NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Miért nem? 😀 Ezen múlt az első helye, hogy mindkét rajtnál megszívta az előtte rajtolók miatt. Peches volt.Gec, ilyen a versenyzés. 😀 Ezekre nem lehet fogni semmit.Tegnap Hamilton, ma meg Verstappen piszok rossz rajtja miatt bukott pozíciót a rajtnál…Azért Norris szurkolóként marha frusztráló ez a 3 hetes blokk, hiába lesz ez a 2. hely élete legjobbja, de Spa-ban egy minimum dobogó ment el a Masiékon, Hollandiában a Williamsek miatt a Q2-ben maradt, míg most a Hamilton-Verstappen duó miatt nem lesz meg az első hely. :/Lemaradtam miért függ Norris első helye a Hami-Ver csatától? Előtte volt Ric végig
Jughead
NB2
Jughead
balintbaba
több mint 4 éve
Na akkor jöhet a shoey 😀
több mint 4 éve
Yes yes yes 😊
több mint 4 éve
Lajos mellett még Max se tűnik elkényeztetettnek.Na, csak kezded kapisgálni a hozzáállásom ehhez a két fiúhoz. Hamiltont az elején csíptem, de esélyesként már inkább unszimpatikus. Maxika meg elkényeztetett kis pöcs. Lajos mellett szól, hogy ha nyolcszoros lenne, hívhatnám GOAT-nak, hogy az összes Schumacheresnél leszálljon a vörös köd.Nem a végkimenetelről volt szó, hanem arról, hogy állsz hozzá a kérdéshez.Ott kapott Lajos büntetést, ugye? Akkor itt is fog Maxika. De mondom, nekem mindegy, balhé legyen, az a fontos! 😁Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Félreértés ne essék, szerintem versenybaleset.
Vito
Szokol
De az utolsó mondatod végülis megmagyarázza ezt.
Vito
Szokol
És mondjuk ő legalább nem VB győztes autót kapott alapból a segge alá.
több mint 4 éve
Gec, ilyen a versenyzés. 😀 Ezekre nem lehet fogni semmit.Tegnap Hamilton, ma meg Verstappen piszok rossz rajtja miatt bukott pozíciót a rajtnál…Azért Norris szurkolóként marha frusztráló ez a 3 hetes blokk, hiába lesz ez a 2. hely élete legjobbja, de Spa-ban egy minimum dobogó ment el a Masiékon, Hollandiában a Williamsek miatt a Q2-ben maradt, míg most a Hamilton-Verstappen duó miatt nem lesz meg az első hely. :/Lemaradtam miért függ Norris első helye a Hami-Ver csatától? Előtte volt Ric végig
Jughead
NB2
Jughead
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Tegnap Hamilton, ma meg Verstappen piszok rossz rajtja miatt bukott pozíciót a rajtnál…Azért Norris szurkolóként marha frusztráló ez a 3 hetes blokk, hiába lesz ez a 2. hely élete legjobbja, de Spa-ban egy minimum dobogó ment el a Masiékon, Hollandiában a Williamsek miatt a Q2-ben maradt, míg most a Hamilton-Verstappen duó miatt nem lesz meg az első hely. :/Lemaradtam miért függ Norris első helye a Hami-Ver csatától? Előtte volt Ric végig
Jughead
NB2
több mint 4 éve
Nézzétek meg amúgy a 3 forma2-es versenyt és meglátjátok, hogy a lassítókban is lehet előzni ha mindkét fél úgy akarja, ha nem akarja akkor kocc van. Épp ezért totál hülyeség itt ráhúzni bármelyikre is ezt a szitut.
több mint 4 éve
Lajos mellett szól, hogy ha nyolcszoros lenne, hívhatnám GOAT-nak, hogy az összes Schumacheresnél leszálljon a vörös köd.Hívhatod most is.
Szokol
De Fangiot, Jackie Stewartot, Laudát vagy Sennát is.
több mint 4 éve
Azért Norris szurkolóként marha frusztráló ez a 3 hetes blokk, hiába lesz ez a 2. hely élete legjobbja, de Spa-ban egy minimum dobogó ment el a Masiékon, Hollandiában a Williamsek miatt a Q2-ben maradt, míg most a Hamilton-Verstappen duó miatt nem lesz meg az első hely. :/Lemaradtam miért függ Norris első helye a Hami-Ver csatától? Előtte volt Ric végig
Jughead
több mint 4 éve
Miért, most nem tudod? Ha csak provokálni akarsz, akkor *nem kell ilyenekkel foglalkozni.Nem a végkimenetelről volt szó, hanem arról, hogy állsz hozzá a kérdéshez.Na, csak kezded kapisgálni a hozzáállásom ehhez a két fiúhoz. Hamiltont az elején csíptem, de esélyesként már inkább unszimpatikus. Maxika meg elkényeztetett kis pöcs. Lajos mellett szól, hogy ha nyolcszoros lenne, hívhatnám GOAT-nak, hogy az összes Schumacheresnél leszálljon a vörös köd.
