NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Gaslynak mennyi ideig van szerződése az Alphanál? Nagyon bírom!Én amúgy Gasly drukker vagyok szóval nem igazán örülök ennek 😊Elég faszán jön vissza!Gondolom oda kiáltotta meg h This is for BakuLeclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
steelwolf
csebi
steelwolf
csebi
Szívesen elnézném a Ferrarinál!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Botlás ezt megúszta...
több mint 4 éve
Kíváncsi lennék egy olyan statisztikára hogy ki hány masodpercet beszélt eddig összesen a csapatrádióba. Hamilton 🤡🤡
több mint 4 éve
Tudom mi hiányzott erről a versenyről: egy jó kis panaszkodas Bottastol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Én amúgy Gasly drukker vagyok szóval nem igazán örülök ennek 😊Elég faszán jön vissza!Gondolom oda kiáltotta meg h This is for BakuLeclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
steelwolf
csebi
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Gondolom oda kiáltotta meg h This is for BakuLeclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
steelwolf
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Hamilton a rajtnál azért szépen megkajáltatta Perezt. Ezzel ki is offolta a futamról őt.
több mint 4 éve
Leclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
több mint 4 éve
Leclerc jól odavagta Gaslynak …
több mint 4 éve
Marc hatalmasat megy. Le a kalappal.Mondom én, hogy fog Ő még bekavarni Quartararoéknak a nyári szünet után.
Coolearie
Vinales meg kezd egyre unszimpatikusabbá vállni. Ha igazak a pletykák és év végén megy, azért majd megnézném a fejét, amikor Morbidelli meg versenyben lesz a bajnoki címért ugyan ezzel a géppel.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Russel h-h 10. helyről indul?
több mint 4 éve
Marc hatalmasat megy. Le a kalappal.
több mint 4 éve
Csóri LarsonUtolsó kanyarban defektet kapni, és úgy elveszíteni a versenyt, ennél nem tudom van-e szarabb érzés.
NB2
Jó hogy írtam, nem tartozik a legizgalmasabb pályák közé Pocono, hát az utolsó 20 kör valami zseniális volt. Utolsó 10 versenyen Bowmannek ez volt a harmadik győzelme, tök jó látni, hogy egy kis csapatból indulva idáig jutott.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Custer be akart sorolni elé, de végül mégse tette, mert nem fért volna be, erre Keselowski kivágott balra, hogy akkor majd megelőzi, hozzáért a #41-es bal hátuljához és kipörgette bele a falba.Geez Keselowskitól ez zavarbaejtően amatőr volt.még EB-t nézem mi történt?
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
Csóri Larson
több mint 4 éve
Geez Keselowskitól ez zavarbaejtően amatőr volt.még EB-t nézem mi történt?
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Geez Keselowskitól ez zavarbaejtően amatőr volt.
több mint 4 éve
Remekül megy a mértékegység váltás 😉Kb. fél méter?53,42158576001732 cmRussell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettAz centiben mennyi lehet?
Heisman
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kb. fél méter?53,42158576001732 cmRussell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettAz centiben mennyi lehet?
Heisman
Sobri Jóska
Toca
több mint 4 éve
53,42158576001732 cmRussell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettAz centiben mennyi lehet?
Heisman
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Russell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettAz centiben mennyi lehet?
Heisman
több mint 4 éve
Sokat kellett várni az első sárga zászlóra Poconóban. Nagyjából 2 mp-et a zöld után. 😂😂Most Truck, este 9-től Cup Series verseny. Holnap 6-tól Xfinity, 9-től Cup Series verseny. Nem tartozik a legizgalmasabb pályák közé Pocono, de ez így a nagyok duplájával jó buli.
több mint 4 éve
Természetesen abban. Még nem rúgták ki Botlást 😀Russell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettTegyuk hozza, egy Williamsben!
Heisman
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Russell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lettTegyuk hozza, egy Williamsben!
Heisman

Állat vagyok, ami enni kér...