. Ez sima 1-2.
több mint 4 éve
Na végre!
több mint 4 éve
Hamilton nem hagyott elég helyett....ha meghagyja akkor elfordulnak és mivel Max volt a belül Lewisnak kellett volna elvennie...Kihozzák 50-50 versenybalesetnek oszt jónapot
Draft