Vito
Szokol
szerk: kimaradt egy *nem
Szerkesztette: Vito
több mint 4 éve
Arra is jó most ez, hogy lehet előmelegíteni estére az EKre 😊
több mint 4 éve
Verstappen rádiója a baleset után : ezt kapod ha nem adod meg a helyet.Ja, semmi szándékosság…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért az amilyen pressure alatt nyomta végig az utolsó 3 kört Bagnaia úgy, hogy a legkisebb hibát sem tudta kikényszeríteni belőle Marquez, az egészen elképesztő volt. Mintha ez nem is az első nagykategóriás győzelme lett volna, hanem már a huszon valahanyadik. Bár kétségem sincs affelől, hogy el is fogja érni ezt a számot is.Marquez csak nem tudta megfogni PeccotÓriási meccs volt!
Heisman
bcsarli
Misanoban is veszélyes lesz Peco, bár ott Quartararo is az élen lesz ujbol szerintem.
Marqueznek is csak dicséret járhat ma. Mindent megpróbált amit lehetett, ma Bagnaia egyszerűen jobb volt. Ez benne van. De ez a Marquez megint a 2020 előtti Marquez volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Na, csak kezded kapisgálni a hozzáállásom ehhez a két fiúhoz. Hamiltont az elején csíptem, de esélyesként már inkább unszimpatikus. Maxika meg elkényeztetett kis pöcs. Lajos mellett szól, hogy ha nyolcszoros lenne, hívhatnám GOAT-nak, hogy az összes Schumacheresnél leszálljon a vörös köd.Nem a végkimenetelről volt szó, hanem arról, hogy állsz hozzá a kérdéshez.Ott kapott Lajos büntetést, ugye? Akkor itt is fog Maxika. De mondom, nekem mindegy, balhé legyen, az a fontos! 😁Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Vito
Szokol
Vito
több mint 4 éve
Azért Norris szurkolóként marha frusztráló ez a 3 hetes blokk, hiába lesz ez a 2. hely élete legjobbja, de Spa-ban egy minimum dobogó ment el a Masiékon, Hollandiában a Williamsek miatt a Q2-ben maradt, míg most a Hamilton-Verstappen duó miatt nem lesz meg az első hely. :/
több mint 4 éve
Ott volt a hely, Hamilton is szelesen fordult - kicsit talan akarata ellenere is - Verstappen meg keresztbe. Volt ott hely ha iven fordul.Úgy tudom az a szabály, hogy ha melletted van valaki, akkor 1 autónyi helyet ott kell hagynod neki. Nem láttam ezt az 1 autót, pedig bőven mellette volt. Hülyeség a további vita, bár elhiszem, hogy láttál már Monzában F1 futamot...Én tartom hogy aki látott már Monzában versenyt az tudja hogy ott nem lesz több hely, akár Botlás, akár Mazepin, akár Vettel lesz ott melletteAzt várta gondolom, hogy több helye lesz...de nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorul. Majd eldöntik a szakértők mint mindig.Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
ez szubjektiv, ki mit lat, de elfogult lesz mindenki
Stez
Klaci79
Stez
Klaci79
Mit várt, hogy neki eltűnik?
Heisman
Klaci79
Heisman
Klaci79
több mint 4 éve
Mindig szembejöhetnek érdekes új infók:Igen, orosz oligarcha a papaAz édesapjáé az UralKali?Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Fater, vagyis az Uralkali, amivel az autó is ki van pingálva.
Őt kiszponzorálja, hogy A mezőnyben lehet?
Sobri Jóska
Vito
Sobri Jóska
Heisman
fundman.blog.hu/2013/02/18/uralkali_a_kaliumgigasz
Még egy autóversenyen is.
több mint 4 éve
Ilyenkor mindig rájövök (utóbbi 10 kör), hogy Verstappen és Halilton nélkül kurva unalmas lenne ez a sport mostanában...Dehogy lenne unalmas, csak máshogy hívnák az elöl menőket.
