Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
+1, szerintem is kurvajó.Miért rendeznek itt versenyt?!Nekem kurvara tetszik a pálya 😀
bcsarli
Toca
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Hamilton ebben a szűk kanyarban mit csinált volna.Gyerekek, pályán kívül előzött, ne bohóckodjunk már...Szerintem is. Viszont Hami meg semmit nem hagyott ott.
Szokol
Igazából úgyis elrajtoltajak őket ugyanúgy.
Toca
Verstappen minimum stop and go.
több mint 4 éve
Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.És ezért kell fekete zászló ?
Szokol
Többi auton nincs fék ? 😀
több mint 4 éve
Money Money MoneyMiért rendeznek itt versenyt?!Na ez a legjobb kérdés...
bcsarli
Szokol
több mint 4 éve
A szezonból! 😀Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.Ki kell zárni nincs más lehetőség.
Szokol
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Miért rendeznek itt versenyt?!Na ez a legjobb kérdés...
bcsarli
több mint 4 éve
Miért rendeznek itt versenyt?!Nekem kurvara tetszik a pálya 😀
bcsarli
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.Ki kell zárni nincs más lehetőség.
Szokol
több mint 4 éve
Miért rendeznek itt versenyt?!
több mint 4 éve
Gyerekek, pályán kívül előzött, ne bohóckodjunk már...Szerintem is. Viszont Hami meg semmit nem hagyott ott.
Szokol
Igazából úgyis elrajtoltajak őket ugyanúgy.
több mint 4 éve
Na felfogják végre, hogy nem jó ötlet az állórajt?
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Wéberék nagyon hülyék, Brazília persze. 15 méterrel a pálya mellé érkezett Hamilton?
több mint 4 éve
szegény Perez, pedig mekkorát rajtolt!
több mint 4 éve
Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.
több mint 4 éve
Bottas majdnem eldöntötte a VB-t.
több mint 4 éve
Bottas most viszont geci korrekt volt
több mint 4 éve
Gyerekek, pályán kívül előzött, ne bohóckodjunk már...
több mint 4 éve
Mondjuk ezt a hétvégét látva, nem biztos, hogy az újabb álló rajtoltatás volt a jó döntés a versenyirányítástól.
több mint 4 éve
Hát szerintem ez szabálytalan volt Maxi részéről.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Verstappennek érik a fekete zászló szépen lassan.Lol 😂😂😂😂
Szokol
több mint 4 éve
Asztalnál majd eldöntik ki nyer. Max milyen fost rajtolt.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Töketlen Masi, most mi lesz a döntés?
több mint 4 éve
Verstappennek érik a fekete zászló szépen lassan.
több mint 4 éve
vicc ez a pálya
több mint 4 éve
Azért megnézném a fórumot fordított esetben, BLM FIA rohadtszemét g****-k, eldöntik ki nyerjeEz még hagyján, nézd meg az F1 index fórumot! 😀
vpi
Más: engem még mindig érdekel, hogy mekkorát kapott tegnap Maxika autója, az még érdekes lehet.