NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 720
48
01:35 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Harrison Burton fogja vezetni jövőre a Wood Brothers #21-es autóját, ebből következik, hogy Austin Cindric megy a #2-esbe.Yes, az első kedvenc Xfinitys versenyzőm megy a Cup Seriesbe 😊
Hát ez a Burton move meglepett, még csak pletykát sem lehetett olvasni róla.
Mikey
Remélem azért Matty D se marad ülés nélkül
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Harrison Burton fogja vezetni jövőre a Wood Brothers #21-es autóját, ebből következik, hogy Austin Cindric megy a #2-esbe.Hát ez a Burton move meglepett, még csak pletykát sem lehetett olvasni róla.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Rick Hendrick gave Kyle Larson a second chance in NASCAR because Hendrick Motorsports had wanted him in its lineup for years. Now that Hendrick has his man, he has locked Larson down for two more seasons with full sponsorship.Éljen, éljen! Nagy összegben mernék fogadni arra, hogy ez idő alatt bajnok is lesz Kyle.
Hendrick on Wednesday told his 93 dealerships that the hottest driver in motorsports has signed a contract extension through 2023 and Larson will be fully sponsored by HendrickCars.com.
“My dealerships, the general managers and the employees, they didn’t want anyone else on the car,” Hendrick told The Associated Press.The Associated Press
több mint 4 éve
index.hu/sport/forma1/2021/07/13/az-eb-donto-utan-megtamadtak-a-mclaren-f1-es-pilotajat/
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/07/11/nagyot-borulhat-az-f1-es-pilotapiac-ha-ez-igaz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na mindjárt Xfinity verseny a legjobb másfél mérföldes pályáról, Atlantából. Az utolsó mielőtt elbasszák... izé... mielőtt újrakonfigurálják és újrabetonozzák/aszfaltozzák. De, mielőtt elbasszák. Let's go number 9, 68, 02, 44 and 31!
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Én amúgy ezektől az 5 másodperces büntetésektol is kivagyok. Amikor bevezettek meg láttam értelmet, de mostmár eljutottunk oda, hogy minden szarert azt adják, akkor is ha levagod 2szer a pályát és akkor is, ha kiloksz vkit a francba. Nevetséges az egész.Meg Perez kétszer kibaszta Leclercet a pályáról és kapott 2x5-t. Úgyhogy lazán kiautozta utána előtte LeClerc meg bukott 3 helyet.
roberto23
Semmi értelme.
több mint 4 éve
Naja.Én amúgy ezektől az 5 másodperces büntetésektol is kivagyok. Amikor bevezettek meg láttam értelmet, de mostmár eljutottunk oda, hogy minden szarert azt adják, akkor is ha levagod 2szer a pályát és akkor is, ha kiloksz vkit a francba. Nevetséges az egész.F1-ben a büntetéseknek sok értelme nincs… Pl Vettel feltartotta Alonsot, ami pedig Vettel versenymérnökének a hibája, aki így bukott cirka 6-7 pozíciót a rajtrácson. Erre Vettel kapott egy 3 helyes büntetést. És mégcsak nem is ő a hibás…
roberto23
Heisman
Kevés impotensebb szervezet van, mint az FIA.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Én amúgy ezektől az 5 másodperces büntetésektol is kivagyok. Amikor bevezettek meg láttam értelmet, de mostmár eljutottunk oda, hogy minden szarert azt adják, akkor is ha levagod 2szer a pályát és akkor is, ha kiloksz vkit a francba. Nevetséges az egész.F1-ben a büntetéseknek sok értelme nincs… Pl Vettel feltartotta Alonsot, ami pedig Vettel versenymérnökének a hibája, aki így bukott cirka 6-7 pozíciót a rajtrácson. Erre Vettel kapott egy 3 helyes büntetést. És mégcsak nem is ő a hibás…
roberto23
több mint 4 éve
Én amúgy ezektől az 5 másodperces büntetésektol is kivagyok. Amikor bevezettek meg láttam értelmet, de mostmár eljutottunk oda, hogy minden szarert azt adják, akkor is ha levagod 2szer a pályát és akkor is, ha kiloksz vkit a francba. Nevetséges az egész.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Norrisak ezzel amúgy mos 10 büntetőpontja van, 12-nél jön az eltiltás
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Amúgy Norris büntetése oké, de akkor Hamilton Bahreinben vagy Verstappen Imolában miért nem lett büntetve?Michael Masi...
Jughead
Mert Kimi büntetése, hogy jött ki? Egy amúgy is kiesett versenyzőnek adtak egy áthajtásos büntetést. Ezt nehéz lehetett kitalálni ott fent a toronyban. 🤡
több mint 4 éve
Amúgy Norris büntetése oké, de akkor Hamilton Bahreinben vagy Verstappen Imolában miért nem lett büntetve?Csak!
Jughead
Legyen ennyi elég!
több mint 4 éve
Amúgy Norris büntetése oké, de akkor Hamilton Bahreinben vagy Verstappen Imolában miért nem lett büntetve?
több mint 4 éve
Nem ment át az irónia, úgy érzem. 😊Bejött a meglepetés, Elliott nyert.miért meglepetés Elliott? hogy nem baszta el?
Hamlin P5, Briscoe P6, Chastain P7, Reddick P8, DiBenedetto P10, ez egy jó nap volt nekem.
