NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 982
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.
több mint 4 éve
Azt várta gondolom, hogy több helye lesz...de nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorul. Majd eldöntik a szakértők mint mindig.Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
ez szubjektiv, ki mit lat, de elfogult lesz mindenki
Stez
Klaci79
Stez
Klaci79
Mit várt, hogy neki eltűnik?
Heisman
több mint 4 éve
Nem gaz, de akkor igy mar erted, hogy nem ugyanazt az iranyt vedtem. 😊Nem jött at sorry 😊Ja, szoval nem ertetted az ironiat? XDMikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
“ Nincs mese, meg kell buntetni Verstappent”
Most akkor miért nem Hamit kell megbüntetni?
Én úgy gondolom h mindketto esetnél a hátulról jövő fél túl jóhiszeműen jott, nem volt hely az elozesre. De azt nem értem h két pepita szitunal h lehet az h mindkettőnél Verstappen a hibás miközben a szerepek cserélődtek?
csebi
Csak mert amugy az volt. 😊)
Stez
csebi
Ott semmit sem iteltem volna, menjen tovabb siman, itt viszont en Maxot lattam hibasnak. Ertem, hogy nyerni akar, ertem, hogy agressziv, a gyozelemert megy, de ez egy baromsag volt szerintem.
több mint 4 éve
Verstappen előbb volt ha centizunk. Amúgy ha első tengely előbb van mint a másik hátsó tengely akkor kell helyet hagyni.Az első körben egymás mellett voltak, most Lajos előrébb volt. Ez különbség, nem?Mikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
Én úgy gondolom h mindketto esetnél a hátulról jövő fél túl jóhiszeműen jott, nem volt hely az elozesre. De azt nem értem h két pepita szitunal h lehet az h mindkettőnél Verstappen a hibás miközben a szerepek cserélődtek?
csebi
Szokol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
Klaci79
Stez
Klaci79
Mit várt, hogy neki eltűnik?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha marad a meki 1-2, akkor amúgy érdekes lesz, hogy lesz-e csere közöttük csapat utasításra.
több mint 4 éve
Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
Klaci79
Stez
több mint 4 éve
Nem jött at sorry 😊Ja, szoval nem ertetted az ironiat? XDMikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amúgy az a fekvőrendőr sincs a legjobb helyen. Szabályosan próbált elfordulni, mégis megdobta.
több mint 4 éve
Az első körben egymás mellett voltak, most Lajos előrébb volt. Ez különbség, nem?Mikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
csebi
több mint 4 éve
Ja, szoval nem ertetted az ironiat? XDMikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
csebi
több mint 4 éve
Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
Klaci79
több mint 4 éve
Nem Vettel hétvégéje 😊
több mint 4 éve
Mikor Hami akarta oda be erőltetni akkor ezt írtad:Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
több mint 4 éve
De ezt így is kell csinálni.Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
Stez
Ettől kemény a sport.
Hamilton is jól csinálta, Verstappen is.
több mint 4 éve
Norris versenyét jól szétbaszta amúgy a Verstappen-Hamilton duó…
több mint 4 éve
innen a mekiket senki nem előzi meg
több mint 4 éve
Leclerc is volt boxban?Volt.
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ne haragudj, de ez milyen hülye kérdés? Úgy, hogy ott volt a hely, de Maxika elbaszta. Előrébb volt Lajos, van fék a red bullon, de belement.Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi
több mint 4 éve
Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
több mint 4 éve
Silverstoneban Lajos, itt Max a hibás. Többezer ilyen eset volt Monzában a sikánban, aki kívül van az inkább levágja hogy ne legyen balesetUgyanolyan faszság mint a Silverstone esett, minek erőltette ha tudja hogy baleset leszMelyikükre érted?
Heisman
bcsarli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Leclerc is volt boxban?
több mint 4 éve
Miert kellett beeroltetni oda az autot, amikor az egvilagon mindenki tudta, hogy ennek a vege csak ez lehet, kiveve, ha Hamilton nem fekez vissza a fenebe, es engedi el a rivalist, adja fel a poziciojat? Verstappen nagyon jol tudta, hogy itt vinni fogja a babat is. 😊Ha lett volna hely akkor hogyan dobja meg az autót az aszfalt?szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
Stez
csebi