Klaci79
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Nem a végkimenetelről volt szó, hanem arról, hogy állsz hozzá a kérdéshez.Ott kapott Lajos büntetést, ugye? Akkor itt is fog Maxika. De mondom, nekem mindegy, balhé legyen, az a fontos! 😁Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Vito
Szokol
több mint 4 éve
Ilyenkor mindig rájövök (utóbbi 10 kör), hogy Verstappen és Halilton nélkül kurva unalmas lenne ez a sport mostanában...
több mint 4 éve
azért az is vicces, hogy Perez nincs ott, de ott van és feltartja Bottast 😊
több mint 4 éve
A szájkarate garantált.Ott kapott Lajos büntetést, ugye? Akkor itt is fog Maxika. De mondom, nekem mindegy, balhé legyen, az a fontos! 😁Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Vito
Szokol
több mint 4 éve
Ott kapott Lajos büntetést, ugye? Akkor itt is fog Maxika. De mondom, nekem mindegy, balhé legyen, az a fontos! 😁Tök fura, mintha Silverstone után olvasnám, csak fordított nevekkel. Úgy emlékszem ott más állásponton voltál.Meg a vörös szőnyeget sem teríti le. Lehet fékezni is ám, főleg ha hátrébb vagy és nem vagy előzési pozícióban.Lajos előrébb volt, ideális íven, a hátulról jövő Maxika meg kiütötte. Ez nekem továbbra sem versenybaleset. 5 rajthelyes bünti lesz a vége.Boxból jön Verstappen padlógázzal látszik,hogy szorítja kifelé nem hagy elég helyett...
Szokol
ThundersNFL
Szokol
Vito
több mint 4 éve
Mazepin GTA-t játszik, nem F1-et.Legalább hamar lerobbant.
Őt ki szponzorálja, hogy a mezőnyben lehet?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Úgy tudom az a szabály, hogy ha melletted van valaki, akkor 1 autónyi helyet ott kell hagynod neki. Nem láttam ezt az 1 autót, pedig bőven mellette volt. Hülyeség a további vita, bár elhiszem, hogy láttál már Monzában F1 futamot...Én tartom hogy aki látott már Monzában versenyt az tudja hogy ott nem lesz több hely, akár Botlás, akár Mazepin, akár Vettel lesz ott melletteAzt várta gondolom, hogy több helye lesz...de nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorul. Majd eldöntik a szakértők mint mindig.Milyen pech hogy a rázókő megdobta 😀😀😀Max azért engedik el, mert szarabb az autójuk és tudják, hogy nincs esély. Ami pont ugyanolyan keményen csinálta, pech, hogy a rázókő megdobta a RB-t és onnan már nem volt visszaút. Max végig 2 kerékkel a pályán volt.Dehogy csinalta volna. Tizbol nyolcan elengedik Hamilton oldalarol, tizbol nyolcan pedig nem vagjak be oda az autot igy az ellenfelre, hanem mar elotte visszafekeznek, es turelmesen megprobaljak a kovetkezo 1-2-3-4 kanyarban inkabb. Ez kamikaze akcio volt. 😊Speciel én nem szeretem (utálni érthetetlen lenne valakit, akit nem is ismerek) de bárki ezt csinálta volna ebben a helyzetben, akárcsak amit Max csinált. Gyönyörű volt, kár, hogy vége. Hamilton nem hagyott helyet, Verstappen meg túl agresszív volt. Van 5 pont előnye a hollandnak, nyilván most a Hamilton rajongók pityeregnek. Pedig a Merci szopatta meg Hamilton...szerintem hagyott, de ez mar megint meddo vita, mert konkretan aki utalja Hamiltont, rogton ravagja, hogy tuti nem hagyott a kocsog, aki meg Verstappent utalja, a forditottjat 😀Viszont Lajos nem hagyott egy autónyi helyet, ez nálam versenybaleset.Lajos volt elől és a külső íven. Nem fékezett, kilökte. Rajtbüntetés korrekt lenne.Rajtbüntetés Maxi?Mikor Lajos terelte ki? Érdekes lenne mondjuk.
Szokol
Mr.Breaker
Szokol
empty taxi
ez szubjektiv, ki mit lat, de elfogult lesz mindenki
Stez
Klaci79
Stez
Klaci79
Mit várt, hogy neki eltűnik?
Heisman
Klaci79