Chastain az utolsó újraindítás után a 24. helyről jött előre a 7. helyre, és egyetlen mondattal elintézték, pff. Remélem a maradék road course-ok valamelyikén összejön neki a W.
Mikey
slowmotion
Letarte-ék. Ha ezt valamelyik felkapott versenyző csinálja, akkor kb. olvadoztak volna.Bejött a meglepetés, Elliott nyert.Mármint mi vagy Letarteék? Chastainről rengeteget beszélünk minden héten, de az utolsó újraindításnál nem azt figyeltem, hogy a 24. helyről mi történik, soooo bocsi
Hamlin P5, Briscoe P6, Chastain P7, Reddick P8, DiBenedetto P10, ez egy jó nap volt nekem.
Chastain az utolsó újraindítás után a 24. helyről jött előre a 7. helyre, és egyetlen mondattal elintézték, pff. Remélem a maradék road course-ok valamelyikén összejön neki a W.
Mikey
shawnka
több mint 4 éve
Bejött a meglepetés, Elliott nyert.Mármint mi vagy Letarteék? Chastainről rengeteget beszélünk minden héten, de az utolsó újraindításnál nem azt figyeltem, hogy a 24. helyről mi történik, soooo bocsi
Mikey
több mint 4 éve
mondom NEM oválokon!Szerencsétlenkednek az oválokon?Newgarden majdnem megint elbukta a győzelmet, Ericsson nagyon ment a végén. Palou újra dobogón, utolsó hat versenyből ötödjére, s mivel O'Ward sehol nem volt ma, így növelte is az előnyét a bajnokságban. 😊 Most egy hónap szünet, aztán Nashville Street Circuit.Mindig élvezettel nézem ahogy a nem oválokon szerencsétlenkednek 😊
Most pedig jön 60 év után az első Cup Series verseny Road Americán, Byron és Larson első sorral. Meglepetést érzek a levegőben.
Mikey
NB2
Mikey
nekem ez az autóverseny, én ezt szeretem nézni, hogy egy többfajta kanyarból álló pályán ki tud nyerni
több mint 4 éve
Bejött a meglepetés, Elliott nyert.miért meglepetés Elliott? hogy nem baszta el?
Mikey
több mint 4 éve
Bejött a meglepetés, Elliott nyert.Hamlin P5, Briscoe P6, Chastain P7, Reddick P8, DiBenedetto P10, ez egy jó nap volt nekem.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Szerencsétlenkednek az oválokon?Newgarden majdnem megint elbukta a győzelmet, Ericsson nagyon ment a végén. Palou újra dobogón, utolsó hat versenyből ötödjére, s mivel O'Ward sehol nem volt ma, így növelte is az előnyét a bajnokságban. 😊 Most egy hónap szünet, aztán Nashville Street Circuit.Mindig élvezettel nézem ahogy a nem oválokon szerencsétlenkednek 😊
Most pedig jön 60 év után az első Cup Series verseny Road Americán, Byron és Larson első sorral. Meglepetést érzek a levegőben.
Mikey
NB2
több mint 4 éve
Newgarden majdnem megint elbukta a győzelmet, Ericsson nagyon ment a végén. Palou újra dobogón, utolsó hat versenyből ötödjére, s mivel O'Ward sehol nem volt ma, így növelte is az előnyét a bajnokságban. 😊 Most egy hónap szünet, aztán Nashville Street Circuit.Mindig élvezettel nézem ahogy a nem oválokon szerencsétlenkednek 😊
Mikey
több mint 4 éve
Newgarden majdnem megint elbukta a győzelmet, Ericsson nagyon ment a végén. Palou újra dobogón, utolsó hat versenyből ötödjére, s mivel O'Ward sehol nem volt ma, így növelte is az előnyét a bajnokságban. 😊 Most egy hónap szünet, aztán Nashville Street Circuit.Most pedig jön 60 év után az első Cup Series verseny Road Americán, Byron és Larson első sorral. Meglepetést érzek a levegőben.
több mint 4 éve
most két jó pályája jön Lewisnak, GB és mi, ha ezeket nem hozza, akkor bukó teljesenSzerintem csak színjáték az egész. Max augusztusra véletlenül megint olyan gyors lesz a merci, hogy majd 1 mp et ver mindenkire.
Heisman

több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Összességében Hamilton még ezzel a gyenge futamával is jobban jött ki ez alatt a 2 futam alatt, mint azt a papírforma alapján számítani lehetett, mert ezt a két versenyhétvégét tempóból simán kellett volna az RB-nek 1-2ben hoznia, de Perez kisegítette a Merci-t. Most jön Silverstone, az papíron egy erős pálya a Mercedesnek és Hamiltonnak plusz jönnek az autóra fejlesztések és az új hátsó gumik, az már egy jó támpont lehet, hogy tényleg elbillent a VB az RB felé, vagy ez csak egy rossz pályája volt a Mercinek. Valamint azt se felejtsük el, hogy jönnek a sprint futamok is Silverstone-ba már.
Soknak tűnik ez a 32 pontos előny most, de ha netalán Verstappennel történne valami, akár már Silverstone után leolvadhat az előnye 3 pontra.
több mint 4 éve
most két jó pályája jön Lewisnak, GB és mi, ha ezeket nem hozza, akkor bukó teljesen